0 oy
274 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (590 puan) tarafından
Ey bu saat olmus ama hala uyumamış bacım anlat hadi neden uyumadın. Ben bacakta bebe sallıyorum tam yatırıyorum bidaha uyanıyor şimdi iyice daldı gibi bu seferde benim uykum kaçtı. Sizde durumlar nasıl?

21 Cevaplar

0 oy
(3,626 puan) tarafından
Hastane deyiz kızım hasta uyku tutmuyor. Damar yolu bulamadılar çok ağladı ben de çok kötü oldum haliyle uykum yok başım çok ağrıyor 
(590 puan) tarafından
Ah çok geçmiş olsun insallah muhim birsey değildir cabucak atlatirsiniz. Çocuklar hasta olmasın annelerin en çaresiz kaldığı an sanırım bu
(665 puan) tarafından
Ayy çok geçmiş olsun.
(19,918 puan) tarafından
Ayyy Merve çok geçmiş olsun senin kız da mi hastalandı☹️ neyi var
Benim kiz da hasta. Ateşli burun akıntısı öksürük
(3,626 puan) tarafından
Evet aynısı rsv salgını varmış benden tavsiye doktora gir evde geçmiyor
(19,918 puan) tarafından
Hadi ya ☹️ bakayım bugün de geçmezse gelişme olmazsa gderim ben de
Siz nasıl oldunuz bebisten kan alındı mi
-Reklam-
0 oy
(436 puan) tarafından
Benim bebek aylardır sabah altıya kadar uyanık oyun oynuyor :⁠-⁠) üç aylık hamileyim, uykusuzluktan ölüyorum, akşamdan beri aşırı baş ağrım var , tabi ailevi sorunlar :⁠-⁠\
(590 puan) tarafından
Benimde bebeğim 4 aylık heryerde salyalari var :) pesinde agzini silmekten perisan oldum gece cigliklari da cabası. Bebekler icin ozel var mi bilmiyorum ben aktardan alip bir iki cay kasigi iciriyordum. Her ayın ayrı bi krizi var
(436 puan) tarafından
Bende deniyim olmadı belki etki eder
(590 puan) tarafından
Uyku icin bide ilac kullananlarda var ama zarari varmidir bilemiyorum kayinvalidem kullanmis tee yıllar once hemen uyurlardi diyordu. Bi doktorunuza sorun isterseniz gece uykusu da lazım
(981 puan) tarafından
Lavanta yağı kullanabilirsiniz yakasına yada yastığına damlatın uykuya geçişini kolaylaştırır, uyku ilacı önermem  kullanmayın derim.
(436 puan) tarafından
Bende sırf ilaç kullanmamak için hastaneye goturmedim uyku için ilaç kullanmak istemiyorum küçük daha kendi kendine düzelir diye bekliyorum, kız kardeşim de oğlu için denedi damla vs uyku için bir iki gün etki etti sonra bos yada daha çok uykusuz kalmaya başlıyordu bide bence alışkanlıkta yapar , bu doğal yöntemleri deneyeceğim teşekkür ederim
0 oy
(981 puan) tarafından
Oğlum 11 de uyudu bende etrafı toplayıp bulaşık makinesini çalıştırdım buralardaym.
(590 puan) tarafından
İş bitmiyor ki dinlenmeye gecebilelim
0 oy
(353 puan) tarafından
Amerikadayız ve burada şimdi saat 18:08 daha uyku vakti değil.
(590 puan) tarafından
Aa arada ne kadarda çok fark varmış
(1,384 puan) tarafından
Yangından etkilenmediniz değil mi canım?
(353 puan) tarafından
Yok kız bize çok uzak yangınlar :)
(1,384 puan) tarafından
İyi çok şükür canım uzak olsun ❤️
0 oy
(7,912 puan) tarafından
Hastayım biraz burnum tıkalı nefes alamayınca uyuyamadım sjjsjs
(590 puan) tarafından
Aa geçmiş olsun buhar rahatlatabilir biraz tuzlu su da iyi geliyor
(7,912 puan) tarafından
Sağolasin deneyebilrim
0 oy
(892 puan) tarafından

Bugün erken uyuyasım tuttu ama oğlum ağlayıp anne korkuyorum diyor , tam geri dalıyor geri uyanıyor . Şimdi uyuyor bekliyorum dalsin ki yatayım bende :D

(590 puan) tarafından
Hep oyle olur :) insallah dalar biran once
(892 puan) tarafından
Uzun zamandır böyle olmuyordu ya :D daldı gibi duruyor bakalım
(2,270 puan) tarafından
Ben senin ilk bebeğin sanıyordum :)
(892 puan) tarafından
İlk doğumum kuzum , eşimin ilk eşinden oğlu var
(2,270 puan) tarafından
Anladım cnm. Seni benimsemesi çok güzel ❤️ Allah muhabbetinizi arttırsın inşAllah
(892 puan) tarafından
Geldiğim zaman küçüktü canım öz annesi biliyor ❤️☺️ Allah razı olsun inşallah ❤️
(2,270 puan) tarafından
Çok iyi olmuş öyle
0 oy
(1,545 puan) tarafından
Kızımi pisliyorum basım agriyo asla uyumaya niyeti yok
(590 puan) tarafından
İnsallah yorulur dalar biran önce:)
(1,545 puan) tarafından
2 buçuk aylık teyzesi
(590 puan) tarafından
Oy Allah bagislasin :) sağlıkla büyüsün inşallah
0 oy
(258 puan) tarafından
Aynı durum bende de var :( oğlumu az önce uyutabildim ama besigine aldıktan sonra tekrar ağladı bu sefer sallamaya aldım tekrar daldı. Uykusunun derinlemesine bekliyorum :) birşeyler izleyeyim dedim ama karnimda açıktı keşke yanıma birşeyler alsaymisim :D 
(590 puan) tarafından
Hahaah bizim bu ihtiyaclarin bi anda vurmasi ve zamanin asla yetmemesi:)
(258 puan) tarafından
Aynen valla :D
0 oy
(1,141 puan) tarafından

İki kızımda uyudu buyuk kızımın dışı ilk defa cok acıdı ağrı kesici de yoktu evde ekmek koydum arasına ağzını kapat uyu dedim uyudu şuan onu izliyorum ve gözümden yaşlar pıt pit bacağıma düşüyor annelik ne zor biseymis yavrunu çaresiz görürken yikiliyor insan:(

(590 puan) tarafından
Ah kiyamam ya gercekten bi annenin en çaresiz kaldığı an. Kimsenin evladinin tirnagi kirilmasin Allahim evlatlarimizi korusun bağışlasın cocuklar hasta olmasin
(1,141 puan) tarafından
Amin canm amin♥️
0 oy
(13,785 puan) tarafından
Uyudu inşallah ❤️

Ben fix 3.4 te yatıyorum ayı geç geliyor oturuyoruz onla 

Bi şey bulamadık izlemeye konuşanlar ilk bölümden açtık 

Sigara böreği saracağım tam kaşarı rendeledim küçüğüm kalktı piş pişliyorum 
(590 puan) tarafından
Hahaahah ayı kısmını 3 kere okuyunca anladim :)) izlemek için aklima konteyner filmi geldi. Bir kadinin hayatta kalma mücadelesini anlatiyor beni cok etkilemisti ve surukleyici bir filmdi. İlginizi cekerse tavsiye ederim.
(13,785 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️ ❤️
0 oy
(918 puan) tarafından
Migrenim tuttu ya birden .uyusun diye bekle uyusun uyuyama hep annelere has bişey 
(590 puan) tarafından
Ay gerçekten felaket bisey. Bi saattir sallaniyordum uyudu uykum dağıldı. Çok gecmis olsun telefon ışığı da tetikler karanlıkta yatmanizi oneririm
(918 puan) tarafından
Ilık duş aldim bı kendime gelmek için de eşim köyde idi geliyormuş onu bekliyorum hem öle biraz buraya bakiyim dedim ilaç aldım İnşallah hafifler
0 oy
(1,384 puan) tarafından

Aynı canım kolay gelsin :D biri ayağımda, biri kolumda, biri büyük Allahtan çok yormuyor canları sağolsun ben de acıktım çorba içtim artık gece uzun görünüyor :(

(590 puan) tarafından
Ay üçüncü biriden sonra biri de karnimda diyeceksiniz sandim cok korktum :)) Allah kolaylıklar versin gece bende cok acikiyorum ama tutmaya calisiyorum kendimi
(1,384 puan) tarafından
Ayy Allah olmayanlara versin:D cinnet getiriyorum her gece :D
0 oy
(665 puan) tarafından

Saat 04:38   bebem çok iyi uyuyor maşallah. Ona sevincimden uyuyamiyorum.  Hahshahh.   

Çünkü akşam uyudum o yüz uyku tutmuyor :)
(590 puan) tarafından
Hahahah :)) bazen bende o uyudugunda ***** ***** oturup izliyorum gozumden uyku akiyor aşka geliyorum olabiliyo böyle şeyler analik cok garip:))
(665 puan) tarafından
Ya nerdeyse 10 gündür bak aralıksız 10 gündür fazla bile olabilir.  Gece uyumuyor sürekli sürekli ağlıyor.  10 aylık.   Maşallah dün ve bu gun daha iyi nazar değmesin.  Ne guzel uyuduğunda uyumak yerine ben gözlerim açık
(590 puan) tarafından
Hep ayni :) ruh gibi dolanmak bagimlilik yapıyor sanırım
(665 puan) tarafından
Evet malesef ne zamn düzelecek acaba.  1 yaşından sonra düzeliyor diyorlar ama 2 ay sonra 1 yaşında olacak
. Valla hic ümidim yok
(590 puan) tarafından
Masallah Allah bagislasin. Sağlıkla buyusunlerde artik bünye bunada alışıyor
0 oy
(4,604 puan) tarafından
Bebem uyandı su verdim uyudu bı savur yapip yatayim 
(590 puan) tarafından
Allah kabul etsin
(4,604 puan) tarafından
Saol cnm ❤️
0 oy
(834 puan) tarafından
Bebeğimi emziriyorum tam dalıyorum uyanıyor kaç günlerdir uyku yok sezaryan yerim ayrı böbreklerim üşütmüşüm buna şükür :)) 
0 oy
tarafından
Takıntı uyutmuyor benide
0 oy
(19,918 puan) tarafından
Aynı sebepten. Kızım ateşli. Sık sık ateşine bakıyorum.  Bı de yerine yatirincs uyanıp emiyor. Süt falan kalmadı. Boş boş çekip duruyo. 
0 oy
(4 puan) tarafından
Çünkü efenim psikolojimiz nanay:(
0 oy
(10,656 puan) tarafından
Adetim 14 gün gecikti stresliyim hamile olunca 9 ay uyuyamıyorum geceleri bilemiyorum test tapmaya korkuyorum randevu aldım şimdi 6 gün sonraya bakalım hayırlısı artık 
0 oy
tarafından

Öksürükten uykuya dalamadim üstüne çocuğa da bulaşmış benden şimdi bi 10 15 günde o çekecek ben zor geçiriyorum ona bulaşması beni üzdü :(

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 496 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 161 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 984 göst.
+1 oy
11 cevap 251 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu