+2 oy
205 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,305 puan) tarafından
Bir kişi var çok samimiyetim yok ama ben onu kızımın doğum gününe okumaya fln hep çağırdım dün oğluna doğum günü yapmış ben hariç ortak görüştüğümüz kişileri çağırmış bende buna üzüldüm siz olsaniz napardınız bu durumda tavır alirmiydiniz.?

11 Cevaplar

+4 oy
önce (18,099 puan) tarafından
Soruyu tekrar oku kendine bile mantıklı gelmeyecektir. Aile içinde kutlayabilir tabiki ama dışardan diğer arkadaşlarını çağırıp seni çağırmıyorsa bu art niyettir bundan sonra hiç bir şeye çağırma mesafe koy tabiki
önce (1,305 puan) tarafından
Evet cagirmam Zatn ama tavır alsammi bilemedim yoksa umursamaz mi davransam
önce (18,099 puan) tarafından
Umursamaz davran aynı şey tekrar yaşanır ise tamamen görüşmeyi kesersin bence. Unutmuşum vs de diyip geçiştirebilir sevimsiz olur hiç yüzleme sadece sende çağırma mesafe koy bence
-Reklam-
+1 oy
önce (3,380 puan) tarafından
Aynı şekilde bir daha çağırmam
Çağırmayı Zatn daha hiç düşünmüyorum
önce (3,380 puan) tarafından
En iyisi
Pardon da
 Ne demek sen hariç herkesi çağırması
İster istemes insan alınır yani
Aynısı yaparım ben
Çok kinciyim
Bu konuda üstüme düşen yok
Sende o vatandaş hariç herkesi kahveye çaya çağır
Tatlı kısır börek yap döktür şöyle
Afiyetle ye gitsin
Oda anca belki anlar
Ha tamam çağırmak zorunda değil
Ama senin etrafından herkesi çağırıp seni es gecmesi ayıp
Evet ya çok sevdiğim bir insanda değil aslnda niye üzüldüm bilmiyorm .Zatn bir tuafti yani birebir görüşmem Zatn de böyle yapmasına kızdım kirildm daha işim olmaz instgramdanda sildim
+1 oy
önce tarafından
Çagırmam asla
Zatn cagirmam daha asla çok kırıldım yani ama tavır almam lazım mı bilmiyorm yoksa umursamıyormuş gibi mi davranmam lazm
önce tarafından
Umursamaz davran kendini çok önemli sanmasın
0 oy
önce (91 puan) tarafından

Cagrmam asla haketmiyor davet edilmeyi

Cagirmam Zatnde illaki bir araya gelicez nasıl davransam acaba hiç birşey olmamış gibimi yoksa tavırlı mi
önce (91 puan) tarafından
Hiç bsey olmamış gbi davran bu belki onun zoruna gider
0 oy
önce (2,693 puan) tarafından
Hic umursama, ve hicbirseyine cagirma bundsn sonra
0 oy
önce (2,200 puan) tarafından
Konuşurum gördüğüm yerde normal ama dahada cagirmam
0 oy
önce (13,629 puan) tarafından
Ne üzülürüm ne tavır alırım konusu geçerse kutlar geçerim onun dışında umursamam çok da önemli değil kimse benim için 
0 oy
önce (1,552 puan) tarafından
Sahsi yorumum. Bence  cocuklarin dogum gunlerine cocuklarin gorunce mutlu olacaklari kisiler davet edilmeli. Ornegin sevdigi arkadaslari   kuzenleri ve akraba buyukler . Samimi olmadiginiz birini davet etmeseydiniz daha iyi olurmus.  Uzulecek bir durum yok  bence. Tekrar davet etmeyin. Yine sahsi fikrim . Samimi olmadigim kimseye ve  cocugumun mutlu olmaycagi yere  gitmem acikcasi. 
0 oy
önce (7,773 puan) tarafından
Ortak görüştüğünüz kişileri evine davet et onun haberi olmasını sağla bu şekilde kendisi de dislandigini hissedecektir. Onun dışında pek önemli biri değil zaten takılma. Ben seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım şans işte napalm silecegiz mecbur. 
0 oy
önce (3,424 puan) tarafından
Senin yerinde olsam adam yerine koyup iki laf bile söylemem 

Hiçte umursamam bundan sonra da muhatap dahi olmam 

Yokmuş gibi davranirim
0 oy
önce (3,158 puan) tarafından
Senin onu yakın gördüğün kadar o seni yakın görmüyormuş ben bunu anlıyorum bu yazıdan. Aile içinde yapsaydı neyse derdim fakat başka Arkadaşları çağırıp seni çağırmaması biraz belli etmiş niyetini. Ben senin yerinde olsaydım bana nasıl gelirseler bende o şekilde karşılık verirdim. Mesafe koyardım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 203 göst.
17 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyadua1 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 466 göst.
0 oy
2 cevap 199 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 187 göst.

409,029 soru