+1 oy
186 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (62 puan) tarafından
Annem ameliyat olacak yatıyor hastahane de eşim görevde olduğu için bende evde yanlızım okul var diye gidemedim yanına annemin kardeşlerim yanında kaynanam 20 dk mesafede bana gelmedi hiç daha iki çocukla naptın diye her gün görüntülü arar oturdğu yerden insan bir demez mi annen naptı nasıl oldu diye çok kinlendim annemin o kadar ekmeğini yedi nankör pislik aradığında açmasam mı kırıldığımı nasıl belli edeyim o kadar anlaşılıyor ki annemi istemediği 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (7,773 puan) tarafından
Sessiz kalmak yerine tepkini koy böyle daha çok kıymete biniyor insan. Denendi.
önce (62 puan) tarafından
Tepki koysam ne olacak ki benim dememle mi olacak
önce (7,773 puan) tarafından
Olur belki ne biliyosun annenin gönlü olmuş olur demezsin bir şey sansın ki kaynanan isteyerek aradı
Annem biliyor artık bu kadını annem hiç demedi bile aramadı diye
-Reklam-
0 oy
önce (1,372 puan) tarafından
Bilmiyorum belki de konuyu açıp seni üzmek istemiyordur veya kocandan alıyordur havadisleri.
Beni üzmemek mi  ah ah
0 oy
önce (18,099 puan) tarafından
Düşmez kalkmaz bir Allah diye bir söz var bunun için kavga etme çünkü yaptıkları barız kötülüklerde bile kendini hakli çıkarmaya çalışan var aklıma gelmedi der ameliyat olunca sorarım der gereksiz üzülürsün. Aynı muamele ile karşılık ver onun bir derdi olduğunda arama sorma ilgilenme en iyisi bence bu 
Gelmiyor ama her akşam arıyor gel kal demi iki çocukla bu kız naptı diye açmayacam telini
0 oy
önce (3,963 puan) tarafından
Düşmez kalkmaz bir Allah bacım aynı şey başıma geldi hamileydim annem bileğini kırdı kaynanam bir kere aramadı sormadı sonra kendi düştü kolunu kırdı . Annem o kadar üzülmüştü ki . Bide bana trip atıyordu kaynanam niye anneme gidiyorum diye kendi düşünce bekledi gidip bakaym gitmedim 
Valla ben kin tutamıyorum ama bu sefer tutacam
önce (3,963 puan) tarafından
Valla bazen kin gerekli
0 oy
önce (155 puan) tarafından
 Butun kaynanalar aynı benim taziyem oldu babaannem öldü kırkım bitmesine 6 gün kalmıştı neyse ben eşime dedim annen sen ben taziyeye gidek sen annenle taziyeye gidersin ben annem gilde sizi beklerim akşam evde tek kalamam dedim neyse kaynanam kalktı yok senin kırkım çıksın söyle böyle konuştu daha dedim eşime annen gelmek istemiyorsa gelmesin kimseyi zorla goturemeyiz dedim yanında dedim yani kalktı dedi sen saygisizsin ben dedim ki sadece kırkım çıksın söyle böyle kırkın çıkınca gideceğiz dedi dedim benim taziyem var ve ben taziyeme gitmek istediğim için benmi saygısız oluyorum asıl siz saygisizsiniz dedim diğer gelinine gelince oğlu anne gel demeden hemen kalkar sabah erkenden hazırlanır kaynimin evine gider der hadi kalk gidek karını getirek der bunuda yüzüne vurdum diğer gelinine gelince koşa koşa gidip alıp getirirsin kimse seni çağırmadan benim taziyem var gelmemek için bahane uretiyorsun gelme dedim bahane uretmene gerek yok dedim daha eşim annemi aradı dedi biz Zehra'nın kırkı çıksın öyle gelek dioz Zehra dioki şimdi gidek söyle böyle annemde artık anladı kaynanam sorun çıkardığını dedi boşver gelmeyine öyle böyle konu kapandı sonra kırkım bitti ben hiç sesimi çıkarmadım hele kaynanam diyecekmi kırkı çıktı bu kadının gidek taziyesine diye Ogün bugündür hiç lafını açmaz kim saygısız oldu belli oldu yani taziyeme gitmemek için diren di başardı benim saf kocamda annesinin lafıyla hareket ediyo ve böylelikle benim ailemin yanında değerini kaybediyor şimdi annem ne dio kaynananın bı taziyesi olsa biz gelmeyiz haklılar şahsen olsa ben bile gitmiyecem onların benim taziyeme geldilermiki ben gideyim 
Eşim şimdilik beni dinliyor ama etkileyecektir diye korkuyorum kaynanam da kardeşimin düğününe gelmedi anneme diyecem oda gelmeyecek
önce (155 puan) tarafından
Aynen öyle herşey karsiliktir boşver o senin annen için hastaneye yada arayıp sormiyorsa sende anneni onlar için yorma boşver gitsin herkez değeri kadar
Annem hiçbirşey demedi bana aramız bozulacak diye asla da demez canım benim. Kıymet bilene denk gelmedi
0 oy
önce (1,398 puan) tarafından

Benim kaynanam da biraz böyledir ama annem hemen arar sinir oluyorum ya arama anne o seni arıyor mu diyorum ben eşinin hatırına arıyorum diyor ya benim hiç mi hatırım yok arama sorma diye diye biraz azalttım insan gerçekten gıcık oluyor. 

Belki seu diyebilirsin annem de ameliyat olacak haberin yok herhalde hiç aramamissin ama ben olsam hiç demem demiyorum da hakkettiği gibi davranıyorum 
Bende demem demeyecem de kendi düşünmeli bir ara bana kendi bir tane görümcen kayınbaban var ellerine yapışacaksın demişti onunda bir tane hısmı var
0 oy
önce (7,267 puan) tarafından

Benim annem yanıma ne zaman gelip kalırsa, k.anaya bi haller oluyor, ne zaman ben memlekete gidecem desemde ne işin var deyip kocamla aramıza girmeye çalışıyor kıskanç:angry: Aynısıda bende var imtihanımız bunlar bizim. Boşver sende kafana takma canım. 

Bana çok kaldın diye kızmıştı hatta kavga çıkmıştı bir ara eşim onu dinlemiyor ama etkilenir diye korkuyorum bizi doğurup büyükten kadın tabiki gideceğiz mantıkları ne acaba
0 oy
önce (417 puan) tarafından
Sessiz kalip kusme bence aradinda direk sor annemi neden aramiyosun niye sormuyosun dunurun deilmi de
Diyeceğini biliyorum fırsat bulamadım der daha önce annem hayati ameliyat olmuştu ben dedim diye formaliteden aradı hemen kapattı sonra hiç sormadı bile onu değiştiremem tepki ortaya koymam lazım artık
önce (417 puan) tarafından
Oyle yapiyosa twpki koy ozaman alindigini belli et
0 oy
önce (936 puan) tarafından
Bence açma eşine durumu anlat zaten sana ulaşamayınca eşine sorar eşin durumu anlatır 
Basit birşey gibi ama zoruma gidiyor daha önceleri de orda çok kaldım diye laf etmişti
önce (936 puan) tarafından
Bence basit değil haklısın
Annemde ona köyden neler göndermişti biray önce

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 759 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 521 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy