+2 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (2,389 puan) tarafından
5 yaşında ki oğlum aşırı hırçınlasmaya başladı eve esyama zarar vermeye okula gitmemeye başladı evde sürekli tv telefon elinde eksik olmuyor kizlar linç etmeyin esim kadar adi bir adam yok sözde oğluma düşkün ama alıp çocuğu caddeye indirmez aile binası cocuk tam aşağı inecek kaynana indirmeyin terliyor dio neyse onu geçiyor bu sefer görümce karışıyor hepsini geçtim koca cadde de cocuk yok binada da öyle eltimin 11 yaşında oğlu var terbiyesiz pis ağızlı bir çocuk oğlum onun yüzünden sürekli küfür ediyor kac kere uyardım esim de yok yani hal böyle olunca evde ben hangi birine yetişimmm esim gündüzleri evde gece çalışıyor o yüzden kahvaltı evin temizliği her halt bende demez bugun yorgunsun diye aksam olunca partim çıkıyor artık çocuk da gun içinde neyse akşam aynı telefon vermiyorum deyince evde bir kıyamet kopuyor kafayı yicem okula gitmiyor neymiş yoruluyormus asla bi başka çocuklarla oynamaz tek başına bilmiyorum ya bana nolur yardımcı olun 

4 Cevaplar

+2 oy
(10,367 puan) tarafından
Benim oğlum telefondan video çizgi film izlediği gün huyu suyu değişiyor. Geçen hafta eşime bırakıp ananeme gittim akşama kadar telefon izlemiş orda gördüğü ne varsa onları yapmaya çalışıyor deli dana gibi koşturuyor bagriyo. Bence ilk iş telefon tabletten uzak tut TV de de kendin aç biseyler belgesel yada eğitici çizgi film falan. Yazın biz asla evde durmuyoz.kisin bile sürekli çıkarmaya çalışıyorum dün mesela hava güzeldi hem parka çıkardım hem çocuk atölyesine götürdüm eglensin enerjisini atsın diye 
(2,389 puan) tarafından
Cnm zaten ana okuluna gidiodu hatta sevmisti de bilmiyorum biri mi öğretti yok asla gönderemiyorum tv telefon sürekli elinde esim gündüzleri evde pislik asla kendi kahvesini çayını yapmaz demez biraz götüreyim oynasın çocuğun bisikleti var inan 3 aydır yaptırılmayi bekliyor ya çok üzülüyorum sürekli eşimle tartışmaktan bıktım keşke ölse tek oğlumun derdi kalirdi bana kaç parçaya bölüneyim ben
(10,367 puan) tarafından
Niye eşinden bekliyorsun. Ben dün gece saat 4 e kadar temizlik yaptım dün ve bugün hava çok güzel çocukları dışarı çıkardım önce park sonra çocuk atölyesine gittik 12 de çıktık evden akşam ezanı okunurken eve geldik 6 falandı. Eşin çıkarmıyosa sen çıkar bacım. Keşke ölse falan çok kötü laflar
-Reklam-
+1 oy
(3,452 puan) tarafından
Tv ve telefon çok fazla tamamen kes düzelene kadar bırak her şeyi evi yetecek kadar temizle doyacak kadar yemek yap sadece çocuğunla ilgilen. Eşin yapmıyorsa sen yöneteceksin eşine çocuğuna aileye net sınır çiz. İlgilenmiyorsa ben çocuğuma düzen kuracağım de kendisi de ya katılır ya yardımcı olur. Olmazsa da sadece çocuğunla yaşıyormuş gibi hayatınızı düzene sok. Yeterli ilgi oyun hava alması zamanla iyi olacaktır inşallah. İlkokul gelmeden el atmalısın 
(3,452 puan) tarafından
Bir iki postuna baktım da kendin için sınır çizememişsin çocuğun için çiz lütfen. Abur cubur mu getirdi al poşeti çöpe at ya inerken bir şeye karıştıysa biz hava alacağız de geç çocuğundan önemli değil hiç biri. Çocuklar ne kadar itiraz etse de sınır düzen sever bir süre sonra alışacaktır
(2,389 puan) tarafından
Cnm benim oğlum çok anneli iki kalik görümce anası gibi kocamın da karıları resmen evin içini bir görsen keşke:( psikoloji falan bırakmadılar bende
(3,452 puan) tarafından
Haklısın ama bi rest çekmezsen çocuğun da çok zor olacak. Ev değiştiremiyorsanız da sen sınırını net çiz karıştırma alma evine çocuğunla kendini iyileştir
+1 oy
(20,524 puan) tarafından
İstediği kadar ağlasın bağırsın çağırsın süreli kullancak telefonu tableti hatta ceza olarak vermeyebilirsin canım sen biraz gezdirsen götürsen sakinleşir belki yada konuşsan etkisi olmazmı 
(2,389 puan) tarafından
Kuzu yapıyorum ama hergun yapamam ev leş gibi adam evde bugun vermesen yarın kavga ediyor (eşimin boyl3 biri olduğunu bilseydim asla evlenemzdim) neyse tv telefon güzel geldiği için sürekli disari da gitmiyor oglum gel yok istemiyorum dio bazen zorla ağlatarak gidioz bi yerlere
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Telefon mu aman aman sakın vermeyin ben bir kere verdim dışarıya ciktigimizda sonra her dışarı çıktığımızda bana telefon verin demeye başladı eşime dedim hayır sakın bir kere verdik bak devamını istiyor TV de kontrol edebiliyoruz ne izlediğini ama telefonda edemiyorsunuz ve çocukların huyu suyu değişiyor izleyince izlerken sakin izledikten sonra hırçın huysuz aksi bir çocuk oluyor en güzeli TRT çocuk zaten izlemiyorda çabuk sıkılıyor mecbur oyuncak oynamak zorunda kalıyor 
(2,389 puan) tarafından
Cnm 5 yaşında maşallah cin gibi tv de YouTube Kids yaptık inan varya küçük kıyamet kopardı telefon verin diye esim şeker hastası sabrı kalmamış onunla birbirimize düşüyoruz artık cocuk aşağı inse karşına biri çıkıyor eve cik inse cocuk da yok sıkılıyor okula da gitmiyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 224 göst.
13 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tbal (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Cantanelerim (371 puan) tarafından soruldu

409,604 soru