+1 oy
103 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,460 puan) tarafından

3 yaşında şu an oğlum zaten iştahsız bi çocuktu şimdi hastalık dönemi de eklendi asla yemiyor. Tadına bakmadığı yemekleri bile yemem diye kestirip atıyor. Genel hali böyle yemeklerden kaçıyor. Resmen yemeği görünce bayılan bi tip:) kahvaltı da böyle tabi. İştah açıcı olarak kullandığınız verdiğiniz vitamin,şurup vs var mı sizin faydasını gördüğünüz daha doğrusu? 

4 Cevaplar

0 oy
önce (3,460 puan) tarafından

Eneee kimse yok mu:angel:

-Reklam-
0 oy
önce (889 puan) tarafından

ay var da her posta musallat oluyorum gibi oldu ondan seslenmiyorum

ekleme: Arda2165 kullanıcısına bebek bakım bölümünden aynı soruya uzun uzun cevap verdim ordan bakabilirsin istersen

Kaynak: https://bebek.annelertoplandik.com/3534323/tavsiyeleri-cocugunuzun-beslenmesini-destekleyebilirsiniz?show=3534501#c3534501

benimki de ekstra iştahsız da. her gördüğüm posta da yazınca bi tuhaf oluyor gibi geldi. çok bilmiş gibi. hoş bilsem iştahını açardım pek başarmış da değilim de deniyorum ne bulursam
Nutrigen üzüm çekirdekli olandan geçen sene kullandım aslında çok bişey görmedik ama bu seneye göre yine yiyormuş diyorum düşün:) imunol şurup görmüştüm onu denemedim propolis olarak bakmıştım ona da. Benimki de ekstra iştahsız bi çocuk hayret ediyorum ya gerçekten hayret ediyorum. :)
bana diyorlar ki abur cubur vermeyince aç kalınca yer. bazen evet iştahı biraz açık oluyor çizgifilmle falan yiyor ama bazen öyle bi oluyor ki cips çikolata verip yediremediğim oldu. bazen yesin de ne yerse yesin dediğim oluyor. neyi merak etse tattırıyorum ha belki iştaha gelir diye ama tadına bakıp dönüp gidiyo. dünyadaki en sevdiği gıda su başka da yok ;)
Hemen hemen aynı durumdayız benimde bazen canıma tak ediyor kızıyorum öfkeleniyorum yemezsen yeme diyorum ama ardımı dönünce aç olduğu ihtimali de beni mahvediyor:)
Allah yardımcımız olsun ...
0 oy
önce (699 puan) tarafından
Ogün arasini aç canim acıkınca yer şuan için birşey diyemem hasta olduğu içinde sarımsaklı yoğurt hem iştah açar hem hastalığına iyi gelir 
Öğün arasını ne kadar açarsam yine karnım acıktı demiyor bu çocuk bende hayret ediyorum:) yoğurdu ağzına bile sürmez sarımsağı bırak:(
0 oy
önce (6,961 puan) tarafından

Şu ikisini kullanıyorum canım memnunumda kızım 4 buçuk yaşında ama sen bi dr a sor sonra kullan 

image

Bunları bende merak ediyorum doktora sormadan almak istemedim canım. Balık yağını sormuştum bi onun yerine balık yesin dedi bi doktor ee benim çocuğum zaten yemiyor vitamini ordan bari alsın diye soruyorum oysa ki.
Ben araştırdım Dr a kendim sordum evet öneriyorum ama biraz pahalı herkes almıyor dedi bana ve cidden faydası oldu kızıma
Teşekkür ederim canım artık hepsi pahalı ucuza bişey kalmadı ki napalım hepsi çocuklar için. Peki eczaneden mi alıyorsun yoksa trendyoldan falan mı?
Eczaneden aldım canım güvenemiyorum oralara valla
Tamam canım teşekkür ederim☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 610 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nurella (1,014 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 707 göst.
29 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy