+3 oy
509 göst.
Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (30 puan) tarafından

image

Selam kızlar,
Ağlamak bazen mutluluk, bazen hüzün demek. Peki, sen en son ne zaman ve neden hüngür hüngür ağladın?

• Bir film sahnesinde mi?
  • Sevdiğin biriyle yaşadığın bir an mı?
  • Yoksa mutluluktan mı? 

Yorumlara bekliyorum :)

30 Cevaplar

+12 oy
(4,992 puan) tarafından
Yarın 15 gün olacak cennet kusumuzu kaybettik ne kokusuna doyduk ne tadına ne tuzuna 42 gün rabbim bize bir rüya gösterdi sonra o rüyadan uyandırdı ve cennet kusumuz ellerimzden uçtu gitti her gün her dakika ağlıyorum 
(2,524 puan) tarafından
Rabbim bol sabır versin:(
(127 puan) tarafından
Rabbim sabır versin :((
-Reklam-
+5 oy
(3,046 puan) tarafından
Az önce ağladım. . Mutluluktan olmadığı kesin.
(1,916 puan) tarafından
Neden ağladın genelde neşelisin burda:(
(3,046 puan) tarafından
Kardeşimi özlemiştim. :(((
Videosuna baktım duygulandim
(88 puan) tarafından
Bende sürekli özlüyorum kardeşlerimi :( ağlıyorum çok üzülüyorum. Videolarını açmaya cesaret edemiyorum:( çok Zor
+3 oy
(2,233 puan) tarafından
Gassal da ağladım en son içim çıka çıka 
(14,825 puan) tarafından
B12 bende de yok ya amann olsun iki whiteswan takılırız :D
(2,233 puan) tarafından
Bende de B12 yok sınırın çok altında hahahahah
(3,379 puan) tarafından
Kocama sarılıp bağıra bağıra ağladım jrjejej o şey başıma gelse bebek nolur diye ay Rabbim göstermesin tövbe. Birde 2 3 gün önce de bebekten önce ve sonraki halime bakıp yine hıçkıra hıçkıra ağladım kocam teselli verdi adam şok jsksjs neyse adet oldum da geçti o fena duygusallık
(2,233 puan) tarafından
Hahahaha benimde içim disima çıktı benim kocam yoktu
(1,916 puan) tarafından
Kız yeter konuşmayın bildirim geliyor sürekli:D
+2 oy
(10,052 puan) tarafından
Bu nasıl bir nick
(4,458 puan) tarafından
Uygulamanın kendi hesabı sanırım süper yönetici kendisi
+2 oy
(2,523 puan) tarafından

Pazar günü galiba :)

+2 oy
(3,024 puan) tarafından
Rutin hergün ağlıyorum illa bir sebebi vardir :)
(733 puan) tarafından
Sen bensin ya :)
+2 oy
(3,058 puan) tarafından
Benim hayatim dram queen benim gozlerim hep nemmli hic kurumuyor ki 
+2 oy
(18,038 puan) tarafından

Lohusayim en son  dün gece ağladım :) cok duygusalim 

+2 oy
(5,398 puan) tarafından
Herseye agladigim icin hatirlamiyorum ama videolara aglamisimdir karsima hep tüp bebek merkezi videolari cikiyor ordaki anneler agladikca bende agliyorum 
+2 oy
(13,772 puan) tarafından
Kiz kardeşimi kaybettim aklima geldikçe uyuyamıyorum ağlıyorum 
+2 oy
(18,155 puan) tarafından
Mutluluk bize uğrasa sevincten oturup ağlarım 
+2 oy
(662 puan) tarafından
Az önce oglum yuzunden sinirden ağladım sabahın 10dan beri dışarıdayız yokuş aşağı in çık yapmaktan anam ağladı hamileyim birde ağlayıp cırlaması sinir krizi geçirtti bugün oğlum dayaklık kıvamına gelmişti sonda oturup ağladım sinirden bedenim yorgun düştü 
+2 oy
(7,866 puan) tarafından

Ağlamaya vaktim yok :)

+1 oy
(4,182 puan) tarafından
İki gün önce ağladım dayım için çok hasta görüntülü konuştum Cook çökmüş girunce dayanamadim
+1 oy
(88 puan) tarafından
Eşim dün şehir dışına çalışmaya gitti. Bende evde tek kaldım hamileyim de hormonlardan herhalde baya oturup ağladım gitti diye
(108 puan) tarafından
Benim eşim de gitti 4 gün önce bende çok ağladım ve ağlıyorum sürekli gerçekten zor ayrı kalmak ama güçlü olmak zorundayız sende düzelt moralini bebişin  etkilenir
(88 puan) tarafından
Çocuğumda yok başka. E bu defa evde tek kalınca bunalıyorum. Geceler uzun zaman geçmiyor. Sabredicez artık :) bı 4 ay gelmez çalışır. Doğuma yakın gelir artık
(108 puan) tarafından
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum bende 2 tane var inan çok yoruyorlar Kız 4 ay çok değil mi benimki bayrama gelir sanırım
(88 puan) tarafından
Allah razı olsun inşAllah. Ya olsun ya evde ses olsun çocuklar. Valla yeni gitti borçlar var bebiş gelicek mecbur çalışması lazım. Yoksa çok :( kalamam o kadar onsuz yoksa. Biraz mecburiyete girdi bı defa
+1 oy
(726 puan) tarafından
En son bölüm 15bdakika  önce. gassal da ağladım 
+1 oy
(618 puan) tarafından
Dün kızımı uyutamayınca. Her gün iki posta saatlerce uğraşıp kendini paralayınp ağlayınca.
+1 oy
tarafından
Şuan ağlıyorum yürüyüş bandının 20. dakikasındayım. 10 bölümünde yarısına kadar izleyebilmişdim sonra kesinti oldu başka yerden bugün açtım izledim son sahneler beni perişan etti. Ölüm var kalp kırmaya değmez. Ben kinliyim  onunla küsüm demeye değmez. 
+1 oy
(2,013 puan) tarafından
Bu kim yaaa            
+1 oy
(687 puan) tarafından

Hamileyim ota boka duygusal olup ağlıyorum bugün dün önceki gün her gün:D

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 359 göst.
+2 oy
25 cevap 291 göst.
13 Ocak 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (30 puan) tarafından soruldu
+4 oy
13 cevap 282 göst.
0 oy
16 cevap 181 göst.

409,580 soru

12,312,941 cevap

38,766 kullanıcı

Kategoriler

...