+2 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (5,672 puan) tarafından

Kızlar bu mamayı eşim 17 aralıkta altı 2 paketli şekilde bebeğim o gün o kadar açtı ki sütüm yoktu eşim sabah eczaneye gidip bebelac gold 1 numara mama aldı ve o gündür bu gündür günde 2 kez 2 ölçek veriyordum ve o gün hiç don kullanma tarihine bakmadım bügün ikinci paketi açtım ve karşıma bu tarih geldi yani ben 2 haftadır bebeğime tarihi geçmiş mamamı veriyorum bu ne anlama geliyor lütfen bakın ve şuan ayın 1 ne kadar mama alacak parada yok ne yapayım bunu vermiyim mi 

image

17 Cevaplar

+1 oy
(5,003 puan) tarafından
Resim yok cnm
(5,672 puan) tarafından
Eklendim ablam
-Reklam-
+1 oy
(23 puan) tarafından
Üretim tarihi olabilir mi çünkü son kullanma tarihi diye bi ibare yok
(5,672 puan) tarafından
Ben ilk günden tadına kokusuna baktım her yaptığında da ılıklı için ağzıma damlatırım ama kötü bir yanı yok
Yok canım ne özürü biz 6 ay önce faklı bir şehire taşındık eşim 5 ay işsiz kaldı şimdi yarı zamanlı iş buldu mecbur çalışıyor ve 14 bin maaş aldı oda kira elektrik su doğal gaza  ve taksitlere giti   elhhamdülilah çok şükür bu halimize ondan dolayı ayın 1 ne kadar alamam 1 de maaş yatı mı alabilirim destek parası vardı yatsaydı onunla alacaktım oda iptal oldu :) baklaım hakımızda hayırlısı inşallah
(23 puan) tarafından
Zaten bu destek paraları hiç yerini bulmuyor Allah yardımcınız olsun :(
(5,672 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum gerçekten Allah razı olsun o kadar işime yarıyordu ki anlatamam gel görki iptal edildi inşallah yeni bir sistem çıkar bari
(23 puan) tarafından
Bu sene aile yılıymış güya bir yıllık bez fln verilecekmiş bakalm hiç sanmıyorum
(5,672 puan) tarafından
Hade ya neresi bir başvuru gerekiyor mu
+1 oy
(415 puan) tarafından
Geçmiş tarihi genelde bizim aldığımız mamalarin tarihi 2025 yazıyordu bu son aldıklarımız 2026ya kadar 
(5,672 puan) tarafından
Evet kuzum
(164 puan) tarafından
Elimde olsaydı size yardım etmek isterdim canım ya
(5,672 puan) tarafından
Allah razı olsun canım düşünmeniz bile yeterli eczane ile konuştuk ellerinde varsa yarın bir tane vereceklermiş
(415 puan) tarafından
çok sevindim canım ya
(5,672 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum benim
+1 oy
(5,443 puan) tarafından
Kutusunda ne yazıyor
(5,672 puan) tarafından
Asla canım dikkat etmek lazım sonuçta bu can ya canimizi bile bunlara güvenlikle teslim edemeyeceksek vay halimize
(5,443 puan) tarafından
Kimseye güvende kalmadı Rabb'im sonumuzu Hayır etsin
(5,672 puan) tarafından
Âmin inşallah canım gerçekten de öyle Rabbim bizi korusun inşallah
(5,443 puan) tarafından
Amin canım amin ❤
(5,672 puan) tarafından
❤️❤️❤️
+1 oy
(2,548 puan) tarafından
Yanında saat de yazdığı için paketlenme tarihi diye düşündüm ama 17 Aralık'ta aldı demişsin. Paketin kutusu yok mu onda ne yazıyor? SKT veya TETT diye yazabilir 
(5,672 puan) tarafından
İşte maalesef kutusunu ilk gün atım şimdi 1 paketi birince bunu kapa boşaltayım dedim böyle ce fark etim
(2,548 puan) tarafından
Bence eczaneye götürüp sorun, seri numarası da var eşleştirin
(5,672 puan) tarafından
Eşim işte ben bebekle gidemem yarın iş saatine göre olmadı gitsin sorsun bi
+1 oy
(15,707 puan) tarafından
Tarihi geçmiş evet ama şöyle bir durum var eczane tarihi bu kadar yakın olan bir ürünü satamaz normalde diye biliyorum. Yani Ürünün tüketim süresini hesaba katip ona göre satiyorlar genelde. Ben olsam aldığım eczaneye götürüp söylerdim bu durumu. Sonuçta bebek 4 günde 2 paketi bitiremez ve sizin elinize tarihi geçmiş ürün kalacak. Bunu satarken biliyorlar. 
(415 puan) tarafından
Evet biz geçen yıl aldığımızda skt 2025 yazardı artık 2026 yazıyor bu tarih çok yakın
+1 oy
(415 puan) tarafından

Bizim böyle yazıyor kutuda da aynı tarih var

image

(5,672 puan) tarafından
Bizim galiba geçmiş oluyor o zaman
(415 puan) tarafından
Galiba canım paketi yeni açınca mama 1 ay verilebiliyor aslında daha bir ay olmamış 112 yada aczaneden bilgi alıp verebilirsin bence
(5,672 puan) tarafından
Evet canım pakete 2 tame vardı biri biti bunuda şimdi açtım yada müşteri hizmetlerini ve eczaneyi ikisinde arıyım ben en iyisi
+1 oy
(2,271 puan) tarafından
evet tarihi geçmiş maalesef, bence eczaneye iade edin.
(5,672 puan) tarafından
Ayın 17 sinde aldık bir paket kuşandık bunuda kutuya boşaltım asla almazlar ki
+1 oy
(1,461 puan) tarafından
Bunlar genelde raf tarihi oluyor uygun koşullarda sağlanırsa 1 2 ay daha kullanılıyor eğer serin bir yerde durduysa ben olsam kullanırdım ya da isterseniz bebelac müşteri hizmetlerini bir arayıp danışın 
(5,672 puan) tarafından
Galiba mecbur kullanmama lazım öbür paket biti ondan bir sorun çıkmadı ama dediğiniz gibi ben müşteri hizmetleri arıyım
+1 oy
(7,893 puan) tarafından

Bence geçmiş. 24 Aralık yazıyor. Siz 17 aralıkta almışsınız üretim tarihi değil o 

(5,672 puan) tarafından
İşte olmaz ben kulanabilirmiyim diye müşteri hizmetlerini arıyım en iyisi
+1 oy
(144 puan) tarafından
Aldığınız yere gidip hesap sorabilirsiniz neden yakın tarihli satiyorsunuz bırakın yetişkini bebeklerin sağlığını hice sayıyorsunuz deyip size ya para idase yspsın yada yenisini versin markete caliştiğim icin bı cok müşteri gelip actiği ürün olsun olmasın bu şekilde değişim iade gercekleştirebilşyordu. 
(5,672 puan) tarafından
Eşime söylemem lazım akşam geldin olmadı gidip sorsun zaten fişide hayla elimde
+1 oy
(4,181 puan) tarafından
Tarihi geçmiş olsaydı bebeğin zehirlenirdi hemen. Hastaneye gittiğimiz de bir bebek getirmislerdi eczane tarihi geçmiş mama satmış ailede farkina varmadan vermiş, hastaneye getirdiler çocuğu. Sen bunu eczaneye sor kutusunu da atmışsın belki uretim tarihi olabilir bilemedim valla 
(5,672 puan) tarafından
Ay bilemiyorum ki kuzum bi aczanryi şimdi arıyım fiş elimde numara yazıyor galiba
(4,181 puan) tarafından
Evet ara canim merak ettim bende.
(5,672 puan) tarafından
Aradım canım hata onlarınmış şu an ellerinde yok depoyu aradılar sabah saat 10:00’da ellerinde olacakmış sabah gidip alacağız
+1 oy
(48 puan) tarafından
Tarihi geçmiş canım üretim tarihi olsaydın sen 17 aralıkta alamazdin öyle değil mi 
(5,672 puan) tarafından
Aynen öyle canım aradım eczaneye hatta onlarınmış sabaha gelin depoyu da arayalım ellerimizde varsa bir tane verelim dedi
+1 oy
(323 puan) tarafından
Üretim tarihî üzerinde oluyor. Paket açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketmek gerekiyor canm.
(5,672 puan) tarafından
Eczaneyi aradım canım hata onların tarihi geçmiş
+1 oy
(164 puan) tarafından
Evet canım verme sakın bayatlamistir daha o
(5,672 puan) tarafından
Aradım eczaneyi yarın ellerinde varsa bir tane vereceklermiş bu gece idare edeceğiz
(164 puan) tarafından
He iyi ozaman
(5,672 puan) tarafından
Aynen öyle canım benim
+1 oy
(164 puan) tarafından

İnternetten almıştım tarihi bu yılın kasim ayina kadar         zaten bı paket acildimi 3 hafta içinde kullanılması lazım 3 haftada kullanılmazsa bayatliyor yani hem tarihi gecmis sizin mamanın hem 3 hafta olmuşsa bayatlamiştir bebeğe sancı yapar bu sefer  ya kabız olur yada ishal zehirli ishal geçirebilir yani dikkat ediniz

image

(164 puan) tarafından
Tabiki insan  daha dikkatli olur sen yada eşin alacaksa yani her zaman son kullanma tarihine bakın öyle alın yani bu tek bu mama için geçerli değil herşeyde marketlerde bile insan süt yoğurt çikolata felan şeyler aliyoz son kullanma tarihine bakarak alın nolur nolmaz yani
(5,672 puan) tarafından
Normalde tarihler asla gözümden kaçmaz bir çoğu şeyin tarihine bakan biriyim 15 Aralık‘ta doğum yaptım iki gün sütüm sütüm yoktu bebek çok kötü ağlıyordu o an hani yeterki vereyim iyi olsun diye ***** gibi bakmamışım şu an kendime çok kızıyorum Allah korusun ya bir şey olsaydı sırf bebek susun aglamasin dursun diye resmen hayatını tehlikeye atmışım
(164 puan) tarafından
Canım kendinide suçlama  sonuçta bile istiye yaptığıniz birşey değil o bı melek rabbim koruyor zaten
(5,672 puan) tarafından
Asla asla ya zaten mamayı kutuyla boşaltırken tarihi gözümün önüne geldi aklımdan vurulmuşsa döndüm resmen böyle bir hatayı nasıl yaptım dedim şükür ki birşey olmadı
(164 puan) tarafından
Çok şükür
+1 oy
(1,546 puan) tarafından
Baktım şimdi geçmiş canım uzerindeki son kullanma tarihi
(5,672 puan) tarafından
Evet canım tarihi geçmiş maalesef şimdi anneyle konuştum hata onlarınmış yarın saat 10:00’da yeni kutu gelip alabilirsin dediler
(1,546 puan) tarafından
İyi bari kuzum iyiki fark etmissin
(5,672 puan) tarafından
Ama geç farkettim kuzum ya

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 114 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.
23 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Gizem_clk21eker (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
1 cevap 49 göst.

409,793 soru

12,320,031 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...