+1 oy
123 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar 98 kiloyum yüzünde leke ve sivilce oluyof ev temizlik derekn bazen bakım yapamiyorum ffakat eşimle ne konuşmamız ne de karşılıklı ilişkimiz kaldı o öyle yaptıkça herşeyden soğuyorum akşam kahve yaptım ben maç izliyorum şuraya köy dedi ne yapacağım nasıl düzelteceğim piskolojimi

5 Cevaplar

0 oy
önce (6,331 puan) tarafından
Kilo wererek  önce ondan başlaya bilirsin balimm
önce (7 puan) tarafından
İnşallah canım
önce (6,331 puan) tarafından
Bende kiloluyum şuan diyet surecindeyim 3 haftam inan tsortlerim montum bollasmaya başladı insan kendini ne kadar iyi hissediyor
-Reklam-
0 oy
önce (4,776 puan) tarafından
Kimse icin birşey yapmana gerek yok ki kendin için günlük kişisel temizliğini bakimini yap bakımdan kasıt illa ojeli tırnaklar full makyaj değil duşunu al  saçını kremle kokunu sür yemene icmene dikkat et   cildiye git krem yazdır herşeyin çözümü var yeter ki sen iste 
önce (7 puan) tarafından
Günlük bakimimj yapıyorum çok şükür doktora biraz uzağız ne. Zaman giderim bilmiyorum ama. Çok yoruldum
0 oy
önce tarafından
O sivilceler hep kilo ile alakalı yani kilo verince yüzünde toparlıyor sağlıklı beslendiğim için elhamdülillah benim sivilcelerim epey epey azaldı
önce (7 puan) tarafından
Maşallah canım kilo vermeye çalışıyorum elimden geldiğince
önce tarafından
Verirsin verirsin çok zor kilo verenlerden biriyim gıdım gıdım veriliyor fakat önemli olan başlayınca hiç bırakmamak vermezsen de almamak
önce (7 puan) tarafından
Ben 98 den 70 e düştüm evlenmeden dogumdu şuydu derekn gene aldin
önce tarafından
Ben de 63 ile evlendim 72 ile hamile kaldım çok kilo almayim diye dikkat ettim ilk üç ay içinde 68 e düştüm ve 72 ile doğuma girdim doğumdan sonra 64e düştüm sonra emzirme döneminde 88e çıktım yine verdim 68e indim sonra yine aldım 88e ay şimdi yine vermeye çalışıyorum ve artık asla almak istiyorum 72yim şuan
0 oy
önce (202 puan) tarafından
Canım saglıklı beslenmeyle aslında hepsi düzene girebilir tabi bakımda lazım ama sivilcelerde beslenmeyle çok alakalı kilo zaten tamamen bu bir yerden başlayacaksan saglıklı beslenmeye çalışarak başla
önce (7 puan) tarafından
Ona bir haftayı geckindir devam ediyorum sağlıklı beslenmeye fakat sözleri ve tavrı beni yordu
Ona diyecek bişeyim yok konuş diyecegim konuşmaktan anlayacak bir adam olsa zaten konuşurdun diye düşünüyorum sen kendinle ilgilen ideal görüntüne gel kendinle ilgilendigini onu umursamadıgını belli edersen bu sefer o sendeki değişimi farkedip peşinde dolanabilir
önce (7 puan) tarafından
Akşam sinirlenip çocuğu alıp yukarı çıktım sırf kötü bisey demeyim diye
İnşallah düzelir ne diyeyim bilemedim ama senden kıymetli degil çocugunda varmış bak onun için iyi olmalısın sen onun bütün dünyasısın hele küçükse
0 oy
önce (17,985 puan) tarafından
Kilo versen cildin de düzelir kesinlikle kolon çok fazla. Boyun ne bilmiyorum ama kendin için ve sağlığın için fazla kilolardan kurtulmak gerek :) Eşinle ilişkin için karşılıklı konuşup düzeltmeniz lazım 
önce (7 puan) tarafından
Karslikli konusabilsek telefondan baş kalkmiyor evet kilom fazla vermem lazim
önce (17,985 puan) tarafından
Konuşulmayacak biri ise umursama sen evince çocuğunla kendinle ilgilen o kahve beraber içilmiyorsa ben bazen alıp odaya falan gidiyorum veya mutfakta içiyorum bazen sadece kendime yapıyorum
önce (7 puan) tarafından
Ben hiç ayırmam ne iciyom ne yesem gotururfum dün bagrir şekilde maç izliyecegim demesi zoruna gitti

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
10 cevap 339 göst.
+1 oy
9 cevap 239 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1sa3g (7 puan) tarafından soruldu

408,647 soru

12,280,461 cevap