+2 oy
386 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,683 puan) tarafından
İşten yeni geldi  gelmeden yok anneme gidicem hep böyle yapıyo ya sabahın körü gidiyo yada akşam gitme dedim süratı düştü oturdu kaldı konuşmadı evden cık git dedim giyindi giti artık bıktım ya çok gereksiz saatlerde anneme gidicem demesinden ya 

13 Cevaplar

+4 oy
önce (2,749 puan) tarafından
Nedense evlenince anaları ne kadar kıymetli oluyor,bekarken bu kadar düşkün değiller ama
önce (8,683 puan) tarafından
Ben de gidiyom ama yemek zamanı yada sabahın  körü gitmiyom  gitiya yemek yaptım yincek ama öyle bekliyom 2 saaten aşağı gelmez bıktım ya
-Reklam-
+2 oy
önce (4,713 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Madem anasına o kadar düşkün niye evlenmiş anasının dizinin dibinde otursaymış. Böyle anasının memesinden kesilmeyen erkekleri evlendirmeyecekler elin kızının başını yakmayacaklar yazık günah ya
Bu yüzden artık sıkılmaya başkadım 7 bucukta geldi yemek yedi  hurda ayıkladı az çocukla zar zor oyalandı şimdi yatı
+2 oy
önce (359 puan) tarafından
Anasını emiyor herhalde 
önce (804 puan) tarafından
Sesli güldüm:D
+1 oy
önce (19,587 puan) tarafından
Annesi yalnız mi bir rahatsizligi bir sikintisi ihtiyacı oluyor mu 
Yok ya eşiyle birlikte yaşıyolar rahsızlığı var ama rahatsızlı olmadan öncede hep böyleydi anlamsız saatlerde gidiyo
+1 oy
önce (94 puan) tarafından
Oooo benim ablamın eşi halamın oğlu anasına o kadar çok düşkün ki yani biri desin çıt saat kaç olursa olsun direkt annesinin yanındadır halamın oğludur diye demiyorum halamdır diye demiyorum ama izin günlerinde bile hep anasıyla vakit geçirir anasını gezdirir anasını hastaneye götürür hiçbir şekilde ablamla bir iletişimi olsun her hangi bir gezmesi olsun yok yani izin kullanmak istese de hep annesiyle vakit geçirir yani demem o ki ara kuzusu olanlara hiçbir şey yapamazsın değiştiremezsin
Yazık vallahi üzüldüm ablana. Benim koca da aynı ama çok şükür ki anne babası köyde yaşıyor ama sürekli telefon edip gelin  buraya gelin deyip duruyor eşim Ben de sinir oluyorum daha yeni gittiler diyorum bu sefer aramız kötü oluyor kaynanam da zaten Can atıyor Benim yanıma gelmeyi eltim var onun yanına hayatta gitmez ama eltimden kaynımdan kıymetlisi de yok resmen bizi s*.alak yerine koyuyorlar
önce (94 puan) tarafından
Aynı durum bende de var canım kaynana kayınpeder köydeler ama biz şehirdeyiz 4 elti olmamıza rağmen Bir tek benim yanıma gelmek ister ya da bizi köye çekmek ister ya siz köye gelin yanımıza ye biz sizin yanınıza yerleşelim diye ben de bu durumdan pek memnun değilim açıkçası ama eşim ne köye gider ne de ailesi buraya gelmez hayvancılıkla uğraştığı için hayvanlarda bırakıp bizim yanımıza gelemeyeceği için ben de öyle şükür ediyorum    :)
Aynı benimkiler gibi vallahi benim kaynanamda yazın köye gittiğimizde bırakmıyor bizi biraz daha kalın biraz daha kalın sonbahar kışında size gelelim sizde kalalım Ben de açık açık istemediğimi görümcelerimi söyledim dedim ki ben eşimi zor çekiyorum Bir de annesi ile babası ile uğraşamam dedim
Baktım bu olay böyle devam ediyo anneme gitmeye başladım ama bu bıktım izin günlerinde gider 3 saat durur gelir
+1 oy
önce (103 puan) tarafından
Bu evde ben neyim diyebilirsin surekli gitmen ne ise yarıyor okadar anne kuzusu ise evlenmicekti sonuçta seninde ilgiye sevgiye muhabbet etmeye ihtiyacın olabiliyor 
Muhabet sohber yok canım evde olduğu zaman annem deyip gidiyo bende saldım şu 1 senedir bende gidiyom anneme ama artık çok katlanamıyom bazen m
Sebebini sordunuz mu neden böyle davrandığını seni dinlemesi gerekirken kafasına göre hareket edip seni neden umursamadigini
Yanlızmış orda bakıp gelince ici rahat ediyomuş
Nereye kadar ?
Bilmiyom canım bende  saldım artık kendime bakıyom o işte olduğu zaman anneme gidiyom gelmesine yakında evde oluyom 1 senedir böyle devam ediyo oda işte geliyo annesine gidiyo  haftada 3 kere kesin gider  gelir hurdayla uğraşır az oturur gidip yatar uyur
Allah yardımcın olsun canını sıkma genede düzelir insallah Rabbım başka dert sknt vermesin
Amin canım işallah
+1 oy
önce (12,735 puan) tarafından

küçücük çocuk mu bu anası görmeden yapamıyor mu:P

erkekler evlenmeden önce analarından boşanmalı

En güzeli bundan karışmıcem naparsa yapsın birden anneci oldu
+1 oy
önce (1,345 puan) tarafından
Ya bu erkekler evlenince niye anacı oluyor bir türlü anlayamiyorum. Benim ki evlendikten sonra başladı köye gidelim demeye. Bahanelerden biri de "anam orada yalnız başına bı iş gelse, ölse bilmicez". 
Benim aynı canım  evlendik sonradan oldu böyle  bende gidiyom anneme tm ama sabahın körü gitmem yada işten geldim yorgunum yemek yicez gitmem ozaman pazarları boş gitsin ozaman
+1 oy
önce (2,785 puan) tarafından
Evlenince anası kıymete biniyor bazi erkeklerin
Benim eşimin öyle oldu evlendik sonra kıymete bindi bende gidiyom anneme ama yemek zamanı  gitmiyom  sabahın körü gitmem pazar günü git işte iştwn gelmişin yemek yincek annem diyo
+1 oy
önce (1,813 puan) tarafından

ay hıc sevmedıgım erkek tıpı ya o zaman anasıyla yaşasaydı evlenmeseydı.

Erkek yada kadin ailesine elbette düşkün olmali
ama dengeyide sağlamalı.

Aynen canım  gitsin ben gitmesin demiyom sinir olduğum yemek zamanı gitmesi sabahın köründe gitmesi
+1 oy
önce tarafından
Aynısını yap aniden ben anama gidicem de çık 
Ben giderim  canım zaten mesele gitmesinde diğil yemek zamanı sabahın körü gitmesi sinirimi bozuyo
0 oy
önce (4,295 puan) tarafından
Bi dahaki gidisinde emzigini de veriyim de aglayarak geri donme derdim ben olsam. Bu kadar anasi kiymetliydi evlenmeseydi.
Neler neler diyom canım yinede gider o ben gitmesin demiyom ama yemek zamanı sabahın körü gitimi çok sinir oluyom
0 oy
önce (51,398 puan) tarafından
kadinlara diyorlar ama erkekler daha anaci
Öyle ya ilk evlediğim zamanlar gitmezdim anneme bende baktım bu çok gidiyo bende gitmeye başladım ama artık sıkılmaya başladım bu durumdan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 233 göst.
0 oy
16 cevap 379 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde SehribanGorel (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
4 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sila_eymen (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 668 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu

408,685 soru

12,282,701 cevap

37,933 kullanıcı

Kategoriler

...