+2 oy
835 göst.
Diğer kategorisinde (939 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
✨✨✨…………

27 Cevaplar

+1 oy
(20,558 puan) tarafından
Ben olsam cddi söylüyorum gider hesap sorarım net hayırdır tabi önce kocana bi haddini bildir nerden almış bu cesareti onun hesabını sor sonra diğerini payla
(2,013 puan) tarafından
Sohbet başlatmak istemiştir ben bunu anladım yani sonuçta aynı yerde çalışıyorlar yüzüne söyleyebilir
(20,558 puan) tarafından
Aynen yani kısadan kessin
-Reklam-
+1 oy
(1,747 puan) tarafından
Ya anlamıyorum çok çok önemli bir durum olmadığı sürece bir kadın niye evli bir erkeğe mesaj atar. Yani niyet kötü olmasına gerek yok. Yanlış yani bu kadar. 
0 oy
(3,554 puan) tarafından
Hersey koca da bitiyor valla 

Milletin kanı bozuk olanı da var 

Arsız olanı da var ******** olanı da var 

Kimseye bisey yapamazsın 

Ahmet olmazsa Mehmet olur 

Ama sen kocana bakacaksın onu dize getireceksin hersey eşte bitiyor 
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Sğl kardeş yazardım ben olsam  engellerdim goruncede 
0 oy
(4,369 puan) tarafından
Biraz mantik lutfen. Bi halt edecek insan veya dusunecek insan neden adam evdeyken mesaj atsin ki? Is yerinde zaten dipdibeler. Yavsicak olsa veya baska bi amaci olsa zaten her sekilde yapicak is yerinde. Oraya nasil mudahale ediceksiniz? Millette kocalariniza ölmüyo. Is ortamina alissin diyede atmis olabilir. Belki grupta bu tarz konusmalar yapilmiyo olabilir, o yuzden ozelden yazmis olabilir. Bence abarti tepkiler. Ayrica is ortami otomotiv ve kurumsal yer muhtemelen. Sagol kardesim sokak agizi bi konusma. Esini zor duruma sokan bi durum da yaratmissin.
0 oy
(889 puan) tarafından
Yani eşin güzel birşey yapmış ilk satışını yaptı diyorsun bence tebrik etmek gayet normal. Bir kadın değil bir erkekte yazabilirdi bireysel olarak tebrik edebilirdi. Normalde bende kıskanırım ama bu durumlar bana normal geliyor 
0 oy
(6,630 puan) tarafından
Cnm o kıza gelen o cesareti yerdim ben herhalde

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 902 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde anne34 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Livmirmin1993 (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.