+1 oy
191 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (839 puan) tarafından

image

sosyal yardım başvuru hizmetinden basvurmustum uzun süredir süreç devam ediyor diyodu şimdi baktım 4bin yaticakmis sizde başvurun kızlar 

4 Cevaplar

+2 oy
önce (115 puan) tarafından
Kabul edilmiş yalnız daha yatmamış mesaj gelir. Canım yanlış anlamazsan ne yazdinda bu miktari yatirmislar bende Kayseri'de yaşıyorum 
önce (839 puan) tarafından
4 çocuğum var dedim eşim asgari ücretle çalışıyor hamileyim evimizi depremde hasar gördü sobalı evde yaşıyoruz çocuklarımın masraflarına okuluna yetişemiyoruz dedim pek umudum yoktu çok şaşırdım bugün
İyi yatirmislar canım güle güle harca bende alıyorum da 3 ayda bir 1000 TL asla böyle bir miktar görmüşlüğüm yok
Bende öyle bişi bekliyordum çok şaşırdım bu 3ayda birmi yatar
-Reklam-
+2 oy
önce (28 puan) tarafından
Nasıl başvuru yapılıyor 
E-devlet'ten sosyal yardım başvuru hizmeti diye girdim oradan başvurdum
Eşim adına alıyorduk 900 TL ayda sonlandı bu yardım çocuk falan yok tekrar başvuru yapsam çıkarmı ki
önce (1,145 puan) tarafından
Çocuğunuz falan yokmuş engel durumunuz yoksa gidin çalışın Ya niye yardım talep ediyorsunuz
Eşiniz engellimi nasıl onun adına aliyordunuzki
Hayır değil 2 yıl önce eşim trafik kazası geçirmişti ayağı 2 ay alçıda kalınca tesadüfn başvuru yaptım açıklama kısmına eşimin durumunu yazdım öyle almaya başladık bnlardan öncede bn kndi adıma başvuru yapmıştım reddedildi
Anladım eşiniz çalışıyorsa siz de çalışmaya başlayın bence bende 4 çocuk var hamileyim çok şükür kirada değiliz ama masrafları bir anda ikiye katlandı hele büyük kızım anaokuluna başladıktan sonra asgari ücret kesinlikle yetmiyor
Eşim çalışmama karşı ailelerde istemiyor çalışmamı ters bize bu işler derler yani yardım talep etmek için illa engellimi olmak gerekiyor senin eşin sabah 9da çıkıp gece 12de eve gelip aldığı maaş 17000 binmi sen aylık kira 7500 ödüyormsn doğalgaz faturan 2700 geliyormu işte bilip bilmeden  yargilamayin zaten devlet bu başvuru hakkını herkese tanıyor şartlara uygun olanlarda yardım alıyor
Keşke çalışmama müsade edilse geçen yıl sezon işine çıktım dönüşte sanki herkes bana eşime dusman kesildi
Kuzum eşin çalışmana karşı ise ayrı mesele ben kendi adıma söyledim yani 4 çocuk olmasaydı çalışırdım mutlaka bu devirde asgari ücretle 2 kişi çalıştığı halde geçinemiyor her şey almış başını gidiyor
Rabbim herkesn yardımcısı olsun gerçekten çok zorlaştı artık geçim derdi
+1 oy
önce (3,692 puan) tarafından
Ziraat kartın varsa oraya yatar cnm yada pttye
Ziraat kartım var da tedarik edilmedi diyor banka talimatı verilmedi teslim edilmedi anlamadım orasını ödeme tarihi yazmıyor
Sana mesaj gelecek canım
+1 oy
önce (9,949 puan) tarafından
Peki sigortanız var mi
Yok sigorta

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 211 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Merve.01 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hiros4434 (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 232 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Bihterziyagil (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 216 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (991 puan) tarafından soruldu

408,611 soru

12,278,141 cevap

37,805 kullanıcı

Kategoriler

...