0 oy
117 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından
Arveles ağrı kesici kullandım emziren kullanmamalıymiş. Ne yapayım evde mama yok ne kadar süre emzirmemelim. 

11 Cevaplar

+1 oy
(103 puan) tarafından
Canım ben migren hastasiyim.Acildeki doktorlar 4-5 saat emzirme,sonra sütünü boş sağıp öyle ver dedi.Nöroliji doktoru ise senin yerinde olsam emziriyorsam asla paroldan başka ilaç kullanmam 

vücuttan me zaman atılır bilinmiyor dedi.Bence mümkün olduğu kadar bekle.Sonra sütünü sağ.Sonra bebegini emzir

bebeğin de küçükmüş.Geçmiş olsun 
(134 puan) tarafından
Parol aldım etki etmedi arveles aldım yine etki etmiyor başım catlayacak gibi ağrıyor o ağrıdan hic cocuğu akil edemedim sonradan aklima geldi.
(103 puan) tarafından
Aynı durumdayım.Allahtan benim bebeğim biraz büyüdü de birkaç saat durabiliyor.Nöfoloji doktorun öyle dedi ama ben ağrıdan duramadığım zaman mecbur arveles alıyorduk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum ki 
0 oy
(51,545 puan) tarafından
ağır ilac o bilen birine sor burda bişey olmaz derler falan 
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Sanırım ek gıdada değil bebeğiniz bence iki saat bekleyin sonra sütünüzü sağıp öyle verin
(134 puan) tarafından
2 aylık
(2,528 puan) tarafından
Yani tam ne kadar beklemelisin bilmiyorum ama ben olsam vermeden önce sağım yapardım
0 oy
(1,724 puan) tarafından
En garantisi 1 gün mama ver cnm. Sürekli sağ dök sütünü . Yani en garantisi o bence
(134 puan) tarafından
Bncede en garantısı.
0 oy
(74 puan) tarafından
6 saat emzirmemen gerekiyor sütten etkisi 6 satte geçiyor sagsan da fark etmez hemşire bana öyle söylemişti 
(134 puan) tarafından
Tşk ederim ♥️
0 oy
(2,654 puan) tarafından
Nöbetçi bir eczaneden mama alın bence. En az 4-5 saat emziremezsiniz. 4 saat sonra iki göğsünüzüde sağım yapıp o sütü çöpe atın. Sonrasında emire bilirsiniz. 
(134 puan) tarafından
Alamadık. 112 aradım ordaki doktorda aynı sizin gibi dedi 4 saat emzirmeyin sonra emzirebilirainiz diye.
(2,654 puan) tarafından
Neden alamadınız, nöbetçi eczaneden mama almak zor değil. 2 aylık bebek neredeyse 5 saat aç kalamaz
(134 puan) tarafından
Eşim işten gec geldi arabamız yok. Büyük kızımla ilgilendi bnde kücüğü uyutum Allah tan 4 saat aralıksız uyudu da o konuda zorlanmadım. Doğru normalde 3 saatı gecmeden emziriyorum ama mecbur 4 aştık.
0 oy
(725 puan) tarafından
Bende de migren var bende bebek emziriyorum migrenin tuttuğu zamn ensene buz koy ve aynı anda iki tane parol iç başını bir esarp yardımı ile sımsıkı bağla komple geçmez ama hafifletir benim 2 gündür tutuyor 
(134 puan) tarafından
Ay Allah razı olsun bi dahakine öyle yapacam kesin bu cok şukur uykunun etkisiyle tam gecti sayılmaz ama şiddetini azaltmiş.
(725 puan) tarafından
Allah yardımcımiz olsun ben bazen kafamı duvarlara vuruluyorm  ağrıdan
(134 puan) tarafından
Ay cnm bnim Rabbim şafi isminin hurmetine şifa versin. Günahlarınıza kefaret saysın inşallah
0 oy
(339 puan) tarafından
Ben antibiyotik kullandım doktor bana ister iki saat bekle ister hiç bekleme anne sütü o kadar mucizeki direk zehrini vermez bebeye dedi ayrıca sezeryandan çıkar çıkmaz minicik bebegi emzirtiyoruz dedi ben o yüzden yinede iki saat sonra sağıp verdim
(134 puan) tarafından
Bu yorumunuz öyle icimi rahat etti. İyiki görüpte gecmemişsiniz. Tşk ederim ♥️
(339 puan) tarafından
Ne demek canım ❤️
0 oy
(4,271 puan) tarafından
Bende emzirme döneminde kullanmıştım öncesinde kadin doğum doktoruna sormuştum kullansam sütümü sağmama gerek var mı diye gerek yok bi kereden bisey olmaz demişti 
(134 puan) tarafından
Evet bi kere tek kullandım oda dayanamadım aldım. Ama bilerek değil son anda aklima geldi.
(4,271 puan) tarafından
Yapacak bisey yok. Benim migrenim var yerlerde sürünüyorum resmen ilaç içmesem çocuklara bakamam.
0 oy
(18,129 puan) tarafından
Mama alıp vermek daha mantıklı sanki etkisi hemen geçer mi uzmana sormak lazım 
(134 puan) tarafından
112 aradım 4 saat sonra emzirin dedi. Bnde öyle yaptım.

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 137 göst.
3 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde agbutt (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.