0 oy
91 göst.
önce Özel Günler & Hijyen kategorisinde (1 puan) tarafından
Sürekli tekrar eden idrar yolu enfeksiyonum var. Alt karın ağrısı bel ağrısı oluyor bacaklarıma kadar atıyor çok rahatsız edici bir durum buna kökten çözüm bulan var mı ? Doktora çok gittim bu arada 

7 Cevaplar

0 oy
önce (1,366 puan) tarafından
Instagramda hastalanmayancocuk hesabına bir bakın limon detox tavsiye ediyor bir de kuru dut çayı tavsiye ederim 
önce (1 puan) tarafından
Dut çayını deneyeceğim teşekkür ederim
önce (1,366 puan) tarafından
Bir de ic camasirina nioli yağı tavsiye ederim
-Reklam-
0 oy
önce (12,676 puan) tarafından
bol su, temiz çamaşır, hatta ütüle giy. 
önce (1 puan) tarafından
Su içiyorum çamaşıra da dikkat ediyorum ütülemiyorum ama kurutma makinesine lavanta yağı koyuyorum
0 oy
önce (1,135 puan) tarafından
Vajinal duş almıyorsun demi yani çoğu kadın ilişki sonrası içi temizlensin diye yapıyor da buda enfeksiyon yapar. Çorapsız terliksiz gezme birde sıcak tut ayaklarını. Defne yaprağı içebilirsin.
önce (1 puan) tarafından
Hayır vajinal duş hiç almadım çorapsız pandufsuz da gezmem ama defne içmemiştim denerim inşallah fayda eder
0 oy
önce (2,620 puan) tarafından
Gunluk camasirina 1 2 damla nioli yag damlatmani oneririm
önce (1 puan) tarafından
Yapıcam teşekkür ederim
0 oy
önce (4,926 puan) tarafından
Kendimi bildim bileli ardı canım bnde taki geçen yıla kadar artık o dereceye geldim ki idrar yapamaz hale geldim acilde sonda takıldı maydanoz sapını kaynatıp suyunu içtim oymuş daha da olmadi
önce (1 puan) tarafından
Nerede bulabilirim kurusunu mu yapayım mevsimi de değil şimdi marketten alınanla olur mu ?
Hayır canm maydanoz her yerde va ki yaz kış olan bişey yeslinin sap kısmını kaynatıp 3 gün sabah akşam şekersiz ılık bir şekilde tüket
önce (839 puan) tarafından
Gebelerde icebilirmi acaba
Ayyy hayır sakin sakin canm öyle bir hata yapma gebe iken maydanoz bile az yiyeceksin sakin ayyy iyiki soyeledin canım yaaaa
Vellanizanim ben seni post sahibi sandım aklım gitti kuzum yaaa
Sağ ol canım teşekkür ederim ben de kaç gündür böbrek ağrısı çekiyorum idrarımda kanama oluyor idrar yolu enfeksiyonum yüksek çıktı Ateş halsizlik baş ağrısı hamileyim diye hiçbir şey içemiyorum parol da kesmiyor bugün acil doktoru bir hap daha önerdi onu kullanmaya başladım çok kötü bir durum
Yok kız post sahibi değilim ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum ondan yazdım sağ ol uyardığın için
Aslında gebelikde kullanılan tek bir fitil var tek kullanımlık ondan vermesi lazım ben maalesef geblikde de çektim bu sıkıntıyı
önce (1 puan) tarafından
Doktor tavsiyesi almadan birşey içme lütfen maydanoz da gebeler için riskli
0 oy
önce (79 puan) tarafından
Bir su bardağına birkasik üzüm yada elma sirkesi dokun geri kalan ile su tamamlayin ve için geçene kadar g.olsun
önce (1 puan) tarafından
Bir iki kere içtim belki her gün yapmak gerekiyordur mideme dokunduğu için sık içemiyorum
0 oy
önce (3,860 puan) tarafından
Bende ayniydim en son hatta mantarla beraber tekrarladı bir fitil verdi 3 günlük ondan sonra olmadım çok şükür aman masaAllah diyim de ugramasin daha 
önce (1 puan) tarafından
Maşaallah diyelim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
+1 oy
5 cevap 116 göst.
19 saat önce Diğer kategorisinde zeynos1234 (3,305 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 132 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Egemelisim (746 puan) tarafından soruldu
0 oy