+1 oy
98 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (81 puan) tarafından
İyi akşamlar 3 yasindaki cogumunn 5 tane dişi tam cürümeye yakın ve gittikçe daha kötülesiyor özel dişçiye götürüp dolgu yaparlarmi bide anestezi ile mı yapılacak 

4 Cevaplar

0 oy
önce (12,670 puan) tarafından
devlette de yapanlar var. anestezi işini bilmiyorum 
önce (81 puan) tarafından
Ya küçük diye bende bilmiyorum  kıyamiyorumda ama erken müdahelede olursa dişlerde kurtarilir
önce (12,670 puan) tarafından
yeğenime yapılmıştır ama 5 yaşında falandı sanırım, uyutulmadan yapıldı ama onu hatırlıyorum
Çok sağolun
-Reklam-
0 oy
önce (2,592 puan) tarafından
Anestezi ile uyutup yapılıyor bildiğim kadarıyla
Çok teşekkür ederim
0 oy
önce (105 puan) tarafından
Benimde 3 yaşında oğlumun bir dişi çürük bendr çok merak ediyorum nasıl oluyo acaba 
Peki oğlunuz çok tatlı şeyler tüketiyormu
önce (105 puan) tarafından
Son 6 aydır falan evet maalesef tüketti şimdilerde biraz daha azalttık ama o mu sebep oldu bilmiyorum ön dişleri de hep kahverengi lekeler var onlar olduğunda hiç öyle şeyler tüketmiyordu 2 kez ameliyat oldu antibiyotik falan kullandı onlar mı etkiledi bilmiyorum
Ya antibiyotik dedinizde bizde çok antibiyotik kullandık bu kış sayısını bile hatırlamıyorum ondanda olabilir
0 oy
önce (1,878 puan) tarafından
Benim oğluma dolgu yapıldığında fıs fıs  sıkmıştı uyuşunca yapmisti dr . 3 buçuk yaşındaydı o zamn biz özel doktora yaptırmıştık devlet hastanesinde nasıl yaparlar onu bilmiyorum 
İşte benim cocugum asla uyusturup durmaz hastane kapisina gittiğimiz an çığlık kıyamet Doktor ona yanasamaz bende anestezi verilenleri çok mrk ediyorum hani süreç nsl gecti
önce (1,878 puan) tarafından
Anestezi hiç bilmiyorum valla . Bizde ozmn kaç dr gezdik hiçbir şekilde dişçi koltuğuna oturtamamistik gittiğimiz bu dr çocuk diş hekimiydi oyun oynayarak o koltuğa oturmuştu .
Anldm çok sağolun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 105 göst.
7 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
5 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde busraaa111 (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
20 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamze1609 (84 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 125 göst.

408,565 soru

12,276,391 cevap

37,772 kullanıcı

Kategoriler

...