0 oy
65 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (17 puan) tarafından
Merhaba oğlum 23 aylık emzirmeyi sonlandırmayı düşünüyordum zaten son dönemde gündüz emmeleri bitmişti gece uyumadan önce ve gece yarısı birkaç kez emiyordu dün akşam uykusunda eve dönerken uyuyakaldı bende krizi fırsata dönüştürmek adına gece uyandığında da emzirmedim sabah emmek istediğinde de annecim süt bitmiş artık dedim tabi türlü bahaneler üretildi bende bakayım falan diye ama krizsiz atlattık çok şükür fakat özellikle sol göğsümde bir ağrı var aslında son zamanlarda emmeyi azalttığı için sütüm zaten azalmıştı ama herhangi bir sorun olursa diye de endişelendim mastit gibi emzirmeyi bıraktığınızda göğüslerinizi boşalttınız mı ara ara sağmalımıyım yoksa sütün kesilmesini önler mi ağrı olması normal mi ilk çocuğum yardımcı olursanız sevinirim 

3 Cevaplar

0 oy
(3,297 puan) tarafından
Az az elinle sağabilirsin o şekilde rahatlıyor. Allah yardımcın olsun zor dönemler.. 
(17 puan) tarafından
Sağolun aslında daha bir buçuk gün oldu gibi birşey ama ağrı olunca da bilemedim tabi bu süreçle alakalı sürekli çocuğa dair şeyler araştırdığım için kendimi es geçmişim biraz bocaladım  internette biraz araştırdım kimi yerde ağrı normal diyor kimi yerde mastit olabilir diyor bende en iyisi tecrübeli annelere sorayım dedim aslında göğüs pompam var ama onunla çok sağlıklı olmaz değil mi
(3,297 puan) tarafından
Fazla sağman arttırabilir. Ben onunla yapmadım ama az ağrım olmuştu benim dayanabilecek kadar onu da o şekilde rahatlattım. İnşallah seninde çok olmaz. 4 5 gün sonra olmuştu benim geçti o da o şekilde canım
(17 puan) tarafından
Evet makinayla biraz yoğun oluyor tabi yok dayanılmayacak bir ağrı değil şuan için ama nasıl bir yol izlemem gerekiyor normal mi değil sağmak doğru olur mu bilemedim de sormak istedim dediğiniz gibi ara ara elle sağayım o zaman ben de teşekkür ederim
(3,297 puan) tarafından
Evet öyle dene bakalım. Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(4,278 puan) tarafından
Bende Yeni bıraktırdım emzirmeyi iki gün çok şişti göğsüm duşta sıcak suda biraz sağdım üçüncü gün şişlik indi ağrıda geçti 
(17 puan) tarafından
Anladım birkaç gün normal demekki teşekkürler
0 oy
(883 puan) tarafından
Sadece ağrıyı giderecek kadar el ile sağabilirsiniz. Birden, tamamen kestiğiniz için öyle oluyor. Azar azar bir kaç güne yayarsanız bir ağrı olmaz. 
(17 puan) tarafından
Teşekkürler elle sağım yapacağım dediğiniz şekilde

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 201 göst.
+3 oy
13 cevap 264 göst.
+1 oy
6 cevap 155 göst.
+2 oy
27 cevap 751 göst.

410,461 soru