+4 oy
781 göst.
önce Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
Kızlar 21 haftalık hamileyim ben. Eşimin amcası 2 ay önce vefat etti. Bugün mezarlığa gittim kaynanamla kaynımla falan. Bu akşam eltilerimle otururken kaynanam biz mezarlığa gittik dedi. Eltilerimde niye gittin işte hamile iken gidilmez. Bebek ölüleri görüyor. Ölüler bebeği görüyor. Çok takıldı kafama. Bide işte mezarlığa gidilince pet takılır. Yoksa ölüler seni çıplak görür ruh olarak görür falan dedi. Tedirgin oldum ya heleki bebeğin onları görür falan dediler çok takıldı kafama 

52 Cevaplar

+11 oy
önce (1,162 puan) tarafından

Kahkaha butonu:D

-Reklam-
+10 oy
önce (131,867 puan) tarafından
ne alaka ped kapakmi oluyomus eltilerin bildin ****** gecmisler senle
önce tarafından
Arabistan da aynı zihniyette kadınların girmesi yasak
önce (131,867 puan) tarafından
ne tuhaf yaa
önce (807 puan) tarafından
Sevdoş kahkaha attım yorumuna :D
önce (1,432 puan) tarafından
Sevdos yine tam gerekeni yazmış :D
önce (1,047 puan) tarafından
Eskiden ped mi varmış ona bakarsan eski nesilleri hep çıplak görmüş o zaman ölüler gerçek anlamda saçmalamış ve sen de inanmışsın
Gülüp geçseydin keşke
+5 oy
önce (12,866 puan) tarafından
yani gerçekten inanıyor musunuz hala bunlara, hayır ped ne alaka, hijyenik pedler şurada kaç yıldır ülkemizde kullanılıyor, onun öncesinde ne yapıyordu kadınlar. hadi y kadınları görüyorlar da erkekleri görmüyorlar mı bu ölüler. onlar da mı ped taksın yoksa pipi görmek serbest mi
önce (7,773 puan) tarafından
Kadın her alanda dışlanır işte millette inanıyor.
kadın tü kaka, erkek nimet mübarek. erkeğe her şey serbest, kadın mezarlığa bile gidemiyor. hayır bunu diyenler de kadın
Kadının düşmanı kadındır zaten.
üstelik hamile bir kadını korkutuyorlar, resmen düşmanlık
Evet , art niyet var gibi. Ayrıca , yazılanları okudukça gülesim geliyor. Mantıklı düşünen biri buna nasıl inanıp,  başkasına da bu çok değerli bilgiyi (!) aktarabilir aklım almıyor. Bebek doğduktan sonra bile net göremezken anne karnında ölüleri görüyormuş sjsjdhd
+4 oy
önce (1,336 puan) tarafından
Pedi gören ölü pedin altındakini de görmüyor muymuş?Hurafe işte
önce (18,099 puan) tarafından
Boşluğuma geldi kahkaha attım
Ölüler görünce ne oluyormuş yani sjsjdjd
+3 oy
önce (7,773 puan) tarafından
Eltilerin kafayı sıyırmış olmalı. Onların etkisinde kalma. 
+3 oy
önce (865 puan) tarafından
Bence sen ölülerden değil dirilerden kork, ayıp ya hamile kadın böyle korkutulmaz. Tamamen batıl inanc. Maneviyatını böyle kullandirtma 
+2 oy
önce (6,405 puan) tarafından
Kız Allah aşkına sende inandım deme
+2 oy
önce (1,552 puan) tarafından
İçini ferah tut Allah 'a sığın aklına getirme kötü şeyleri dua et konusunu dahi konuşmayın lütfen de konu kapansın kafanı karıştırma 
+2 oy
önce (378 puan) tarafından
Cahil cühela onlar. inanma onlara ilk defa duydum böyle saçma bir şeyi
+2 oy
önce (1,287 puan) tarafından
Hala bunlara inanan var mı ya:D 
+1 oy
önce (6,405 puan) tarafından
Ben hiç inanmam bende 8 aylık hamile iken gittim 
+1 oy
önce (39 puan) tarafından
İnanma böyle şeylere sen 

Bende gittim hamile iken birşey olmadı
+1 oy
önce (3,322 puan) tarafından
Öğle bir şey yok hurafe işle bunlar sakın inanıp içini karartma ananem vefat ettiği zaman hem yengem hem kardeşim hamileydi  onlarda gitmişti 
+1 oy
önce (733 puan) tarafından
5 aylık hamileyken annemi yıkamaya girip mezara gömülürken giden ben başka bir şey demiyorum, gayet sağlıklı oğlum hiçbir sorun yok. 
+1 oy
önce (1,482 puan) tarafından
Eltilerin aşırı zekiymiş bacım sen bunlarla nasıl baş ediceksin o kadar zekiler ki yani pedin zırh görevi görmesi muazzam bir bakış açısı tebrik ederim :))))) 
0 oy
önce (18,099 puan) tarafından
Eltilerine psikolog randevusu ya psikolojileri bozuk ya niyetleri 
0 oy
önce (160 puan) tarafından
Eltilerin gerçekten zır cahil sakın kendini korkutma 

Ama eşinin amcasının mezarınada gitmene gerek yokmus kaynananda eski kafa söylemedi mi kızım korkmazsan gel falan diye 
0 oy
önce (4,081 puan) tarafından

Senin eltilerin tam yılanmış, ped takinca orası yok mu oluyor kafada deli sorular 8-) inanma böyle seyler bak amaçlarına ulaşmışlar.

0 oy
önce (8,699 puan) tarafından
Bizim yakınlarda hep mezarlık var her geçtiğimce cevresinden geceriz oğlumda kızmda gectim bişey olmadı ölüden değil canlıdan kork bişey olmaz 
0 oy
önce (2,075 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Aynen ne hamillelikte nede lohusalıkda hatta normal günde bile gitmek uygun şekilde gidilir,gidince abdestli olarak gidilir selam verilir inşirah süresi okunur  birde çırılçıplak görüyor ölüler ve rahatsız oluyorlar...onlar geceleri ağlama sesi bile geliyor mezarlık yanında oturanlarin duydugu hatta hoca soyledi 7 kat bez konulur derler eskilerde ...millet baya baya  dalga geçmişte anlamadım bu gayet ciddi dini bir konu yani kafayimi yemiş millet bu kadar cahillikle nasıl yaşarlar...hicmi ailesinde çevresinden duymamislar yaşamamislar 
Ben gidilmez yazdimmi.? Adabına uygun şekilde gidilir dedim...halen yorum yazıyorsunuz farkında mısınız? Yazmayın dedikçe dalga geçilmiş bu konu dalga geçilecek.konu değil rahatsız oldum yazdım ...
İstediğim yere istediğim zaman yazabilirim..... Sen bez konulmadan abdest almadan gidilmemeli diyosun ya onun için yazıyoruz bunlara gerek yok gidebilir yani. Abdest alıp gitse daha iyi tabi ama adetse yapacak birşey yok mesela. İnsanlara cahillikle nasıl yaşarlar diyorsan gelen yorumlara da bu kadar tepki vermemen lazım. Sen istediğin kişiye (ki çoğunluk bu görüşte) bu cahillikle nasıl yaşayabilirler diye soruyorsun ya cevap alman da çok doğal
Hiç tanımadığınız birine bile hitap ederken sen denilmeyecegini siz diye hitap edileceğini bilmeyecek kadar cahilsiniz işte...güle güle size bay bay
Kim cahil bence insanlar tartiyordur, teşekkürler. İnsanlara cahil demeden bence sizde bir kendini tartin. Burası samimi bir platform hepimiz birbirimize sen diyoruz canım diyoruz kurumsal bir mecrada değiliz. Rahatsizsaniz söylersiniz hitabı gayet biliyoruz şükür. Hitap etmeyi bilmiyor diye de kimse cahil olmuyor. Yoksa ben üniversite mezunu, 10 yıldır kurumsal sektörde çalışan bir sehir plancisiyim :) insanlara sizin batıl inançlarını bilmiyor diye cahil diyemezsiniz tam olarak cahillik buna deniyor. Birde Müslüman'ım Müslüman ülkede yasiyorum elhamdülillah diyorsunuz. Sorgulamak bana düşmez ama Muslumansaniz güzelce uyarirsiniz tatlı dille. Gelene geçene cahil demek ağır eleştiri sayılır hukukta. Siiz batıl inancınızı bilmiyor diye insanlara Müslümanız Müslüman ülkede yaşıyoruz diye çıkışıyorsunuz . Harbiden arkadaşa bende katılıyorum âlim olacakmissiniz son anda yirtmissiniz
SİZE de iyi akşamlar, güle güle:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 280 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 313 göst.
5 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,963 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 342 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.

409,029 soru

12,293,952 cevap

38,284 kullanıcı

Kategoriler

...