+4 oy
811 göst.
önce Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
Kızlar 21 haftalık hamileyim ben. Eşimin amcası 2 ay önce vefat etti. Bugün mezarlığa gittim kaynanamla kaynımla falan. Bu akşam eltilerimle otururken kaynanam biz mezarlığa gittik dedi. Eltilerimde niye gittin işte hamile iken gidilmez. Bebek ölüleri görüyor. Ölüler bebeği görüyor. Çok takıldı kafama. Bide işte mezarlığa gidilince pet takılır. Yoksa ölüler seni çıplak görür ruh olarak görür falan dedi. Tedirgin oldum ya heleki bebeğin onları görür falan dediler çok takıldı kafama 

52 Cevaplar

0 oy
önce (78 puan) tarafından
Batil şeylere inanmıyorum 
-Reklam-
0 oy
önce (40 puan) tarafından
Yok daha neler böyle bı saçmalıkmı var bende hamileyim babam yeni öldü ve her fırsatta gidiyorum selamlasıp dert anlatıyorum bak baba sana torununu getirdim diyorum ve 2 tane daha kücük kızım var biri 7 diğeri 5 onlarda okadar mutlu oluyorki gidince gider gitmez mezat tahtasını öpüp dede bak biz geldik seni görmeye özledik diyolar .
0 oy
önce (553 puan) tarafından
Akşam akşam hiç güleceğim yoktu vallahi daha neler duyacam  artık
0 oy
önce (4,331 puan) tarafından
Yuh daha neler duyacağız yaa hepsi saçma sapan hurafeler 
0 oy
önce (2,632 puan) tarafından
Allah aşkına saçma sapan şeylere inanmayın artık ya
0 oy
önce (29,123 puan) tarafından

Tövbe yarabbim ya Batıl inançlar hep

0 oy
önce (1,994 puan) tarafından
Hiç alakası yok ben kızımda gebeyken hep giderdim abimin mezarına şükür sorun olmadı bunlar söylenti kafana takma bile şuan havalar soğuk sıcak olsa yine abimin mezarına giderdim
0 oy
önce (985 puan) tarafından
Evet doğru demişler.. ama ped yeterli değil bebek bezi takmaliydin..sen takınca karnindaki bebegin de takmış olacaktı bir taşla iki kuş..:DD
0 oy
önce (5,063 puan) tarafından
Takılmasın kafana ben çok gittim birşey olmadı 
0 oy
önce (10,360 puan) tarafından
Ben 16 haftalık hamileyken babam vefat etti. 10 gün boyunca her gün gittim ondan sonra haftada bir iki kez gittim. Doğumdan sonra 40 im çıkana kadar gitmedim 40.kimiz çıkınca oğlumla birlikte gittik. Kim ne derse desin babam o benim. Diğer oğluma hamileyken her haftasonu gittik mezarlığa 
0 oy
önce (1,887 puan) tarafından
Canım anne karnındaki bebekten bir şey olmaz. Benim oğlum bir buçuk yaşındaydi mezarlığa girdik korkuuuu dedi gözünü kapattı ve mezarlıktan çıkana kadar açmadı. Bir hafta boyunca korktu uykusunda ağladı. Kokkuuu diyodu. Üst katta hoca var dua yazdı yastığına koyduk geçti şükür 
önce (1,887 puan) tarafından
Bu arada ben de hamileydim
0 oy
önce (896 puan) tarafından
Ruhlar bedenden ayrılınca yine bedenin etrafında mı takılıyormuş? Sadece mezarlıkta mı görüyorlar bebeği? Daha mezarlıktan çıkamayan bir ruhun, sanmıyorum bebeğe bir şey yapabileceğini :) 

Kıyafetin altını görüyorlar ama ped takınca göremiyorlar mı:D O daha güzelmiş bak 

Ben büyük anneanneme su bile döktüm yıkanırken, öptüm kokladım onu. Hala pamuk gibiydi yüzü. İlk defa o kadar uzun gördüm onu, ilk defa kambur durmuyordu. Birkaç ay daha yaşasa, torununun torununu görecekti. İnşallah görmüştür bebeğimi, inşallah bebeğim de onu görmüştür. 
0 oy
önce (570 puan) tarafından
Ne kadar batıl inanç 
0 oy
önce (5,810 puan) tarafından
Bende gidilmez diye duymuştum ama ben  gebeyken çok gttim abimin mezarına 
0 oy
önce (3,054 puan) tarafından
Bizim mrmlekette var boyle batil inanclar anannem derdi kac kat bez kumas takinip gidin ddrdi mezarliga 

Kuranda yeri olmauyan seyler hepsi batildir sen uzulme sakin ic8ne vesvese sokma 

Kotu yola gitmedn kabir ziyareti sunnet iki dua edip geldin bunun mantiken karnindaki yavruya ne zarari dokunur sacma dimi
0 oy
önce (121 puan) tarafından
Batıl inanç fazla takılma bu tarz şeylere her denilen doğru değil. Maalesef 
0 oy
önce (3,425 puan) tarafından
Dünyada yasamiyorlar sanırım 

Hayatımda hiç bu kadar saçma şeyler duymamistim 

Allah'm yaa 

Ben hamileyken çok gittim mezara 
0 oy
önce (1,434 puan) tarafından
Ayy hayatımda böle bişey ilkkez duyuyorum ölüler üstündeki herşeyi görmüyor pedi takınca mi goruyomus
0 oy
önce (699 puan) tarafından
Batıl inanç inanma. İçin daralirsa oku üfle kendini
0 oy
önce (672 puan) tarafından
Canım bende 20 haftalıkken eşimin babasının mezarına gittim fatihamızı okuduk geldik bişey olmadı böyle şeyler diyende olmadı. Takma kafana boş ver. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 281 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 313 göst.
5 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,964 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 342 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,479 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.

409,037 soru

12,294,116 cevap

38,288 kullanıcı

Kategoriler

...