+1 oy
174 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından

Ünv bitince iş için babamın olduğu şehire geldim (anne baba ayrı ve beni dedemgil büyüttü) sonra babam hala oğlunun yanına getirdi amca diyorum ve bana çok iyiligi dokundu evliligimde hep ön ayak oldu babam biraz arka planda kaldı. Amcami bir hastalık nedeniyle kaybettim eşine yenge diyorum vefatı sonrası evime çağırdım yemekli olarak ( bebeğim olduğu için gece ikiye kadar hazırlık yaptım ve ertesi gün yirmilik dış cektircem düşünün) geldi ve bir buçuk saat oturup gitti yaptığın onca şeyde ne kadar versemde götürmeleri için. Eşime ve bana çok ayıp etti. Uzundur konuşmuyorum şuanda. Amcami kaybettikten sonra böyle davranıyor şimdi diyeceksiniz mecbur değil tabi ki ama şu var kaç senedir görüşüyoruz öz anne yerine koymuştum bu şekilde olmamaliydj bebeğimin doğum günü vardı çağırdık gelmedi

Dedik acaba hasta mı yakın komşusunu aradım sordum öyle bir şey olmadığını olsa haberi olacağı söyledi "siz konusmuyor musunuz" dedi ben durumu anlattım o da " boşver sen yuvana bak eşine cocuklarina bak" dedi orasi öyle tabi ama sonuçta iki gün tanıdığım biri değil benim gerçekten ben çok mu taktik kafaya sonuçta iki günlük tanıdığım biri değil siz olsanız ne yapardınız

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,672 puan) tarafından
Demek ki neymiş canım bu kadar kafaya takılacak bir insan değilmiş salla gitsin.
-Reklam-
0 oy
önce (17,968 puan) tarafından
Size geldiğinde tam olarak ne bekledin bilmiyorum ama karşı tarafa bakınca da eşini kaybetmiş yalnız bir kadin görüyorum ilgi göstermekten çok ilgiye ihtiyacı vardır onunda bence 
0 oy
önce (9,685 puan) tarafından
Canım üzücü ama bazı insanlara biz değer veririz aynı değeri görmeyiz. Biz olmasını istediğimiz yere koyarız ama gerçekler acıdır... Amiyane bir tabirle öküz ölür ortaklık biter. Sen üzerine düşeni yapmışsın 
0 oy
önce (680 puan) tarafından
İki günlük tanıdığınız biri olmadığı için bir gün yanına gidip sakince sorabilirsiniz.' Benden yana bir sorun mu var, önceki yakınlığımız yok artık' diyebilirsiniz. Eşini kaybedeli ne kadar oldu bilmiyorum ama hem eşinin yokluğu, varsa, çocukların, evin sorumluluğu, etrafın o şunu dedi, bu bunu dedi dedikoduları onu yormuş, herkesten uzaklaşma ihtiyacı oluşturmuş olabilir.

Yani karşılıklı bir konuşma yapsanız, buradaki onlarca yorumdan daha iyi sonuçlar alırsınız. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 231 göst.
27 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 286 göst.
0 oy
17 cevap 399 göst.
0 oy
23 cevap 727 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,179 puan) tarafından soruldu

408,565 soru