+3 oy
113 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (767 puan) tarafından
Vurmayı bırakmıştı yine vurmaya başladı aşırı hırçın dişleri patlamış ama sisler yine niye bu kadar hırçın oldu benim kızım sizinkilerde vuruyormu saç çekme huyu yoktu onada başladı aşırı da hareketli bir çocuk ne yapmam gerek tecrübeli anneler vurmak yok hayır diyorum 

7 Cevaplar

+2 oy
(5,119 puan) tarafından
Oğlum iki buçuk yaşında bir buçuk yaşından beri bize vuruyor oyuncaklarını atıyor normal canım çocuklar sonuçta evde sıkılıyorlar ne yapsınlar
(767 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim bırakıp tekrar başlayınca bı yerde hatamı yapıyorum dedim
-Reklam-
+2 oy
(885 puan) tarafından
Kızımın kuzeni 26 aylık ve bu dediğiniz şekilde davranıyor. Sürekli gözetlemek gerekiyor çünkü ne zaman vuracağı belli değil. Ama abisinde böyle bir şey olmadı ya da kızımda. 
(767 puan) tarafından
Neden bazı çocuklarda varda bazı çocuklarda yok canım ilginç sakinmiydi kızın
(885 puan) tarafından
Kızım şuan 3 yaş, normal bir çocuk diyeyim. Durup dururken dövme saç çekmesi yok. Arada kardeşini kıskanıp atağa geçiyor ama uyarınca dinliyor.
Kuzeni daha yeni tam konuşmaya başladı. Belki kendini iyi ifade edemediği için böyle davranıyor diye düşünüyorum. Kendi öyle ama abisi tam tersi uysal, sakin. Yani aynı anne-baba ama farklı karakterler.
(767 puan) tarafından
Anladım canım
+1 oy
(720 puan) tarafından
O aylarda kızımda da vardı aynı davranislar. Ellerini tutup göz hizasına gelip vurmasına izin vermiyordum kısaca anlatıyordum anlamiyorsa bı adım yanından uzaklaşıyordum ara ara bıraktı devam etti şuan 2.5 yaşında tamamen bıraktı artık.
(767 puan) tarafından
Çok şükür canım bende kızıyorum artık normalde kizan bir anne değilim ama başka çarem yok çok fena olfu
+1 oy
(2,624 puan) tarafından
18aylik oglum  ayni oyle sac cekiyor vuruyor kiziyoruz ama yok anlamiyor neden boyle bilmiyorz cok zor bi durum baska bi bebek yada covugn yanina yaklastiramiyorm korkudan.
(767 puan) tarafından
Aynı canım ya
0 oy
(3,565 puan) tarafından

21 aylık oldu oğlum hep ısırıyor hem bizi sevip mutlu olunca hemde kızınca yapıyor şu an sana cevap yazarken kulağımı ısırmaya çalışıyor :) yanlış bir şey yapınca yapma diyorum vuruyor bana çoğu çocuk aynı 

(767 puan) tarafından
Bırakıp tekrar niye başladı ona hayret ediyorum canım
(9,718 puan) tarafından
Dürtüsellik olabilir canım bazen yavrular kendılerını engelleyemıyorlar. Benım kızımda var bes yasında gecen cok sevdıgı kuzenını oynasırken ısırmış kızın koluna izi çıkmıs. Kendı de neden yaptıgını bilemiyor. Ben artık çevreyi uyarıyorum size çok sokulursa uzaklaştırın diye.
(767 puan) tarafından
Anladım canım zor ya gerçekten insan mahcup oluyor arkadaşın bebegininde yüzünü cizdi
0 oy
(19,997 puan) tarafından
Öyle demeye devam et. Kızım 18 aylık. Abisiyle oynarken bazen ona vuruyor. Hayır kızım vurmak yok. Cici yapabilirsin diyorum. Gerekirse elini tutacaksin izin vermeyeceksin. 
(767 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canım inşallah geçer herkese vuruyor çünkü babsmesinin amcasının yüzüne çizik attı
0 oy
(719 puan) tarafından
Canım gün içinde çok yapma etme diyor musun? Enerji olarak gergin misin gün içinde
(767 puan) tarafından
Yok değilim canım mizaç olarak sakın biriyim kendini yere atıyordu mesala ben sakın kaldığım için o huyyunu bıraktı vurmayı da bırakmıştı niye başladı bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
3 cevap 156 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.

410,550 soru

12,350,775 cevap

40,474 kullanıcı

Kategoriler

...