0 oy
61 göst.
önce Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından

Arkadaşlar biraz dertleşmek ve fikir almak için yazıyorum başınızı agritmak değil amacım ama gerçekten doldum sanırım. 

Bu boşanma süreci ne kadar zor az buçuk biliyorsunuz yada hatırlıyorsunuzdur fiziki psikolojik şiddetten dolayı boşanma davası açmıştım sonra aile terapistine son şans istiyorum hata yaptım dedi ikinci şansı verdim benzeri durumu ve daha fazla şekilde devam etti 1 ayı geçti ailemin yanında kalıyorum iletişime geçmesin diye numaramı değiştirdim bu sefer babama neler demiş çevreye yaptığı borçların hepsini de adres olarak babamın evini vermiş çoğunu da ben tanıyorum babama anlattım babam da uygun dille cevap veriyor ama nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum. Dilekçeyi yazdım verdim mahkeme tarihi ne zaman olur bilmiyorum çevrenin lafları bitmiyor akraba dedikoduları bitmiyor en son dedim benim hayatım beni ilgilendirir çok iyi adam diyorsanız siz alın evlatlık olarak bakın besleyin diye bu sefer de babam ne olursa olsun saygılı konuş resmiyet de hala kocandir çocuğunun babasıdır diye ama inanın sinir sistemi kalmıyor. Kendisi denetimli serbestlik ile serbest kalmıştı fakat yaklaşık 1 aydır imzalarını atmiyormus ve son toplantıya da gitmezse aranmaya düşüyormuş çocuğu benden alamayacağı garanti hukuki ve işin garip yanı hiç sesi sedası yok sadece ilk 3 gün geldi polislerle geri döndü sonrada numaramı değiştirdim zaten babama yazmış seviyorum da şans verin de büyük olarak aramızı yapın da ne isterseniz onu yaparım da diye bir kaç büyüğünü de katmış babam da demiş kızım ve torunum ne zaman gözü dönüp bizi öldürecek diye korku içinde mi yaşayacaklar ben sağ olduğum sürece bu evden çıkamazlar kendileri istemediği surece demiş gözü dönüp birşey yapar mı aileme bilmiyorum uzaklaştırma ve aranma kağıdı var. Bu ne kadar zorlu bir süreç hep böyle zorlu mu olacak yoksa içeri girince oh be bitti mi dicem ki inşallah girer de rahat ederim 

1 cevap

0 oy
önce (17,990 puan) tarafından
Umarım hapse girer böyleleri topluma karışmamalı
önce (463 puan) tarafından
Ya dedim düzelir belki görseniz nasıl pişman nasıl ağlıyor dedim çocuğum babasız kalmasın ama yok sürekli korku ile geçti günlerim en son da dayanamadım Allah'tan şimdi ailemin evindeyim Allah bin kat razı olsun çalış bile demiyorlar kızınla burası senin evin biz sağ olduğumuz sürece eksiğiniz yok diyorlar ama ne bilim daha toplanamadim aslında bir yanım çalış diyor diğer yanım ya evde yokken gelip birşey yaparsa diye korkuyor o içeri girene kadar sanırım çalışamam ben....
önce (17,990 puan) tarafından
Bence şu an zamanı değil bu duruma alışana kadar evde durabilirsin ailenle çocuğunla huzurlu bir ortamda olmanın tadını çıkar. Eşininki de timsah gözyaşları işte
önce (463 puan) tarafından
Şimdi karşımda öldürecek olsalar üzülmem ki...
Öyle yapıyorum ama çok yıprandım evde kaldıkça bazen düşünceler sarıyor kafamın içini
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 244 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
0 oy
9 cevap 424 göst.
19 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,658 soru