+2 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından
Arkadaşlar iyi  geceler bu gün sinirden aglayasim var . bugün kaynanamgile gittik.ortanca kayinim vardı eltim vardı görumce vardı sonra büyük kayinim geldi . Daha merhaba demeden bu gün çarşida deli gibi ne gezerdin diyor kahve çektirmeye gitmiştim benmi alinganim yoksa

12 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ooooo herşeyi herkesin dediklerini kafana takarsan beynin yorulur 
-Reklam-
+2 oy
(55 puan) tarafından
Sanane deseydn bana bir tek kocam karışabilir deseydn be güzelim valla değmez üzülmeye 
(103 puan) tarafından
Ben kimseye sivri dillilik yapmiyorum  .buna kimsenin hakkı yok
(55 puan) tarafından
Valla bana öyle biri diyecek yeminle geldiği deliğe geri sokarimm
(103 puan) tarafından
Sokamıyorsun işte bize hep saygılı ol diye büyüttüler.saygi duyana saygı duy demediler
(55 puan) tarafından
Yani sana saygısını bozacak sana deli gibi diyecek sende ona ağzının payını verince saygısız olmuyorsun valla böyle çıkarlar tepene bnde önceden senin gibiydim hep kırıldım ama kıran olmadım ama sonra değiştim değişmek zorunda kaldım çünkü gerçekten olmuyo bazen çok üstüme geliyolar
(103 puan) tarafından
Çok haklısın
+2 oy
(814 puan) tarafından
Kaynınızın sizi sorguya çekmeye hakkı yok ki. İşim vardı diye geçiştirebilirdiniz. Normal sorsa neyse de, 'deli gibi 'demesi çok saygısızca. 
(103 puan) tarafından
Evet bende onu diyorum
+2 oy
(4,342 puan) tarafından
Delidir ne yapsa yeridir boşver be abi diyeydin gül geç aman orda cevap vermediysen neden simdi gece yi zehir ediyon kendineki
+1 oy
(1,905 puan) tarafından
Ay pardon da kime ne yahu deseydin keşke ya. Gerçekten de kime neee
+1 oy
(235 puan) tarafından
Gecen gun benim kaynanamda kızlarım için cok akıllılar masallah aynı babası gıbı dedı bende aynı annesı gıbı akıllılar kızlarım babaları akılsız ona buna para yedıryo dedım çıt yok lafı böyle ağzına bo.k gıbı yapıştırırım işte....
(103 puan) tarafından
Çok güzel demişsin ağzına saglik
(235 puan) tarafından
Sagol cnm ama sende soyle yoksa tepene cıkarlar kuduruyorlar
+1 oy
(103 puan) tarafından
Yorumlarınız için  çok  teşekkürler iyiki varsiniz❤️
+1 oy
(9,718 puan) tarafından
Benımle bu üslupla konusuyorsa suçu kendimde ararım canım ne yapmış olabilirim ki bu ca mış benle bu şekilde cesaret bulup konusabiliyor diye. Haddini bildirir mesafemi koyarım. 
(103 puan) tarafından
Ne yapmış olabilirim sessiz olmam herhalde
(9,718 puan) tarafından
Yok kuzum yani sana sen öylesindir demedim bak yanlış anlaşılmasın. Bir kez lafını inceden sok ya da sessiz kal göz devir geç alması gereken mesajı alır.
(103 puan) tarafından
Yok yanliş anlamadim
0 oy
(825 puan) tarafından
Sende gez abi seni tutanmı var derdim sanırsam.
0 oy
(706 puan) tarafından
Şimdi senin onunla Samimiyetine bağlı onun ne diyecegi. Şaka da yapmış olabilir takılmak için yada karismak için. Sen daha iyi bilirsin.
(103 puan) tarafından
Şaka değil di  başkalarini aşağı çekerek yükselmek isteyen tiplerden
0 oy
(324 puan) tarafından
Konuşma tarzı mi öyle acaba bazı insanlar çok patavatsız olurlar . Her acele işi olan deli gibi mi geziyor derdim ben olsam.
0 oy
tarafından
Kocam varken kimseye dusmezzz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 430 göst.
1 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu
+7 oy
9 cevap 323 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (944 puan) tarafından soruldu