0 oy
61 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (180 puan) tarafından
Kendime 3 tane penye alt pijama 2 kazagı 3 kilot orkid kuru incir granur kahve...kahve makinası...çorap hasta bezi....bebek için 4 cıtcıtlı atlet 4 tane 3 lü zıbın kalın battaniye 1 penye battaniye bır kundak 20 adet bebek.bezi ıslak mendil 2 çorap hemşireye vereceğim ufak çantada bir penye battanıye 5li zıbın ıkı bez ıkı hasta bezı sizler neler koydunuz Bi orta boy valiz birde bebek bakım çantam var hepimiz sağ salim kucagımıza alırız inşallah 

4 Cevaplar

0 oy
önce (5,008 puan) tarafından
Ah bir hatırlasam bir bavul girdik 3 bavul çıktık 
-Reklam-
0 oy
önce (702 puan) tarafından
Bende hazırladım ben bir tık uzun kalma ihtimalim var ondan fazla koydum bebek için : iki penye battaniye ,iki kalın battaniye,bir altına açmak için müslin, 20 adet bez, bir takim tulumlu ilk giyeceği takım hemşireye verilecek,üç adet alt üst takım, üç tane çorap, her takımın içinde eldiven var ayrıyettten iki tane daha eldiven, ağız silme mendili, yelek, kalın şapka,alt açma örtüsü, ince penye şapka, uzun kollu iki adet çıtçıtlı, biberon, emzik, göğüs pompası, puseti içinde battaniyesiyle, pişik kremi, ıslak mendil, ilk zamanlarda yüzünü ve vücudunu silmek için pamuk. Kendim için bir adet lohusa takımı,ped, iki adet düğmeli pijama takımı, bir adet alt eşofman, iç çamaşırı, çorap, kalın yelek, eşarp, mini bir çantayada toka, yumurta tarak, lipbalm, mini duş jeli, mini şapmuan, el kremi ve kulak pamuğu ayrıyetten de kettel ,kuruyemiş, kurabiye, çay, şekersiz nescafe , şarj aleti şimdilik aklıma gelen bunlar
önce (1,316 puan) tarafından
Hasta bezi  varmı ??
Hasta bezini hastneden temin ediyorum zaten sonrası için ped daha kullanışlı bana göre
Özel mi benim bildiğim altına serilen var sadce normal külot bez yok birini özelde birini devlette doğum yaptım
Benim kanAmam çöktü asla ped kulanamdim
Yok özel değil devlet hastanesi ama isteyince veriyorlar çıtçıtlı kilot bezden diğer kilot bezden hiç kullanmadım ped kullandım hep ama bu sefer ameliyat zorlu geçicek o yüzden alsammı almassamı bilemedim kanama çok olurmuş sonradan iki doğumumdada kullanmadım ikiside özelde oldu bunda alimi bilemedim
0 oy
Kendine ped mi aldın sadce hasta bezi görmedim kız durmuyo yada okumadim 
0 oy
önce (3,972 puan) tarafından
Kuru kayısı, bitter çikolata, bebek için alt üst takım ayrıca alacakmisin onu yazmamissin. Havlu kağıt, terlik ayakların için patik ekle canim sıcak tutar ayaklarını. Aklıma gelen bunlardi. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 261 göst.
0 oy
8 cevap 154 göst.
0 oy
4 cevap 133 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Elif2855 (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,574 soru