0 oy
51 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (26 puan) tarafından
Kızlar iki gün önce sol gögsüm ağrıyordu dedim herhâlde relg olacam elle muayene yaptım ama aleora nın altında nohut gibi bir şey fark ettim hem acıyor hem de bi hassasiyetlik var pazartesi ye randevu aldım ama korkuyorum relg günüm yaklaştı acaba ondan kaynaklı olabilir mı çok korkuyorum:( bana bi akıl verın sadece sol gögsümde agrı acı hassasıyet var değerinde yok 

2 Cevaplar

+1 oy
(4,223 puan) tarafından
Panik olma canım inşallah kötü birşy yoktur tabi ki baktırmak en doğrusu ama korktuğun hastalık sinsi bi hastalık ağrısı acısı pek olmaz malesef ki o yüzden geç anlaşılır bidaha kontrol et hareket ediyor mu yoksa sabit mi bi bak
(26 puan) tarafından
Hareket ediyor canım kontrol ediyorum
(4,223 puan) tarafından
Hareketliyse yağ bezesi olma ihtimali çok yüksek canım hiç korkma inşallah ama mutlaka doktora da git bi ultrason çektir
(26 puan) tarafından
Ay inşaallah canım ya valla gidecem bakalım hayırlısıyla pazartesi günü
(4,223 puan) tarafından
Yağ bezeleri hareketli olur canım kist kitle gibi yapılar sabit ona dayanarak söylüyorum kesinlikle git için rahat etsin
(26 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim mutlaka gidecem bi baktıracam çok sağol ☺
-Reklam-
0 oy
(4,670 puan) tarafından
Öncelikle sakin kalman lazım stres yapma Allah'ın izniyle bişey yoktur inşallah dediğin gibi adetten kaynaklı olabilir 
(26 puan) tarafından
İnşaallah bakalım pazartesi gidecem
(4,670 puan) tarafından
Hadi hayırlısı umarım hiçbir sıkıntı yoktur
(26 puan) tarafından
Sağol canm umarım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 184 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
+1 oy
4 cevap 61 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ryaaygt (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu

410,226 soru

12,336,532 cevap

39,388 kullanıcı

Kategoriler

...