+3 oy
545 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
..................................

25 Cevaplar

+9 oy
(6,096 puan) tarafından

banada hep asiri sacma helio. karin doyurmuo nebilim tatli gibi mutlu etmio yemiosun icmiyirsun havaya uflenen duman. neye derde iyi gelebilirki . onun yerine bi pastaya catalla girisip yemek bi borcam tatli yapip yemek nebilim mide bulanana kadar cikolata yemek daha guzel moral duzeltir . edebimle sismanlarim yiyerek.. havaya uflenen dumanl kaFa dagitacagima:))

(6,096 puan) tarafından
ay universtedeydek 4 kisiyiz evde bi tane icerdu. yum valizim tum kiyafetler kokardi. nesem yaa kulaklari çınlasın duşa girerdi duştan çıkınca bir tane sigara yakardı ulan derdik madem duştan çıktın bir 10 dakika 15 dakika temiz kokana saç şampuanı kok dus  jeli kok bir şey kok yani niye sigara kokutuyoruyorsun kendini yok diyordu bunun zevki başka:)
(1,667 puan) tarafından
Hahahha e tabi alışkın olunca seviyordur siz bilmezsiniz esans kokusu o ajsjsjjfjfkahva
(1,667 puan) tarafından
Hahahahhaha ............ Canım gerçekten öyle içmeyen bilemez hele bikac saat içmeyince başkasının yaktığının kokusunu anlatamam qjshdhahhahgdhtjjfjfkshavbs
(878 puan) tarafından
Bizim universiteseyken de oda arkadaşım gece uyur sabah uyaninca gözü kapalı komodindenn sigarayı alır abartısız uzanarak içer geri yatardı les gibi
(1,667 puan) tarafından
Ayyy o kötü ya o kadar değilim şükür ahahaha aç karnına dahi içmiyorum kahvaltımı yapar biraz vakit geçer sonra içerim
-Reklam-
+2 oy
(2,522 puan) tarafından
Derdim var deyip sigara içmek zayıf karakterin tercihi. Sigarasız da gayet derdin altından kalkılır. Ya da alkol olmadan da zorluğun üstesinden gelinir. Sen en kolayını seçiyorsun. Yak bir sigara uyuş. Sıkıntın ne bilmiyorum ama bence en büyük sıkıntın zayıf oluşun. 
(865 puan) tarafından
Şu yorumların var ya , beni benden alıyor .
(2,522 puan) tarafından
Dert var diye şuna buna başlasaydım şu an AMATEM'de falandım. İnsanlar biraz acıya derde de efelenmeli.
Derken inşallah iddialı olmuyorumdur...
+2 oy
(51,542 puan) tarafından
hic aklima sigara icmek dusmedi kuran okurdum ben bide dert sahibi yapiyor hastalik sahibi yapiyor nasil iyi gelsin kendini kandirmaca☺️
+2 oy
(662 puan) tarafından

Sana şöyle anlatayım eşim sigara içmeyen biridir depremde annesini babasını kiz kardeşini kaybetti kendi elleriyle çıkardı herşeye an an şahit oldu. Durumları o kadar kötüydü ki anlatılmaz...

Eşim ailesine bağlı biriydi ailevi ilişkileri çok güzeldi herkes herkesin arkasinda dağ gibiydi hele babası ona rağmen eşim sigara içmedi oysa ki içse bahanesi de hazırdı böylesine ağır bir derdi varken bedenine zarar verecek birşeyi içmedi. Hep tevekkül ediyor, 30 yaşında 2 yıl oldu mutlaka her ay aklına geldikçe oturup ağlar rahatlatığı an dua eder. Demem o ki en ağır derdi bile olan sigara içmiyor sende içme
Burasi dünya değil mi Peygamber efendimiz ne dertler ne sıkıntılar çekmiş biz günahkar kullar mi drrt sıkıntı çekmeyeceğiz. Burası imtihan dünyası derdim yok diyen yalan söyler 
+1 oy
(2,468 puan) tarafından
Ben yıllarca içtim bırakmam bırakamam sanıyordum çok istiyordum bırakmayı ama yapamıyordum sorunları dertleri unutturuyor gibi geliyordu eşime bile kızıyordum bana yardım et bırakayım diye ama o ne yapsın ki sonra birgün biranda büyük yemin ettim ve bir daha içmedim dert desen herkesin derdi var biraktigimdan beri o kadar rahatım ki kendime geldim ya ilk başlarda hep aklıma gelirdi canım isterdi midemi bulandirdim başka şeyler yedim öyle öyle alıştım emin ol sende yapabilirsin kendine güven 
+1 oy
(4,212 puan) tarafından
Canım karabaş otu diye bişey var bi araştır istersen 
+1 oy
(789 puan) tarafından
Ben hiç sigara içmedim hala da içmiyorum, derdimde var. En zor zamanlarda psikiyatri den , psikolog tan destek aldım , en önemlisi Rabbime konuştum . Hiç icmediğim için senjn ne hissettiğinj anlayamam o yüzden bu konuda bırak falan bana akıl vermek yakışmaz , İnşallah bırakırsın . Ama bir tavsiye verebilirim bu sadece sigara konusunda değil her konuda neye inanırsan ona iman edersen o olur, herşey senjn zihninde bitiyor . Bence sigarayı birakacağına ve icmedende dertlerin bitmeyecegjne ama içmedigin için o dumana maruz kalmayacağına , içmedende mutlu olacağına inanırsan başarırsın. 
+1 oy
(3,486 puan) tarafından
Eger ben baştan sona yasadiklarimi anlatıyım 

Yemin olsun o sigaranın s' sini nasıl almadin ağzına dersin 

Ben sigaradan medet umanlardan degil, Rab'bimden medet umanlardanim 

Ve bugün çok şükür burdayim canisi
+1 oy
(2,596 puan) tarafından
Yok cmm ben 15 senedir kesintisiz iciyorum 29 yasindayim birakamadim 
+1 oy
(17,308 puan) tarafından

Sigara içmem ama dertlenince icesim geliyor :D

+1 oy
(2,233 puan) tarafından
Gebelikte ve emzirme süresinde içmedim kızım 6 aylık oldu öyle içmeye başladım öncesinde içiyordum çok zordu ama bebeğim için içmedim bana hastasın birakman gerekiyor deseler bırakmazdım. Şimdi de zaten pek vakit bulup içemiyorum günde yarım paket kızım erken uyursa çayla kahveyle 1 paketi buluyor. Dert ve stresi azalttığı yönünde hiçbir bilimsel açıklama yok ama bağımlı olduğunu için içmek istiyorsun o kadar 
+1 oy
(13,679 puan) tarafından
Herkesin bir derdi vardır canım benim çeşitli sayıda oldu evlenmeden önce de evlendikten sonra da ama hiç sigaraya sarılmadım çözümü temizlikte buldum hep ne zaman canım sıkılsa evi döktüm tekrar dizdim dizayn değiştirdim gibi gibi benim rahatlama cozumum de bu ama benimki de hastalık boyutuna geldi artık 
+1 oy
(20,524 puan) tarafından
Hayatım boyunca içmedim denedim içemedim sigara içmeyi beceremedim annemde çok içiyor kızıyoruz anlamıyor korkuyom ssana bişey olursa ben naparım diyorum 
+1 oy
(601 puan) tarafından
Kocam tiryakisi o kadar istiyor ki birlikte içelim gelince yakıyor veriyor bana boğulup söndürüyorum  sevmedim hiç derdimiz çok evet ama hoşuma gitmedi ,eşim diyor birlikte içsek ne hoş olur sevemedim ama ne yapayım bide diyorum ben bir başlasam para yetişmez ,senin sigaraları alırım
(108 puan) tarafından
Kız benimde aynısını diyor ki alıştırdı beni:))
+1 oy
(1,815 puan) tarafından
Önce kafanda bitirmen lazım cnm. Bnm babam ben kendimi bildim bileli içerdi ama öyle böyle değil tam tiryakisiydi. Birgün arkadaşı gözünün önünde kalp krizi geçirdi doktor en büyük neden olan şeyin sigara olduğunu söylemiş. Babam o gün bıraktım dedi ve tamamen bitirdi. Hani insan azaltma azalta bırakırya normalde babam kafasında bitirmişti zaten tamamen bıraktı o gün. Bıraktıktan sonra adam kendine geldi oksurmeleri kesildi yemesi iştahı arttı. Şimdide sen o iradeye kendini hazırla aklına bile getirme aklına geldikçe ne bilim bi içecek iç sevdiğin. Veya başka bişey ye nikotin sakızı çiğneye bilirsen ondan al veya nikotin bantları oluyo sırtına yapıştırıyorsun en azından dene bakalım bırakabilecekmisin. Hem sağlığına hem cebine zarar derdini almaz. Dertlerini Allaha anlat bol kuran oku namaz kıl bak hem 3 aylardayiz. Tevekkül et rabbim kimseye tasiyamayacagi dert vermez herkesin derdi var dertsiz kul yok. Rabbim cümlemizin dertlerinederman olsun insallah
+1 oy
(3,259 puan) tarafından
Hayatım da hiç içmedim, içek cok arkadaşım var ayni zamanda dertleride var hepimizde olduğu gibi, 2 dk keyif aldıktan sonra hangi iş yoluna girmiş soruyorum sana hangi derdine sigara çare oldu. Kendine inan ilerde pisman olacaksın kendine zarar verme canim evlatların, eşin, yaşayacağın ömrün var Rabbim hayırlısıyla bırakmanı nasip etsin ❤️
+1 oy
(6,730 puan) tarafından
Eşim yıllardır içer ama şükür bi derdi olduğunu düşünmüyorum :D 

benden gizli derdi varsa bilemem
+1 oy
(901 puan) tarafından
10 yıldan fazla oldu bırakamadım bende, el tiryakisiyim. Telefonla konusurken bir iş arasında, bı şeylerden kaçmak istersem, sıkıldıysam bunaldiysam ilk yaptığım şey malesef benimde. Aslında sen onu içmek için çıktığın tek kişilik alanı seviyorsun yoksa sana iyi gelen sigara değil 
+1 oy
(1,399 puan) tarafından
Sigara beyni uyuşturduğu için anlık bı rahatlama geliyor ondan sonra dertleri takmaya devamke
+1 oy
(2,389 puan) tarafından
Evlendiğimden beri o kadar yanliz bırakırdım ki kaynana görümce derdi üstüne evde iş çocuk babamın vefatı 6 yil boyunca hüngür hüngür her gece ağladım hala da ağlarım neyse eşim yanımda yok kimse yok sevmediğim onca insanın içinde o kadar bunaldım ki aldım elime bir iki dal içmeye başladım biliyorum geçmiyor gecmicek ama en azından o zıkkımı içmek için bi sure mola vermeye başladım bekarken babam tütün icerdi kilo kilo evde olurdu tenezzül bile etmedim içmek için ama şuan yalan yok içiyorum çünkü bazen bazi şeyler cekmicek gibi geliyor özellikle de yalnızlık 

İlgili bir soru bulunamadı

409,580 soru

12,312,928 cevap

38,766 kullanıcı

Kategoriler

...