+3 oy
868 göst.
Diğer kategorisinde (521 puan) tarafından
Hayırlı günler hanımlar...komşuyla  dün aksam öyle ayak üstü konuştuk işte , evleri 3 katlı bizimde gecekondu hemen dipdibeyiz ,pencereleri açamıyorum kömurün kokusundan bilmem ne falan dedi ,evet öyle sert sert konuşmadı ama yinede baya söylendi işte 

Eşim şikayet edecem dedi diyo bende yok olurmu öylr izin vermedim diyo, bende dedim ne yapablirim yakmiyimmi sobayı, zaten haftada 4 gün sabah 9 öğlen 12 ye kadar dısardayım soba yakmıyorum aç pencerelerini yani 

Yani sizce hakki varmı şikayet etmeye inan o kadar canım sıkıldıki dünden beri 

Şikayet edeceği korkusundan değil yani söylemesi bile çok canımı sıktı , insanlar niye bu kadar  kibirli, kadın değil ama kocası çok sinir bozucu 

23 Cevaplar

+4 oy
(19,822 puan) tarafından
Yuh deve. Bencilliğin bu kadarına pes . Etse ne olacak. Tek soba yakan siz misiniz ysni 
(12,991 puan) tarafından
isterse tek sen yakıyor ol, belediye devlet yasak koymadıktan sonra kim ne yapabilir. ne yaptın bacayı onların evine mi çevirdin sanki
(521 puan) tarafından
Öyle zaten yasak değil ama pencereyi açamıyoruz ev hep kokuyo diyo
(19,822 puan) tarafından
Doğrudur ama ne yapabilirsin ki. Zaten imkanı olsa herkes doğalgazın rahatlığında yaşamak ister
(12,991 puan) tarafından
bunu her şehirde farkedebilirsin. benim evde doğalgaz var ama mahallede olmayan ya da doğal gaz kullanmayanlar var. ben akşamları dışarıda çamaşır bırakmam, kokar çünkü. hele kayınvalidemlerin mahallesi, doğru düzgün hiç doğal gaz var, akşam 4-5 gibi herkes yakmaya başlıyor sobaları, kimse camı pencereyi açamıyor. duman çünkü. Üst katlarda oturanlar altta oluşan duman ve sisi çok rahat farkeder. bu sadece senin yaşadığın yerde geçerli bir şey değil. kıştan şikayetçi olabilir, doğalgazdan, doğalgaz pahalılığından şikayetçi olabilir ama kimsenin sobasına da karışamaz.
(521 puan) tarafından
Sağolun kızlar
-Reklam-
+4 oy
(5,040 puan) tarafından
Allah aşkına az şikayet edip de rezil olsalardı keşke. ***** insanlar,eger çok rahatsız oluyorsa gitsinler köylerinde yalnız yalnız otursun. 

Bidaha da öyle bisey derse lafı ağzına tık. Beğenmiyorsanız daha ıssız insansız yere tasinabilirsiniz,siz pencere açacaksınız diye ben evde donacak mıyım de. Sen de alttan alttan dalga geç pyle saçmalık mı olur diye 
(521 puan) tarafından
Ya işte ben çok söylenmiyorum sadece dedim işte yakmiyimmi sobayı ne yapiyim
+2 oy
(406 puan) tarafından

Şikayet edemez kuzı neticede kömür ü belediye de dağıtıyor.. :D

(521 puan) tarafından
Biliyorum şikayet edemez ama yinede söylemi çok canımı sıktı
Adam belediyede temizlk  görevlisi ve 20 yılı aşkın aynı mahalledeler
(406 puan) tarafından
Uzayda yaşadığını sanıyor herhalde kışın kömür duman kokmayan hıc bır il ilçe köy kasaba tanımam ülkemde çok şikayetçiyse gokdelende otursun
+2 oy
(2,240 puan) tarafından
Ay bir tek soba mı dert olmuş gerçekten. Açma camı pencereyi o zaman burda da soba yakan oluyor yine de biraz havalandırıp kapatıyorum az bişey geliyoe koku ama hiç sorun etmedim
(521 puan) tarafından
Valla diyo bi açtım kokudan duramadık bütün evi sarďı falan eşim kizdı bilmem ne
Bilmiyorun ya insanlar niye böyle o kadar canım sıkıldiki akşamdan beri
(2,240 puan) tarafından
Yaaa sanki boru evinden geçiyor. Millet kafayı sıyırmış
(521 puan) tarafından
Öyle valla
+1 oy
(18,156 puan) tarafından
Bence görüşme komşu olarak yani kömür yakıyorlar camları açamıyorum soğukta otursunlar desin lütfen 

Hayatımda bundan saçma çok az şey duydum 
(521 puan) tarafından
Zaten öyle git gel yaptiğim biri degil kapida karşılaşırsak konuşuruz bendende yaşça büýük
(18,156 puan) tarafından
O zaman psikolojik sorunları var ısınmak için size gelelim o zaman daha iyi bende soba yakmaktan kurtulurum de :)
(521 puan) tarafından
Öyle demem gerekti gerçekten :)
+1 oy
(2,525 puan) tarafından
Yok artık ya az yesinde Tarabyadan bir villa alsın hanımefendi kendisine daha rahat eder 

Hiçbir halt edemez ne yani rahatsız oluyor diye ısınmayacak mısınız canım hiç canını sıkma 
(521 puan) tarafından
Söylemi cok sinir bozucu
Sağol canım
+1 oy
(11,461 puan) tarafından
Kömürün dumanına ne yapılabilir ki Allah aşkına
(521 puan) tarafından
Bi bilsem yani
+1 oy
(4,850 puan) tarafından
Himmn oldun o zaman biz hemen doğal gazı açalım deseydin keyfine yanmıyor soba ısınmak zorundasın mecbur yakcaksın 
(521 puan) tarafından
Evet yani mecburum yakmaya
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Canım bizim oturduğumuz ev de beş katlı benim yanımda gecekondu var senin dediğin gibi kadın ve ailesi maddi durumları yok yani Allah için 750 TL kira veriyorlar ayriyeten kağıt toplayarak da geçimlerini sağlıyorlar hani kar topladıkları için de sürekli naylon yakıyorlar cilalı odun yakıyorlar Mak zorunda kalıyorlar da diyebilirim o konuda benim kayınvalidem de onlara çok şey yapıyor ben onlar yüzünden açamıyorum cam çerçeveyi evin içinde boğuluyorum falan yani bana da garip geliyor sonuçta onlar da insan evladı tamam sen doğal gazla evde oturuyorsun diye o kadar yüksekten bakmak da bilmiyorum insanlar çok garipleşti ya
(521 puan) tarafından
Işte belki durumları yok iyi odun alip yakmaya , bizede diyo bu kömür pis e ne yaplım odunun tonu 5 bin lira iki ton gider bize 10 bin lira alamıyoruz biz mecbur belediyenin kömürünu yakıyorum
0 oy
(865 puan) tarafından
mal mı onlar şikayetle napacaklar adamlar sanane der bu ülkede böyle şeylere önem verilmez insanlık bitmiş 
(521 puan) tarafından
Yani söylemesi çok itici eşim demis şikayet edecem  
Bu ne demek yaa
0 oy
(3,452 puan) tarafından
İnsanlar çok bencil. Belediyeye söylesin de her eve doğalgaz bağlasın o zaman. Adanada akşam dumandan dışarı çıkılmıyor. Ne yapalım ısınmayalım mı yani. Takma böyle insanları bir şey olacağını sanmıyorum. Tek yakan da değilmişsiniz zaten
(521 puan) tarafından
Evet  benim sokakta var yakan ama benim yaktığım kömurden şikayetçiler işte
0 oy
(4,336 puan) tarafından
Oha diyorum oha. Senin esim kim ki diyemedin mi suna? Edepsiz insanlar.
(521 puan) tarafından
Pek bişey demedim ama canım çok sıkıldı artık her soba yanmayıp duman yaptıģında stres yapıcam
(4,336 puan) tarafından
Stres yapma, rahatsizsa acmasin cam. Birilerine gore hayat yasanmaz ki burda hurriyetinden ettigin bi durym yok. Onun kendi keyfi durumu var.
(521 puan) tarafından
Aynen oyle kış zaten pencere hep açık olacak bi durum yok sabah havalandırsın evini ben zaten grnelde hep dısardayım sabah saatlerinde
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Ay abartmasın ya boru evinden mi geçiyor da koku sarmış etrafı kış günü ne yapacaksın soba yakmayıp donacakmısın ne geri zekalı insan var ya cidden 
(521 puan) tarafından
Òyle işte yaa çok üstten geldi konuşması bana
(1,560 puan) tarafından
Bir daha öyle bişey derse desene belediyeye sizin verdiğiniz kömürü yakıyorlar da kokuyor diyeceksin de kış günü soba yakmaktan doğal ne var de hatta şey de kış günü cam açmayın sizde koku almayan tarafları açın de zehirlenmezsin boru evinin içinden geçmiyor de
(521 puan) tarafından
Öyle yaparım inşallah çok sağol canım
(1,560 puan) tarafından
Rica ederim canım yap mutlaka
0 oy
(103 puan) tarafından

Tamam kömürde rahatsız olabilir ama o rahatsız oluyor diye soğuktan mı donacaksınız.Benim yapacağım birşey yok .Üşüyoruz de konuyu kapat.Ben kibirden olduğunu düşünmüyorum ama patavatsızlık yapmış .Bizim burda da soba yakan oluyor.Balkon is oluyor ama naapalım millet öyle ısınıyor.Hiç de aklıma gelmez ki komşuya gidip sizin duman yüzünden camı açamıyoruz demek

(521 puan) tarafından
İnan kadın değilse bile kocasınım kibirden olduğunu düşünüyorum üstten bakıyo bize
(103 puan) tarafından
Çok kibirli olmasın.Yarın öbür gün işleri ters gider.Kömüre bile muhtaç olur.Fani dünya ne olacağını belli olmaz.
(521 puan) tarafından
Öyle tabiki yarın ne olacağımızı bi Allah bilir
0 oy
(901 puan) tarafından
Belediye izin veriyor kimseye düşmez derdi. Yoldan geçen arabadan rahatsız oluyorum bende sesten dolayı ama şikayet edebilir miyim, hayır? Doğalgaz döşemek zorunlu değilse hiç ağzını açmaya hakkı yok. Kış günü cami açık mı oturacakmis ne saçma. Açsan en fazla 1 saat açarsın hava alsın diye. Onuda açsın sabah iste. Saçmalığa bak ben olsam belediye izin verdiği müddetçe yakabilirim çok rahatsizsa gelsin bizim eve doğalgazı dosetiversin derdim, kim karışabilir 
(521 puan) tarafından
Aynen öyle kışın ne pencere açması havalandırmak için aç sabahları bi iki saat ben yokum zaten oda görüyo yani
Ev sahibinr söyle döşetsin diyo e döşetmiyo ne yapiyim ben istemezmiyim
0 oy
tarafından
Şey ben de aşırı derecede kömür kokusundan rahatsız oluyorum. Çamaşırları dışarı asınca acayip koku siniyor. Yani odun yakıldığı zaman asla sorun etmem hatta odun kokusunu severim fakat kömür çok çok ağır. Biz de İstanbul 'dayız çevrede yakan var yasak aslinda balkona oh mis gibi bir nefes alalım diye çıkamıyoruz. Kalkipta kimseye de işte yakmayin etmeyin diyemem onun imkâni ona el veriyordur. 
(521 puan) tarafından
Haklısın sende kendince evet çok ağır ama inan odun alacak gücumüz yok bu yaktıģım kömür çok uygun geliyo bize evet çok pisliği var banada ama çok iyi ısıtıyo
0 oy
(829 puan) tarafından
Allah onlari o kömüre muhtac etmesin 
(521 puan) tarafından
Öyle valla Aminn
0 oy
(14 puan) tarafından
Boşversene canını sıkmaya degermi başkasının ettigi densizlige sanırım daha cok söyleyiş tarzı sana üsten bakmış gibi hissettigin icin üzüldün ama kimse kimseden üstün degil hepimiz aynı topraga girecez bir daha muhattap olma öyle kişililerle
(521 puan) tarafından
Aynen öyle söyleyiş tarzı çok acıttı beni madem eşin öyle dedi sen niye bana gelip söylüyosun
0 oy
(1,236 puan) tarafından
Şikayet etsin canm direk öyle deseydin öyle birsey söz konusu mu ya millet adam öldürüp geziyo ortalıkta çok ayıp kibirden baska şey değl bende dogal gaz lı evde oturuypm ama ailem eşimin ailesi biz sobada buyuduk yakacak odun bulamazdk  
(521 puan) tarafından
Işte bizde biliriz  odun yakmayı daha rahat daha temiz ama imkan yok işte
0 oy
(3,421 puan) tarafından
Napıcaksın soğukdamı oturacaksın eskiden herkes soba yakıyordu kim kimi şikayet etmiş acaba imkanın olsa sende bilirsin kaloriferli evde oturmayı 
(521 puan) tarafından
Öyle tabiki bende isterim temiz evde oturmayı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 327 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 327 göst.
18 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Dilansabyy (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 363 göst.
10 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu