+1 oy
114 göst.
önce Diğer kategorisinde (240 puan) tarafından

Baskılı hastane çıkışı yaptırıp memnun kalan var mı nakışlı olunca daha mı güzel duruyor acaba

Siz hangi sayfalardan yaptırdınız ve memnun kaldınız mı

7 Cevaplar

0 oy
önce (803 puan) tarafından

Belki 1 gün giyecek , belki taş çatlasa 1 hafta . Yani sadece battaniyesi kullanışlı olur içlerinde. Baskılı hastane çıkışı hiç görmedim vallahi ama nakışlılar kuzenim 5 yaşında hala duruyor :).

önce (240 puan) tarafından
Kız normal hastane çıkışı seti niyetine giydiririm bir kaç ay :) yani böyle olmuyor mu genelde ben mi yanlış biliyorum
Hastane çıkışları yenidoğan oluyor yani bir kaç ay nasıl giydireceksin anlamadım ki :D
Yani demem o ki normal bir hastane çıkışı aldığımız gibi işte, onu ne kadar giydirebiliyorsak isimli olanı da o kadar giydirebiliriz öyle değil mi?
Sanırım isimli isimsiz hastane çıkışı seti mi küçük olıyor bunu mu demek istedin
Şimdi anladım sen 0-3 ay olunca sandın ki 0-3 ay arası giyebiliyorlar hayır maalesef öyle bir şey yok . Hatta kuzenim biraz iri doğdu hastane çıkışını sadece fotoğraf çekmek için giydirmiştik özel yaptırmıştı teyzem  :D. Ben kendi oğluma yaptırmadım ama benim oğlum da galiba 1 2 kere giydi diye hatırlıyorum taş çatlasın 3 tür. Düşündüğün gibi olmuyor :).
Peki hastane çıkışı niyetine ne alabilirim? Ayrı ayrı 3-6 ay parçaları alıp set mi alayım sence
-Reklam-
0 oy
önce (5,346 puan) tarafından
0-3 aylikti ama oglum 2 kez giydi daha 40 günken sigmadi :) 
Hastane çıkışları hep 0-3 değil mi zaten.
Ayy soğudum valla adam akıllı giymeyecekse ne diye yaptırayım o kadar
Oğlun kaç kilo doğdu acaba
önce (5,346 puan) tarafından
3.450 dogdu canım kiz cok komik oldu bacaklari falan gozukuyordu ama benimki tulumdu
0 oy
önce (1,030 puan) tarafından
Baskılı hastane çıkışları bence alma beşli bir tane bulunsun gerisine gerek yok patikli küçük tulumlar takım tarzı kıyafetleri çok alma çok hızlı büyüyorlar bir giydiğini bir Daha giyemiyorlar toplasan beş tane kıyafet olsun yani Zamanı gelince ne demek ıstedıgımı anlarsın 
Peki hemşireye ne verebilirim o zaman. 5li takım ve bir kollu zıbın versem yeterli mi
önce (1,030 puan) tarafından
Aynen öyle yeterlı yanı benim ablam da 5 lı verdi . Zaten hemşireye bir tane Müsli örtü beşli hastane çıkışı bir tane bez veriyorsun Çünkü hastane çıkışları hastanede hani doğum yaptığında verdiği için bir de kirleniyor o kadar paraya gerek yok hep kaman oluyor bir de yıkamıyorlarsa daha kötü
0 oy
önce (10,336 puan) tarafından
İki oğluma da yaptırdım ben benim bebeler minnak olduğu için 40 çıkana kadar giydirdim. Beyaz üzerine gri nakış yaptırmıştım 
Kaç kilo doğdular acaba? Doktor bana bebeğin 3 kilo anca doğar dedi de
önce (10,336 puan) tarafından
İkiside 3080 gram doğdu kilo kaybı oldu 2850 falan düştüler boyları da biri 50 biri 48 cm doğdu
0 oy
önce (746 puan) tarafından
Al bence içinde kalmasın diğer takımlar da her türlü 1-2 ay sonra gelmicek hemen büyüyor bebekler. Ben ayrı bir poşette saklıyorum mesela kızımın hastane çıkışını büyüyünce kendisine vereceğim hatıra olarak . Annemde bize böyle yapmıştı
Benim ilk Hamileliğim açikçası çok tecrübesiz kaldım bu konularda.. Heeh bende bunu diyorum isimsiz olmasa bile hastane çıkışları 0-3 aylık oluyor zaten.. Ama sanırım çoğunluk 3-6 ay almanınn daha mantıklı olduğunu düşünüyor
önce (746 puan) tarafından
Çok büyük olur canım minicik doğuyorlar ne gereği var ilk kıyafeti küçük olsun sanki ne olacakki hastaneden sonra yıka kaldır hatıra kalsın bebişine bence veya 1-2 ay daha giydir. Ben eskitmek istemedim ondan dolayı hastaneden sonra giydirmedim kaldırdım
0 oy
önce (135 puan) tarafından
Ben internette bi siteden almıştım tabiki kullanışlıydı alt üstlü olan takımı 4 ay a kadar giydi nerdeyse tulumu da o civarlarda giymeyi bıraktık iç zibini vardı bi tane onuda çok uzun süre giydi şapkasını daha 1 ay önce giymeyi bıraktık şuan 10 aylık kendisi tabi çocuğun gelisimiyle alakalı gelmeyedebilir kısa sürede küçük de gelebilir 
İşte kullanabilceğimi bilsem içim rahat bi şekilde yaptırırdım en azından. Doktor bebek 3 kilo civarı doğacak dedi
önce (135 puan) tarafından
Belki hızlı kilo alır boyu hızlı uzar bizimki biraz minyon ilerliyor
0 oy
önce (1,327 puan) tarafından
Heves o bende oğlumda aldım toplasan bir ay içinde iki kere giydirdim çabuk buyuyolar o yüzden yani almaya gerek yok bence almasam daha iyiymiş emzik bileklik yada ignelikler var şimdi öle bişey yaptırabilirsin isim istiyosan . 0 3 ay çok alma 3 6 ay bence şuan kızım iki aylık oldu 0 3 olan seyelr küçük geliyor tabi o bebeğin kilosuna göre değişir ama sen bilirsin
3-6 ay 5li takım alıp hemşireye versem daha mantıklı o halde.. Ben açikçası hemşireye ne verilir tam bilmediğim için kolaya kaçıp direk setini alayım dedim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 310 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 875 göst.
0 oy
10 cevap 711 göst.
13 Eylül 2019 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 310 göst.
3 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,631 soru

12,278,686 cevap

37,814 kullanıcı

Kategoriler

...