+3 oy
112 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (751 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kaliteli istiyorum önceliğim o kızlar fotoğraf olur link olur tavsiyelerinizi bekliyorum:)

7 Cevaplar

+2 oy
önce (751 puan) tarafından
????????           
-Reklam-
+2 oy
önce (1,306 puan) tarafından
Bu ara ben Neoflam'a taktım eğer set alırsam ilk aklımdaki tencere seti

Dökümlerde de Hecha yada lava güzel 
Sence döküm mü daha kaliteli granit mi
İyi bir döküm yıllarca sorunsuz kullanılır granit kaplamalara göre daha çok yapışır ama daha sağlıklıdır birde bayağı ağır oluyor granit kaplamalar daha hafif kullanımı kolay ama ömrü kısa olur  yani tamamen sizin ne istediğinize bağlı ben döküm severim ama 1 çocuğum var 2.yolda onla uğraşamam çünkü yeri geliyor graniti makinaya atıyorum ama döküme kıyamam sonuç olarak döküm daha kaliteli ama kullanımı daha zor umarım yardımcı olabilmişimdir:)
Ahahaha oldun oldun canım bende uğraşamam herşeyi makinaya atan birisiyim :) granit alacağım sen böyle deyince ben sürekli elde yıkayamam hergün yemek pişiyor bide :) çok teşekkür ederim canım sende sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah ❤️
Bi baktımda lavanın sitesinde makinaya girer demiş direk yanlış yönlendirmeyeyim istersen onada bak sonra karar ver :)) teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤️❤️
Tamam canım bakarım rica ederim ❤️
+2 oy
önce (317 puan) tarafından
Döküm tabiki granit bor zamandan sonra kalkıyor maalesef ama bence makul olanı Çelik akmaz.kokmaz
2 tane çelik setim var. Granitte vardı ama çizilince mecbur attım
önce (317 puan) tarafından
Bende attım granitileri keşke hiç almasaydım
Alüminyum döküm tencere için de güzel yorumlar yapmamışlar neoflam tencere için öyle demişler bende tencere almayı düşünüyorum ondan baktım
+2 oy
önce (13,631 puan) tarafından

Karaca alma da  :D

+1 oy
önce (4,133 puan) tarafından
Yıllardır taç markasının gri tencere setini kullanıyorum çok memnunum.  Ona ek olarak da togo markasının döküm tencere setini aldım daha kullanmadım 
0 oy
önce (34 puan) tarafından
Madame Coco dan aldım titanyum kaplamaymis hakkatten mug 
0 oy
önce (949 puan) tarafından
Lava'nın tava ve tencerelerini kullanıyorum. Yeterince ısıtıp kullanmadan önce yağlarsanız omlet bile yaparsınız asla yapışmaz. Izgara,krep, kızartma tavası kullanıyorum. Tencerelerimde lava. Yemek pişirmenin en sağlıklı ve lezzetli yolu döküm tencere diyebilirim. Üstelik evladiyelik kullanılır. Ben elimde yıkamayı tercih ediyorum. Makineye atmaya kıyamam. Granit setlerim vardı 2 seneye çöp oldular asla elimi sürmem artık 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 134 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 136 göst.
2 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nerosahmet (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 269 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
4 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,224 puan) tarafından soruldu

409,167 soru

12,297,485 cevap

38,368 kullanıcı

Kategoriler

...