+2 oy
672 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar ben yatıyordum sabaha karşı saat 6 gibi bebeğim 4 aylık azıcık ağladı durdu karnı toktu eşim kalktı sustur çocuğu dedi bebek zaten uyuyordu kalk mama fln yap dedi bende verdiğim halde ,ona kalkmiyorum dedi beni sinir etti o saate gözüm uykulu bide onunla uğraşıyorum o saate zatən uykusuzum kulak tarafına yumruk attı beynim sarsıldı resmen ağrı girdi ,ve ayaklarıyla sırtıma vurdu zatən sırt ağrım var . buralar çok tuhaf sanki herşeyi bahane edip sinirini benden çıkarıyor gibi bana karşı biraz öfkeli gibi bilmiyorum sizce neden öyle dış göz olarak siz söyleyin bu sabahta defolup gitti kahvaltı bile hazırlamak istemedim sen uyu uyu dedi hakaretlerini etti ve çıktı bende muhatap olmak istemedim onunla 

23 Cevaplar

0 oy
(14 puan) tarafından
Sanki kendimi gördüm sende çok gurur kırıcı bisey değil mi yaşam hevesini alıyorlar insandan Bi hatan yüzünden yıllarca kin nefret duyuyorlar biz ise yürüyoruz onların hatasını ben kaçarak konuşmayacak dizginlemeye çalışıyorum ama bazen bende dayanamıyorum 6 yıllık evliyim halaa yargılar yalanlar döver küfür eder ha bide 2 çocuğumuz var yinede değişmedi çok zor kardeş ama geçin dediler geçiniyor uz neden evlatlar babası kötü de olsa baba istiyor boynu bükük kalmasın diye susuyorum dua etmekten başka neyimiz var
(6 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum bide insanın gidecek yeri olmayınca,mecbur kalıyor
-Reklam-
0 oy
(18,249 puan) tarafından
Öfkeli gibi mi ? İlk kez şiddet görmüyorsun anladığım kadarıyla normalleştirmişsiniz iyice içinizde önce bunun normal olmadığını kabul edin ve mümkünse bu insandan kurtulmak için çareler arayın 
(6 puan) tarafından
Bende bebeğim büyüsün Birikim yapıp boşanacam bu pis...likten  bide benden ilgi bekliyor bulunmaz Hint kumaşı sanıyor kendini
0 oy
(51,703 puan) tarafından
bazi insanlar döl israfi evlenip bide vebal aliyorlar 4 aylik bebegin varmis yat dinlen diyecegi yerde 
(6 puan) tarafından
Gelde anlat ,adı. Köp...ekkk

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 413 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,097 göst.
6 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 279 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,277 puan) tarafından soruldu