+1 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (8,755 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Zehirlenmişim anlamadım doktora gitmedim yeğen noodle yedi 2 gün önce azda sen ye  dedi neyse çok az yedim o benden daha çok yemişti hastanelik olmuş az etkilendim bişey olur mu 

5 Cevaplar

0 oy
(133 puan) tarafından
Nasıl yani ne yediniz anlamadım 
(8,755 puan) tarafından
Yok iyim şimdi benim şimdi haberim oldu yeğenin zehirlenmesinden
(7,878 puan) tarafından
Belki başka biseyden zehirlendi yeğenin.  Belli olmaz
(8,755 puan) tarafından
Yediklerini saymış canım    Öyle bişey yemedim demiş  en son tıka basa yediği  oymuş aldığımız sucuk vardı onu yemiş ama  yengemgil dayımgıl yemiş bişey yok onlardan annemde babamda kardeşimde eşimde bişey yok daha bu sabah yedi cünkü zaten anneme gelip yemeğini kahvatısını burda yapıyo gidiyo
(7,878 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(8,755 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Üstünden iki gün geçmiş ya bişey olmaz heralde. Bol bol su iç rahatsızlık hissedersen hastaneye git
(8,755 puan) tarafından
İyim şuan ama baya kötü olmuştum birden kötüleştim o daha çok yedi hastanelik olmuş
(3,462 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah bişey olmaz
(8,755 puan) tarafından
İşallah iyim ben o kötüymüş çok az yedim ben sevmedim de  baya kötü oldum  sonra midem bulandı başım ağrıdı baya yatağa düştüm 1 gün sonra ıyıdım
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Ne yedin onu anlamadım
(8,755 puan) tarafından
İnternete öyle yazıyo
(3,462 puan) tarafından
zehirlenme diyince aklıma direkt nugget geldi
(8,755 puan) tarafından
O ne canım bida yirsem okadar az yedim ama etkisi yine oldu iyim ben yine ama  yeğenim hala evde yatıyomuş baya yedi ama o
(3,462 puan) tarafından
Tavuk o da köfte gibi bir şey canım hazır satılıyor. Dikkat edin bozukmuş demekki
(8,755 puan) tarafından
Tavuk köftelerini  ayda 1 yiyom
0 oy
(3,422 puan) tarafından
Ya zaten zehirlenme gerek yok direk zehir bu yemeyin bunu evde yapın spagetti içine atın aynı şekilde baharatları aynı oluyor hazır noodle makarnası satılıyor onlardan da alabilirsin 
(8,755 puan) tarafından
Yok ben normalde yemem gider markarna yerim daha ıyı ama yeğenim çok güzel dene bak ye dedi çok az yiyem  dedim zaten sosunu beğenmedim bena az etkiledi yeğen çok yemişti Allahtan oğlan yemedi
(3,422 puan) tarafından
Aman yemeğin ya insanların beslenme şekli değiştikçe hastalıklar arttı
(8,755 puan) tarafından
Öyle oldu canım bende dedim harelde hasta oluyom ama zehirlenmişim Allahtan çok az yedim
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Zehirlenme boyle 2 güne yayılan bişey değil. Göz kararması, migde bulantısı, kusma gibi sikayetler yedikten kisa sure icinde gerçekleşir 
(8,755 puan) tarafından
İnternete baktım canım 74 saate etki ediyomuş hem dediğin heryeşi yaşadım ben istifra  etim hemen baş dönmesi mide bulantısı  gözüm kararmadı çok yemedim o daha kötüymüş
(3,265 puan) tarafından
Bi git hastaneye bence
(8,755 puan) tarafından
Şuan gecti canım bugün ıyım gitmiyom ama kötü olmuştum baya  ilk gün kötüydüm 2 gün başım ağrısı devam eti bugün iyim şimdi haberim oldu yeğenimin zehirlendiğinden
(3,265 puan) tarafından
Şanslısın kana karışmamış
(8,755 puan) tarafından
Sağol canım az yedim çok yeseydim daha kötü olurdum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
0 oy
2 cevap 44 göst.
+1 oy
5 cevap 153 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,550 puan) tarafından soruldu