+1 oy
135 göst.
önce Moda kategorisinde (6,331 puan) tarafından
Bu hafta bır buçuk kilo vermişim komşum çok yavaş veriyorsun dedi sizcede öyle mi kafam karıştı 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (5,510 puan) tarafından

Ben 1 ayda 2 kg verebildim :(

Gayet iyi zaten saglikli olan ayda 3 kg falan vermek.

önce (6,331 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederim
-Reklam-
+2 oy
önce (11,874 puan) tarafından
Alakası yok

Hızlı kilo vermiş bir insan olarak diyorum ki hızlı verilen kilo şak diye iki katı geri alınıyor önemli olan yavaş ama istikrarlı olabilmek
Yaa sen ne kadar süre de ne kadar vemistin nasıl vermistin
önce (11,874 puan) tarafından
Canım ben yaklaşık 1 yılda 22 kilo verdim.ama o kadar saçma sapan oldu ki .kendi kendime diyet programı yapılıp verdim.
Öyle deyince üzüldüm biraz 3 haftam zaten ilk hafta 3 kilo 100  Gr verdim ikinci hafta 1 kilo 150 Gr verdim bu hafta bir buçuk vermişim komşum çok yavaş veriyorsun dedi
önce (6,017 puan) tarafından
e daha be ilsun toplamda 4 bucuk vermissin daha ne yani
3 haftada 5 750 verdim kuzumm normal toplarsak
+2 oy
önce (6,017 puan) tarafından

illa demoralize edip hasetlenecek. bence onnla gorusmemelisi n cunku hasetleniyor belli.komsun versin okadar kolaysa:) 

Yaaa tesekkur ederim kolay da vermedim walla ,:)
+2 oy
önce (3,339 puan) tarafından
Komşun acaba senin kilo vermeni mi istemiyor 

Yani bu çok güzel her hafta 1 kilo desen bile

Haftada 4 yapar 

Millet 4 kiloyu aylarca didisip verir

Yani güzel kilo veriyorsun canım benim 
önce tarafından yeniden gösterildi
Yaa saol canım benim Allah razı olsun insAllah istedigim hedefe ulaşırım bayrama kadar :-)
+1 oy
önce (1,153 puan) tarafından
Ne verecektin 5 kilo mu bende bu insanları anlamıyorum benimde çevremde çok fazla var beni eleştiren yani kilo benim kilom sizede eşimde durumundan gayet memnun evet sağlık açısından ve şık görüntü açısından sıkıntı biliyorum ama veremedim ben eskidende çok zayıf değildim ama ideal kilomdaydım hep zayıf görürlerdi öyle alıştılar hamileliğimde çok aldım doğumdan sonra verdim birkaç ay sonra yine aldım veremediö hep aldım boğazımıda tutamadım evet ama kimseyi ilgilendirmez bu en son 1 ay diyet yaptım 76 kilodan 70 71 e düştüm hamile kaldım çevremdeki herkes laf etti o kadar kilonun üstünw niye hamile kaldın diye yani kime ne anlamıyorum moral bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar 
Aynn öyle benimde eşim gayet memnundu bende kendim için kilo vermeye çalışıyorum durumdanda memnundum takı öyle dieyene kadar
önce (1,153 puan) tarafından
Gayet iyi canım kimseye aldırış etme herkesin metabolizması farklı o yüzden sen devam et kulaklarını tıka
Saol canım çok teşekkür ederim
+1 oy
önce (135 puan) tarafından
Herkes bir anda 5 10 kilo verecek diye bir kural mi varmış komşuna bakma sen herkesin bünyesi aynı değil ki 
Ne bilim öyle bekliyorlar galiba
önce (135 puan) tarafından
Kendisi kilo versin kisa surede hizli veriliyo madem bu konuları anlatma bence kimseye çünkü herkes moral bozmaya çalışıyor kilo alsan aldın derler versen verdin olmamış derler birşey bulurlar mutlaka gizli kalsın bence
Gerçekten çok doğru diorsun
+1 oy
önce (1,648 puan) tarafından
Gayet normal hatta iyi bile. Ayda 6 kilo versen gözle görülür değişiklik olur 2 ayda baya baya değişmiş olursun. Diyetisyen ler de daha fazlasını beklemiyor zaten sağlıklı olan bu. Bazı hafta hiç vermediğinde bile problem olmaz 
Saol canım teşekkür ederim
+1 oy
önce (1,331 puan) tarafından
Komşuna her bünyenin farklı olduğunu öğret 
:)))))))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 669 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde eda (meftun) (1,807 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 49 göst.
20 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
15 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
25 Mart 2021 Moda kategorisinde Gülhira (924 puan) tarafından soruldu

408,629 soru

12,278,649 cevap

37,813 kullanıcı

Kategoriler

...