+1 oy
63 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar bnm oğlum alerjik çiğneme tableti 3 aydır kullanyrz alerji testi deriden ve kandan kaç kez bakıldı hiçbişe çıkmadı dr çıkmaması alerjik olmadığını göstermez önlem al dedi ben de dikkat ediyorum odasında yünlü bişey yok odasında toz yok ama alerji sıkıntımız bitmiyor geniz akıntıdan ciğerlerinde enfeksiyon var benim durumumda olan var mı tavsiyeniz var mı

3 Cevaplar

+1 oy
(440 puan) tarafından
Bebeginiz kac yasinda ne alerjiniz var ev tozu akarimi bitek

Benim kizimin da coklu besin alerjisi var 
(325 puan) tarafından
Alerjis çıkmadı testlerde
(440 puan) tarafından
Anladim testlerde alerji cikmaya biliyor testler digru sonuc vermiyor ki zaten ben balik ve bulgur harici birsey yiyemiyorum
Test yaptirsam  sut yumirta kuruyemislerde cikar bitek diger kizimdada oyle oldu
-Reklam-
0 oy
(3,637 puan) tarafından
Benim kızımda bu şekildeydi hiç bir şekilde abur cubur yedirmedim çikolata falan çok nadir aldım hazır meyvesuyu yada içeçeklerden hiç içirmedim zamanla geçti 
(325 puan) tarafından
Canım ben de vermiyorum biryerde bişey var ama çözemedm artık aburcubur tüketmez zaten sık hastanıyor diye vermiyorm
0 oy
(51,904 puan) tarafından
evi hergun havalandir yastik kilifini sık degistir oyun oynadigi zaman haliya falan yatmasin bize doktor halilari kaldirin illa kullanicam diyorsan yikanabilir al dedi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
16 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Citipiti (4,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 977 göst.
0 oy
2 cevap 72 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,676 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 619 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu

411,359 soru

12,382,676 cevap

43,315 kullanıcı

Kategoriler