+1 oy
1,031 göst.
Diğer kategorisinde (1,160 puan) tarafından

Yani ben bisey yaptım ama vicdanen rahatsız oldum rahatsız olmamın sebebi ayıp oldu mu acaba diye düşünmem yani çoğunuz biliyorsunuz kaynanamla oturuyorum ama kadın yaparsa bir yemek yapiyo yapmazsa onu da ben yapiyorum çoğu zaman da birlikte yapıyoruz zaten neredeyse eline süpürge almayalı 1 yıl oldu asla evi süpürmez silmez sabah kahvaltı sofrası ortada bırakır komşu komşu gezer kahve içer taa öğleden sonra gelir ha bu arada bayağı genç dinç hiç bir hastalığı yok olsa zten ben kendim istemem yapmasını neyse son 1 haftaya kadar bisey demiyordum ama eşim ben çocuklar aşırı derecede hasta olduk çocukların ikisi de asla durmadı bende hasta olunca bakamadım tabi evi de süpüren temizlik yapan olmadı 2 gün önce hasta hasta nefes nefese suprdum kendi yine gezdi bugün çok şükür daha iyiyim eşimde evdeyken çocuklara baksın dedim bende supurdum sildim kendi yine geziyordu en son dayanamadım eşime bak kendimi bu evde hizmetçi gibi görüyorum iki küçük çocukla iş yapıyorum annen her zmaan ki gibi ortada yok bak kaç gündür evdesin temizlik yaptı mi hiç normal günü bırak hastayız bari bunda yapsaydı dedim böyle olmaz dedim bıktım artık dedim ben kizimi banyo yaptırırken gitmiş konuşmuş annesiyle ne konuştunuz diye sormadım ama yarın kaynanamdan bayağı bir nutuk dinlerim heralde ;) Bi yandan iyi oldu söylemesi diyorum bir yandan da ayıp oldu gibi hissediyorum :)

22 Cevaplar

0 oy
(145 puan) tarafından
Benim kaynanam da böyleydi birlikte yaşarken hiç bir iş yapmaz yemek temizlik çamaşır bebek hep bendeydi keşke o da gezmeye gitseydi evden çıkmazdı kanepede yatar akşama kadar tv izlerdi bende senin gibi eşime dert yanardım en azından çocuğa baksın işimi rahat yapıyım diye bi de millete hava atardı akşama kadar iş yapıyom hiç boş zamanım yok diye
(1,160 puan) tarafından
Ahahahaha buda ben temizim naraları atıyor da görsen herkes öyle biliyor hele kocasına sor dünyanın en temizi benim kaynanam :)
(145 puan) tarafından
Aynen aynen herkes pis dünyadaki en temiz onlar ama tuvaletten çıkarken elini bile yıkamazdı kaç defa uyurmışlığım var
(1,160 puan) tarafından
Bizimkide sifonu çekmez:( Allah yardımcımız olsun bacım
(145 puan) tarafından
Amin bacım Amin çok şükür ben evimi ayırdım darısı birlikte duranların başına
(1,160 puan) tarafından
Amin inşallah bacım
-Reklam-
0 oy
(4,668 puan) tarafından
Dediğin gibi genç biriyse hiçte ayıp olmadı bence, benim kayınvalidem 65 yaşında garibim benden su istemeye çekinir ben hizmet ederim vallahi ayakları ağrımasa her işi yapar benle buna eminim ama senin kayınvaliden genç ve dinç olmasına rağmen yapmıyorsa ben seni kullanıyor Derim 
(1,160 puan) tarafından
Herkes bunu diyor istese çoktan evi ayırırdi onun işine geliyor duyolar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 512 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 317 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.
0 oy