+1 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (344 puan) tarafından
Kızlar kırkım dolacak taktırmak istiyorum ama randevu bulamadım kırk dolar dolmaz takmak iyiymiş rahim agzı açık oluyormuş geç gidersen rahım ağzı kapanıp biraz zor oluyormuş gerçekten öyle mi  yani çok canım yanar mı taktıranlar ne zaman takdırnız??

3 Cevaplar

0 oy
(357 puan) tarafından
Benim doktorum 6 Ay sonra taktir dedi rahim toparlanmasi için kendini kasmadigin sürece fazla acı yok sadece adet ağrısigibi birsey hissediyorsun ama dayanilmicak kadar kötü değil ben aile planlama merkezinde taktirmistim
(344 puan) tarafından
Adetli miydiniz acaba adetsizken rahim kapalı oluyormuş öyle taktırmak da çok zormuş öylemi acaba
(357 puan) tarafından
Adetliydim ben adet olmadan da takilir ama bnce rahim ağzı kapalı olduğu için acıma yapar bnce adetliyken taktırin
-Reklam-
0 oy
(10,486 puan) tarafından
Bebeğim 2 aylıktı taktirdigimda. Adetli değildim adet ağrısı gibi kasıklarda ağrı oldu o kadar 
(344 puan) tarafından
Rahim kapalı oluyor diyorlar adetsizken taktırmak çok zormuş korktum da o yüzden sordum
(10,486 puan) tarafından
Ben adetsizken taktırdım hazırlanma aşamasi ile beraber Max 10 dakika sürdü sürmedi bile. Ben ilk doğumdan sonra 14 ay âdet olmamıştım o yüzden âdet olmayı beklemek istemedim
(344 puan) tarafından
Dayanılacak bir ağrı mı
(10,486 puan) tarafından
Ben dayandiysam herkes dayanır bence
0 oy
(6,878 puan) tarafından
Bebeğim 3 aylıkken taktım ben adetsiz takıldı benim bana zor geldi. Bir hafta boyunca karnımda ağrı vardı rahim kasılıyordu sanki 

Ama bunu bile bile tekrar takardım ben. Hamile kalmaktan iyidir
(344 puan) tarafından
Adetsizken rahim kapalı oluyormuş öyle de çok zor oluyormuş takılması doğru mu
(6,878 puan) tarafından
Evet ben zorluğu ona bağlıyorum zaten.
(344 puan) tarafından
Dayanılmicak gibimi sizce
(6,878 puan) tarafından
Hayır kız dayanılmayacak gibi olur mu :D 2 dk sürmüyor. O an ağrı olmadı çok az sancı oldu sonraki günlerde karnımda kasılma vardı sanki öyle geçti gitti. Asla vazgeçme git tak olsun bitsin
Kaç çocuk var canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 84 göst.
0 oy
3 cevap 70 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 105 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ahlas04 (144 puan) tarafından soruldu

411,405 soru