+2 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (352 puan) tarafından
Kızlar ben iyi değilim çalışıyorum çalışmak istiyorum ama kendimi kötü hissediyorum erkekler bayanlar var ama ben normal insan gibi yaşamak istiyorum müzik falan çalışıyor iş yerinde böyle çok bilmiş gibi davranıyorum ama istemeden oluyor herkes rahat çalışıyor ben öyle değilim ama müzik çalarken hep anlamlarini iş yerindeki insanlara kuruyorum ordakileri o an düşünüyorum istemeden oluyor hissediyor anlıyorlar ne biçim insanım ben kendimden nefret ediyorum 

14 Cevaplar

+2 oy
(1,486 puan) tarafından

:D sende bizle mi kafa buluyorsun? Geçmiş postlarına baktımda acil destek alman lazım canım 

-Reklam-
+2 oy
(10,278 puan) tarafından
Şizofreni başlangıcı var sende. Geç olmadan tedavi olmalısın
(268 puan) tarafından
Bende aynısını dedim böyle insanların videolarını izlemiştim çok beter bı hastalik burdada kimseye guvenemiyosun arkadaş bu kadar büyük bı sorunu sohbet amaçlı acmadiysa
+1 oy
(5,548 puan) tarafından
Nasıl yani Müzik'de ne hissediyosun  iş yerinde olan kişilere karşı
(352 puan) tarafından
Bunu bilerek yapmıyorum ama üstümde birseymi var ne anladım gitti allah yardimcim olsun kendimi iyi hissetmiyorum
(5,548 puan) tarafından
Alâ alâ çok kötü bir durum senın kesinlikle yardım Alman gerekiyor kafanda kuruyosun sen bellı gerekirse çalışmayı bırak hemen psıkoga git
(352 puan) tarafından
Evet canım kafamda kuruyorum bir de sana bir şey sorayım bir insanın düşündüğünü nasıl hissederler Neden ben başkalarına ne düşündüğünü hissedemiyorum anlamıyorum ama insanlar benim Ne düşündüğümü hemen anlıyorlar hissediyorlar
(5,548 puan) tarafından
Nerden biliyosun anladıklarını hıssettıklerını sen bence kuruyosun işte.. Haa bıde aşklı müzik çıkınca bakıyosan falan tabi yanlış anlarlar
(937 puan) tarafından
ayfer kimse senin kafandan gecenleri anlamiyor ayfer tedavi ol artik ayfer
+1 oy
(3,076 puan) tarafından
Anlayan banada anlatsin
+1 oy
(4,187 puan) tarafından
Müzik çalarken başkalarıyla ilgili ne kuruyorsun anlamadım?
+1 oy
(5,158 puan) tarafından
Eski postlarına baktım da bi yardım alsan iyi olur bence
(352 puan) tarafından
Nerden kimden alayım yardım bilmiyorum poslarima bakmissin yürürken veya hareket ederken kollarım robotmus gibi geliyor bana ve insanların kolları hareketleri dikkatimi çekiyor korkuyorum bu sefer onlarda benden korkuyor bian kolları boşluğa geliyor insanin
(5,158 puan) tarafından
Tabii ki bi psikiyatr dan gercekten ruh halini iyi görmedim. Ailenle falan konusmuyor musun arkadaşın yok my yönlendırmıyorlar mı seni
+1 oy
(4,878 puan) tarafından
Hiç birşey anlamadım niye bilmiş gibi davranıyorsun neyi düşünüyorsun 
+1 oy
tarafından
Allâh akıldan fikirden etmesin tekstil de mi çalışıyorsun ? 
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Bu teşhis koyan arkadaşlar sanırım psikiyatrist. Bazılarına cidden şok oluyorum artık. İçinden çıkamadığın anlamlandiramadigin mantığına ters düşen olaylar düşünüyor ya da yaşıyorsan öncelikle psikolojik destek alabilirsin. Ben bunun uzmanı değilim diğer arkadaşlar gibi sana teşhis koyamam. Cidden pes diyorum bazı herbokologlara.
(352 puan) tarafından
Bide ben birsey düşünsem yada kafamda kursam hemen anlaşılıyor insanlar anlıyor yani neden ve nasıl anlasiliyor ben neden anlamiyorum kimin ne düşündüğünü kafamda kurdugum icinmi anlaşılıyor düşünmek ve kafada kurmak aynı degilmi
(4,406 puan) tarafından
Kafada kurmak olmayan bir şeyi düşünmek canım bazen bizde yaparız senin davranışlarının sebenini bilmiyorum belki öyle hissettin ya da bir ilgin var öyle düşündün karsindakiyle duygu düşünceni paylassan sanki daha iyi olur
0 oy
(13,352 puan) tarafından
Anladıklarını ne biliyorsun peki
0 oy
(268 puan) tarafından
Yorumları da okudum verdiğin cevaplarda YouTube den şizofreni hastası bı kadının röportajı var çok ilgimi çekmişti sende verdiğin cevapda demişsin yürürken kollarım benim değil robot gibi yürüyorum o kadında tam da böyle söylemlerde bulunuyordu pskiyatriden randevu al seni anliyamayiz buraya yazma destek al uzmandan  senin iyiliğin için sana videosunu atiyim
(352 puan) tarafından
Videoyu atarmisin
(268 puan) tarafından
(352 puan) tarafından
Ay cnm izledim aynı durumdayım korktum ya bian benim yapmam lazim videoda hastaneye yattim yazıyordu öyle olduğu icinmi yatmış yoksa iyilesmismi
0 oy
(2,105 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sizi hatırladim ben çocuğunuz varmiydi sizin? Ya çok sevgisiz bir ailenin eserisiniz siz yada ilgisiz eşin eseri...kendinizde bilinçsiz hareket ve davranış bozukluğunuz var...bu birseyler hissediyorum aklımdaki kismida cinsellik yönünden baya bir bastırılmış duygular var açığa çıkmayan ,baya baya yasamak istiyorsunuz,mutlaka uzman yardımı almalisiniz...eski postlar baktım ailenizde sıkıntılı sizin 
0 oy
(1,047 puan) tarafından
buraya bir dürü post açarak zamanını yitirme destek alman gerek
0 oy
(856 puan) tarafından
Selamın aleyküm kardeşim daha öncede postlarınıza denk gelmiştim sana tavsiyem mutlaka bir terapi alman olacaktır, teşhis i ancak onlar koyacaktır ama bildiğim kadarıyla yaşadığımız travmalar vücudumuzdaki enerji kanallarını tıkıyor ve biz oralarda takılıp kaldığımız için iyileşemiyoruz ve sağlıklı olamıyoruz . Emin ol kimse senin düşüncelerinj anlamıyor bunu iyilestiğinde çok iyi anlayacaksın. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 179 göst.
0 oy
10 cevap 179 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.

410,528 soru

12,349,104 cevap

40,351 kullanıcı