+1 oy
136 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,309 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız hayırlı geceler uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz ♥️ ☺️ 

Benim ikiside uyudu pazar günü rabbimin izniyle cümbüş var Sakarya'dan ailem geliyor çocuklarım da gelecek (yeğenler) onlara bol bol hazırlık yapıcam inşallah ♥️☺️ 

Memleketten yag peynir filan getirttik kahvemi içip onları buzluğa yerleştiricem inşallah ♥️ ☺️ 

Büyük ihtimalle kahvaltı yapıp gelirler ablam öyle dedi ♥️☺️

hazırlık yapmami istemiyorlar ama ben yapıcam ☺️♥️

✨Sizce eklemem veya çıkarmam gereken varmı ✨

Patates salatası 

Peynirli veya patates li börek 

Islak kek 

Poğaça 

Sarma 

Aklımda bunlar var 

image

5 Cevaplar

+1 oy
önce (325 puan) tarafından
İyi akşamlar canım bunlar zaten fazla fazla doyurur şimdiden eline sağlık özlendin aşkım bu arada post açmıyorsun yada ben görmedim 
önce (4,309 puan) tarafından
Açmıyorum canim böyle daha iyi benim buraya girmem dert olmuş millete cocuklarima kocama yazıkmis onlara zaman Ayırmiyormusum
önce (325 puan) tarafından
Ya canım bosver onları biz seni seviyoruz postların çok hoşuma gidiyor benim
-Reklam-
0 oy
önce (130,229 puan) tarafından
kısırsız olmaz büşü
Annem ve bizimkiler pek sevmiyor diye onu yapmayi düşünmedim canim ♥️♥️♥️
0 oy
önce (3,992 puan) tarafından
Menü güzel canım yeterince doyurucu, bebiş nasıl. Artık anlikta acmiyorsun özlettin kendini büşra ❤️
Teşekkür ederim cnm Allah razı

Benim paylaşım yapmam millete dert oluyor canim çocuklarıma eşime acimaya kadar götürdüler olayı o yüzden uzak duruyorum inan hesabimi sildirmeyi de düşündüm ama burda özelden filan görüştüğüm benim için çok değerli kişiler var o yüzden hesap duruyor ama pek girmiyorum benim ailemi kimse diline sakız yapamaz
önce (3,992 puan) tarafından
Burada bazı insanlara çok şey demek geliyor içimden ama neyse. Acaba sana bunu diyenler eşlerine çocuklarına kimbilir nasıllardir. Haklısın tabi kimsenin haddine değil
0 oy
önce (23 puan) tarafından
Lahmacun yaptir bence kiyman varsa
Var canim ama ben kendim emek vererek yapmak istiyorum teşekkür ederim
önce (23 puan) tarafından
Ben ugrasma diye dedim
0 oy
önce (149 puan) tarafından

A.s canım :) bende oğlanın azıcık ateşi çıkar gibi oldu surup verdim. Şimdi uyudu şükür iyi. 

Ben bana çocuklu misafir geldiğinde görüntü olarak da tat olarak da hoşlarına gittiğinden elmalı veya havuçlu toplar yapıyorum :) menun gayet yeterli ben sadece fikir sunmak istedim :) şimdiden kolay gelsin :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
3 cevap 174 göst.
0 oy
3 cevap 41 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 98 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Turkuaz damla (1,881 puan) tarafından soruldu

408,633 soru