+1 oy
151 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (74 puan) tarafından
Arkadaslar 4 bucuk ve 3 yasinda cocuklarim var,surekli birbirlerini itekliyorlar, kavga ediyorlar ,agliyorlar ,yani gunun yarisi böyle geciyor.gercekten artik ne yapacagimi sasirdim. Oglum kizim eline ne alsa onu bana versin dior. Yani versekye aynisi vermesekte ,kizimda dövüyor, yani ben ne yapacam.bu yaslarda normal mi?yada ne yapmalim yardim

9 Cevaplar

+1 oy
önce (4,157 puan) tarafından
6 yaş ve 2 buçuk yaş oğlum var sabahtan büyüğü okula gidene kadar kavga kıyamet bir araba paylaşamazlar ve sürekli benim görmediğim yerde ikisi birbirine vurur 12 den akşam 4.30 a kadar rahatım büyük okulda küçük hava iyiyse dışarda akşam oğlum okuldan gelince yine aynı senaryo artık çok şiddetli olmadıkları sürece karışmıyorum çünkü dinlemiyorlar 
-Reklam-
+1 oy
önce (51,398 puan) tarafından
bana gore normal biz öyle büyüdük ☺️
+1 oy
önce (42 puan) tarafından
Canim malesef ayni durumu yasiyorum ve cok uzuluyorum  insallah duzelirler
+1 oy
önce (5,027 puan) tarafından
Çok çok normal bende kafayı yıyicem sırf bu yüzden☺
+1 oy
önce (10,342 puan) tarafından
Benim oğullarım da aynilar. Büyük Nisan da 5 yaş olacak küçük Şubat'ta 3 yaş olacak. Sürükli bir kavga sürekli bir şikayet halindeler. Anne abim bana vurdu anne bebek bana oyuncak vermiyor anne selime kız anne çınara kız sürekli böyleler
+1 oy
önce (65 puan) tarafından
Ayy bnmkıler oyle kafayı yıycem ozellıkle buyuk kızım cok vuruyor ıteklıyor 3 ve 1 yas 3 aylık cocuklarım 
+1 oy
önce (2,827 puan) tarafından
6 ve 3 yas bizde ayniyiz
+1 oy
önce (10 puan) tarafından
Benim kızım 4 oğlum 19 aylık ve bende öyleyim erken mi başladik bilmiyorum ama dün akşam babası ogluma kamyon kızımada bebeklı doktor seti almış kardeşim bakmasın dokunmasın dıye nerden baksan bir saat içinde 20 defa itekledı düşürdü bagrıs çağrıs neyse uyuttuk çocukları sabah yine aynı neyse poşete koydı kızım sakladı sonra oynamak ıstedi çıkardı oglım yıne onun başına gitti birlikte oynayın dıye ikna ettim iteklememeai gerektiği söyledim sarıldılar oynuyorlar oğlum ablasının istedği şekilde oynamadıgı için birbirine girdiler uyardım olmadı oğlumu aldım yanımdan kızımın yok dur durak bilmiyorlar aldım kaldırdım oyuncakları sadece bı değil iki gündür bunun kavgasını yaşadığımız için bunu anlattım bu gibi benzeri olaylar çöl oğlumda vurmayı öğrendi gidiyor ablasına vuruyor bı kezde kızım baş baş ağlıyor geliyor ozan beni dövdü dıye sinirleniyo dur demeye kalmadan ya etekliyor yada oda ona vuruyor bı çözümü varsa bende bı tavsiye alırım ☺
+1 oy
önce (1,345 puan) tarafından
Hadi gelin hep beraber oyuncak oynayalım ama kavga etmek yok deyip otuttur yanına sende onlarla oyna belki kavga etmezler daha. Birde kavga etmeden oynayana sürpriz var fln de. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 358 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,459 göst.
+3 oy
16 cevap 381 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ysmnnn31 (44 puan) tarafından soruldu