+2 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde (357 puan) tarafından
Merhaba sevgili anneler benim 3 ve 1 yaşında iki oğlum var. ikisi de iki gündür çok öksürüyor ve küçüğün şu an ateşi çıkmaya başladı ve yarına kadar geçiremezsem doktora gidecegim. Evde ne gibi şeyler yapabilirim öksürüklerini kolay atlatmak için bana tavsiye verebilir misiniz 

8 Cevaplar

+1 oy
(51,805 puan) tarafından
tereyagi eritip pekmez koy yedir

ayak altina sarimsakli yag yap sür 
(357 puan) tarafından
Tamam canım teşekkurler
-Reklam-
+1 oy
(13,867 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım geçenlerde benimkiler de oldular

Tereyağı bir kaşık koy ocağa kaynayınca az pekmez bir taşım kaynayınca al onu içir

Sarımsak çok küçük doğrayıp zeytinyagı karıştırıp o yağı dikkatli ol sarımsak geçmesin sadece yagini gece yatarken ayaklarının altına sür çorap giydir

Bir de sarımsak bal limon kürü var onu yapıp içir sabahtan bu hemen etki ediyor

Bunları uyguladım şükür hastaneye varmadan iyileştiler benimkiler de küçüğüm bir yaşında kızım 2:30

Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırlar inşallah
(13,867 puan) tarafından
Kusura bakma şimdi gördüm canım, tıkla açilacak mi
(357 puan) tarafından
Yok canım sorun değil
(357 puan) tarafından
Acıldı canım cok saol
(13,867 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun❤️
(357 puan) tarafından
Saol canım :)
+1 oy
(1,221 puan) tarafından
Ateş için corabina sirke yada limon sıkıp dök ateşi düşürüyor oksuruk içinde tereyag eritip icir canım sıcak olmasin ona dikkat et ağzı yanar 
(357 puan) tarafından
Tamam canım saol
(1,221 puan) tarafından
Rica ederim canim birde oldukları ortam kuru olmasin bol bol su icir
(357 puan) tarafından
Nemli ortam canım su da içiriyorum
(1,221 puan) tarafından
Düzelir inşallah
(357 puan) tarafından
İnşallah canım
+1 oy
(10,335 puan) tarafından
Canım benim oglum da aynı şekilde ateşini düşürmek için 4er saat arayla calpol dolven dönüşümlu verince düşüyordu ateşi. Öksürüğu var balgamlı ona da sarımsak zeytinyağı kürü yapmayı düşünuyorum
(357 puan) tarafından
O kürü bende yapacagım simdi canım sizede cok gecmiş olsun
(10,335 puan) tarafından
Sağol canım size de geçmiş olsun Allahm şifa versin tüm hastalara
(357 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
+1 oy
(1,435 puan) tarafından
Kesinlikle akgunluk sakizini dene. Takir takır oksuren cocugumu 2 gunde iyilestirdi. Aktardan akgunluk sakizi al. Bidaha kullanmayacağın metal yada bakir cinko bi kapta yak. Duman cikmaya baslar baslamaz pamuk tut ustune duman pamuga sinsin. O pamugu sabah gogsune aksam sirtina koy sabah ayri aksam ayrı yap ama . Şak diye kesiyor. Bide uyurken basucuna sogani ikiye bol icine karanfil sapla bas ucuna as
(357 puan) tarafından
Teşekkür ederim tavsiyelerin için canım
+1 oy
(296 puan) tarafından
Öksürüğe ateş eklendiyse hiç bekleme hemen git ateş düşerse sabah hemen git. Kesin enfeksiyon eşlik ediyordur o durumda.  Benim kızım da iki gün burnu aktı 3. Gün öksürmeye başladı ve akşamına ateşi çıktı zar zor düşürdüm sabah yine çıktı doktora bir gittik ki hem kanda hem akciğerlerde bayağı enfeksiyon varmış yatış verildi. Çok şükür iki gündür iyileşmeye başladı yavrum. Allah'ım size de şifalar versin inşallah 
(357 puan) tarafından
Saol tavsiyeniz için yarına kadar gecmezse gidecegim mutlaka Allahım hepimize sifa versin
+1 oy
(1,648 puan) tarafından
Bence siz yarın ilk iş peditus alın öksürüğü kesiyor direkt benim kızım da öksürükten uyuyamıyordu peditus verdi doktor aynı gece öksürüğü duruldu iki günde de baya baya azaldı 3. Gün hiçbişeyi kalmamıştı 
(1,648 puan) tarafından
Rica ederim ben kendi kızıma da kullanıyorum o da 15 aylık
(357 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah
(1,648 puan) tarafından
Amin öksürük çok kötü uyku kalitesini aşırı bozuyor ama şükür ki öksrüdüğü günler peditus hayatımı kolaylaştırıyor ya hemen kesiyor öksürüğü tadını benim kız sevmiyor ama şurup diye içiyor :)))
(357 puan) tarafından
Deniyecem canım cok saol :)
(1,648 puan) tarafından
Rica ederim
+1 oy
(175 puan) tarafından
Canım zeytinyagiyla pekmezi karıştır ılık ilk yesin bı iki yemesinde kesilir zaten
(175 puan) tarafından
Tereyağlı hiç yapmamışim şahsen cevremdekilerde yapmamış bilmiyorum yani eltim kızına zeytinyağıyla pekmezi karıştırdı ısıttı yedirdi öksürüğü geçti kızı daha 8 aylık yani benimde öksürüğüm vardı yaptım yedim bı kaç kez kesti oksurugumj
(357 puan) tarafından
Canım burda biri yorum yazmıs tı iyi geliyor oyle diye bende ondan yaptım
(175 puan) tarafından
İyi geldiyse sorun yok zaten canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda cocugunuz iyileşir
(357 puan) tarafından
İnşallah saol canım Allah hepimize şifa versin
(175 puan) tarafından
Amin inşallah canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 89 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bsmllah (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
8 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 20002003 (196 puan) tarafından soruldu

410,999 soru

12,368,932 cevap

42,236 kullanıcı

Kategoriler

...