0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (180 puan) tarafından
Anneme geldim birkaç gün mecbur burdayım ama annem ve babam **** olmuş kardeşlerim olmamış bende bilmiyordum annem bulaşıcı değil diyo onu battaniyesini oğlumun üstüne attım yanında oturdum 2 buçuk aylık bebeğimi kucağına aldı bulaşır mı ya nasl bir önlem almalıyım daha küçücük yavrum bulassin istemiyorum 

11 Cevaplar

0 oy
(180 puan) tarafından
Uyuzzzz olacak kızlar 
-Reklam-
0 oy
(13,774 puan) tarafından
Uy..üz mu? 

Maalesef bulaşır

Kolay kolay da gitmez çok pis hastalıktır düşmanımın başına vermesin hemen evine dön oradan giyip geldiğiniz her şeyi 60°’de yıka hiçbir şey girmesin eve orada giydiğiniz senin çocukların sirkeli suda da yıkanın 
(180 puan) tarafından
Mecbur iki üç gün daha burdayım gidemem ki eve anca yarın sürekli sirkeli su ile bebeğimi oğlumu kndimi sürekli temizlemeliyim
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Tabiki bulaşır yaaa
(180 puan) tarafından
Off korkuyorum yaa bilseydim hiç gelmezdim şimdi dönemem de yeni geldim yol uzak
(1,221 puan) tarafından
En kısa sürede evine dön canım sürekli çocukları yıka kiyafetlerini sirkeli su ile yıka sirke şifadır çocukların banyo suyuna bile koyabilirsin kolonya al yanina sürekli eline sür inşallah geçmez yanaşma odadan çıkma sen
0 oy
(537 puan) tarafından
Sık sık güzel güzel düş aldır eve gidince o elbiseleri ayrı posete koy 1 hafta kullanma ne yazıkki bulaşıcı ama ilaç kullanıyosalar bulaşmaz. Kolay kolay
(180 puan) tarafından
İlaç kullandılar da fayda etmiyor diyolar
0 oy
(10,257 puan) tarafından
Bulaşır tabi bulaşmaz mı, keşke söyleselerdi
(180 puan) tarafından
Evet keşke söyleseydi gelmezdim. Ama bana bulasmiyor diyo bulassaydi evdeki kişilere bulaşırdi diye of içimi korku sardı
0 oy
(4,282 puan) tarafından
Beraber asla uyumasinlar yengem bugün kızını götürdü oda **** olmuş öbür abimin oğlu oda bir ton ilaç vermisler
(180 puan) tarafından
Peki bebeğime bulassa nasl anlarım ya daha anlatamaz bile
(4,282 puan) tarafından
Kızarıklık oluyo küçük küçük galiba
0 oy
(838 puan) tarafından
bulasir tabiki bebegin cok kucuk ya kucagina verme evine don bence 
0 oy
(3,435 puan) tarafından
**** hastalığı zaten eşyadan çok bulaşıyor inşallah bebeğe geçmez 
0 oy
(4,145 puan) tarafından
Uy.uz bulaşır 
0 oy
(409 puan) tarafından
Bulaşır maalesef. Ah ah biz ailece 1 yıl çektik bu belayı. Evlenmeden ne kremler ne ilaçlar denedik. Kac kere doktora gittik özele dahil. En son doktor eczaneden kükürt sabunlu mu ne bir karışım yaptırdı 3 gün herkes sürdü geçti 
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Daha bulaşmadan doktora git ve ilaç yazdır. Bebegin küçük, mahvolur yavrucak. Yerinde olsam uzak yol bahanesine sığınıp kalmam. Bir an önce evime dönerim. Size bulaşsa o uzak yolun faydası değil zararını anlarsın. 2 buçuk aylık bebeğini sirkeli suda yikayamazsin zaten. Çok kötü bir hastalık. Bakteriler aşırı derecede küçük ve yıkasanda kolay kolay çıkmıyor ciltten. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 125 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seray_ (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
1 cevap 26 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asabii (522 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
12 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (4,025 puan) tarafından soruldu

409,688 soru

12,315,934 cevap

38,827 kullanıcı

Kategoriler

...