+1 oy
94 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (44 puan) tarafından

Hanımlar 18 aylık aşısını yaptırdık fakat çok şişti ve etrafı baya kızardı normal bir durum mu baya bacağı sertleşmiş şişti 

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,252 puan) tarafından

Offf kıyamam ya :(Kız bu ne baya sişmis hastaneye götur 

(44 puan) tarafından
Kiz korkutma beni hemşireler yaptı sonuçta ama şişmesi normal demişti ama bu kadar normal mi bilemedim
(2,252 puan) tarafından
Bu kadarı normal değil
-Reklam-
0 oy
(12,919 puan) tarafından
Off çok şişmiş sanki bugün mü oldu aşı
(44 puan) tarafından
2 gün oldu anca sisti
(12,919 puan) tarafından
Normal gelmedi canım ya kimsede de bu kadar şişlik morluk görmedim. Çocuk acil olan bi hastaneye götürün bence
(44 puan) tarafından
Dün oldu
0 oy
(4,397 puan) tarafından
Geçmiş olsun bana normal gelmedi cok fazla geldi asi alerjisi olabilir 
(44 puan) tarafından
Aşı alerjisi olsa digerlerinide oldu ama bu aşı biraz ağır dedi şişlik olur dedi en iyisi sabah tekrardan doktoruna gostereyim
(4,397 puan) tarafından
Her aşının içeriği aynı değil mi
(44 puan) tarafından
Yok değil yaşları ilerledikçe değişiyor bu hepatit b vuruldu 2 tane sağ ve sol bacak karma asi diyorlar 5li
(4,397 puan) tarafından
Aşı alerjisi fotoğraflarına baktın mı Google'dan bebegininki gibi fotoğraflar
0 oy
(442 puan) tarafından
Igne deri altına mı girdi acaba çok aşırı şişmiş bana normal gelmedi
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Normalde kaçırıyorlsr bazen şişiyor ama buncok şişmiş canım birde kızarmış. Hepatit a var farklı asi. Belki alerji yapmıştır bir doktora danış 
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Ben kızıma yaptırdım hiç böyle şişmedi bir gotur istersen yürüyebilir mi aciyor vs diyor mu
(1,218 puan) tarafından
Zannetmem canım çünkü benim kızım daha kiloluydu bacağına kolonyalı mendil ile masaj yap dağılması için aşinin yarın bakarsın duruma göre
(44 puan) tarafından
Umarım birsey yoktur üstünden 2 gün ge ti çünkü ben geçer diye bekledim ama bazıları normal diyor benim cocukda öyle silmiştim diyor 3  güne indi diyorlar hepatit b öyle oluyormuş diyende var aklım karma karışık oldu içime bir korku saldı şuan:(
(1,218 puan) tarafından
Sen kolonyalı mendille masaj yap dağıt asiyi yarın sağlık ocağına gösterirsin aklın kalmaz hiç değilse
(44 puan) tarafından
Tamam canım saolasin
(1,218 puan) tarafından
Rica ederim canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 161 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (541 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,690 göst.
9 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmucize (2,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Anneymben (936 puan) tarafından soruldu

411,614 soru

12,391,439 cevap

43,825 kullanıcı

Kategoriler

...