+1 oy
67 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,478 puan) tarafından
Kızlar kızım 3 ay sonra 3 yaşına girecek. Son 4 5 aydr aşırı Bi iştahsızlıgi var. Kaşarlar peynirler yogurtlar her gun bir yumurta yemeler kıymalı yumurta zeytin yani iştahı baya iyidi. Yemekleri ayırt ederdi ama yine de yerdi. Şimdi kahvaltı da sadece tahin pekmez yiyor. Bi kuru fasulye yiyor bide sulu patates. Dünden beri yediği tek şey bir parça çörek. Tabi bi de Cipsi çikolata ayran kefir. Zaten yememesinn sebebide abur cubur lar. Bide geniz eti var o iştahsızlık yapiyor. Arkadaşmn oglununda varmış 5 yaşına girecek ama iştahı iyi diyor. Yemek yetiştiremiyorm diyor. Bende kendimi paraliyorm resmen yesin diye. İnanın o kadar yoruldum ki. Dün sinirlendm kizdm. Kızma anne diyor. Doktora götürüp kanlarına Bi bakacagm. Geçici Bi dönem mi bu. Başına gelen anneler varsa lütfen yazsn.. Geçici olduğunu umut ediyorm.. tavsiyelerinize ihtiyacm var kizlar..

4 Cevaplar

0 oy
(5,208 puan) tarafından
Ara ara oluyor çocuklarda böyle iştahsızlık dönemleri, sağlık ocağına götür, iştah açıcı vitamin diye söyle onu yazsın,çok faydası oluyor,hem iştahı açılıyor,bende vitamin alıyor 
-Reklam-
0 oy
(3,042 puan) tarafından
Öncelikle eve abur cubur almayacaksin çocuğu markete götürmeyeceksin gerekirse. Onlara alışırsa yemiyor çocuk. Aç duracak değil ya mecbur kalirsa yer. Üstüne düşme pesinde gezme ye diye. 
0 oy
(235 puan) tarafından

image

Bu iştah acıyo sağlık ocağı ver derse verırsın kiloda aldıryo
0 oy
(385 puan) tarafından
Benim kızımda yaklaşık 2 buçuk yaşında aynısı imdada var. Sağlık ocağına söyledim bakalım ne diyecek 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 933 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,397 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 878 göst.
19 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eda nur (1,469 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 16 göst.