+3 oy
113 göst.
önce Diğer kategorisinde (553 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Bir ay önce kanamam oldu ilaçla falan kanamam durdu kontrole gittim bu sefer rahimde kanama açıklığı olduğunu söyledi doktor ama dıştan kanamam kesilmişti beyaza akıntım vardı sadece az önce gene azar azar kanamam olduğunu gördüm siyahımsı  kana benziyor sizce endişelenmelimiyim  14 haftalığım ama bir korku sardı beni 

7 Cevaplar

+3 oy
önce (2,636 puan) tarafından
Doktora gitsen cok iyi olur canim. Benim kanamam cok fazla olmustu. İlaclarla durduruldu 1 gune . Bildigin regl gibi geliyordu . 

Spnra bende de kese etrafi kanama oldu . İlac ve serum aldim. Doktor kese etrafindaki kan kanama olarakta gele bilir kendiliginden rahim icinde cekile de bilir demisti . Kanama olarak cok gelmiycek azcik dedi. Bende kendiliginden cekildi.

Senin belki ilaclar etki etti kanama olarak geldi. Ama asla cok olmamamli . 5 mll en cokn. Doktorunuara 
önce (553 puan) tarafından
Canım ben de 11 haftalıkken ani bir kanama yaşadım ama çok fazla aşırı oldu 2 gün hastanede yatırdılar sonra kanamam azaldı taburcu oldum birkaç gün sonra kontrole gittim bu sefer de kese etrafında kanıma açıklığı olduğu söyledi doktorum 60 milim dedi 6 gün gene hastanede yatırıldım  tedavi gördüm iğne ilaçla sürekli ara ara kontrollere gidiyorum ama kanamam kesilmişti yoktu doktorum kese etrafında kanama açıklığı olduğunu onun için düşük ihtimali çok yüksek dedi ve bugün de biraz kanamam başlamış
önce (2,636 puan) tarafından
Anladim canim. İnşallah rabbim korktuguna ugratmasin . O korkuyu cok iyi biliyorum. Acile gitsen nasil olur . Böyle hem stres yaparsin dusunup hemde gidersen en azindan nedenini bilirsin
Aynen Allah razı olsun bende gidicem şimdi
-Reklam-
+2 oy
önce (5,377 puan) tarafından
Ilac vermedi mi progestan ve igne bol bol yat iliski yasak mumkun oldukca dinlen is yapma
Zaten iş yapmıyorum ilişki falan da yok progestanı kullanıyorum 2 hafta boyunca da iğne kullandım ama kanama açıklığı olduğu için bu sefer çok korkuyorum
+2 oy
önce (1,890 puan) tarafından
Acile gitmen lazım sabahı bekleme
Ben de azar azar geldiği için sabahı bekledim  ama şimdi biraz fazlalaşmış hemen gideceğim
önce (1,890 puan) tarafından
Ne yaptınız gittiniz mi dr nasılsın oldunuz
Gitmedi maalesef kaynanam geldi saçma sapan konuştu bende o sinirden gitmedim
+2 oy
Yok bu konuda Allah rızası için cevap verecek 
+2 oy
önce (7,773 puan) tarafından
Çok sıkıntılı bir hamilelik olacak belki ki umarım sağlıklı sıhhatli dogurrusun. Sana tavsiyem arkadaşında dediği gibi ilişki asla düşünme ev işlerinde kendini çok yorma. Düzenli kontrollerine git istersen bir doktorunu değiştir 
Zaten çok sıkıntılı olduğu için çok dikkat ediyorum hiçbir şey yapmamaya özen gösteriyorum zaten doktorumu değiştirdiğim şimdiki doktorum çok iyi  çok iyi biliyor
önce (7,773 puan) tarafından
En önemlisi stresten uzak dur
Evet çok teşekkür ederim
+1 oy
önce (865 puan) tarafından
Doktora gidin tekrar ilaç tedavisine başlar kesildiyse. İlaca devam ediyorsanız da duruma göre iğne ve yatış vermeli. Düşük tehlikesi oluyor ama korkulacak bir durum değil bir süre istirahat edin istirahat olmadan kanama geçmiyor ben 32 hafta ilaç tedavisi gördüm kızım zamanında doğdu. Bol dinlenin doktor yönlendirir zaten sizi
Yeni iğne tedavim bitti progestan kullanıyorum sabah bir tane akşam da iki tane üst üste alıyorum
önce (865 puan) tarafından
İğne tedavisi tekrar yapılır ben ara ara oldum kanamam oldukça  benimde kanama alanlarım vardı kese etrafında. Yaklaşık 1.5 ay kesintisiz kanama, odnsn sonra da ara ara yine kanama oldu. Doktora gidin beklemeyin muhtemelen yatış verir önce. Arkadaşım hamileliğini hiç kalkmadan tuvaletten tuvalete kalkarak geçirdi. Ben çalışmıştım ama hiç yürümedim ise de eşim alıp bırakıyordu. Korkmayın endişe etmeyin ama eğilip kalkmayın bile. Doktor bir görsün
+1 oy
önce (423 puan) tarafından
Bol bol dinlen ayaklarını havaya kaldırıp uzan. Mecburi durumlar dışında kalkma. Benim de birçok yerde kanama alanı vardı. En son 40 gün boyunca kanama oldu dediğin gibi siyahımsı. Dinlenmek dışında bir çözümğ yok. Çok sıcak suyla banyo yapma.
Çok teşekkür ederim yorumun içimi rahatlattı biraz Allah razı olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Zeyno63 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 244 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Zeynepin annisi (1,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 299 göst.
17 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.

409,029 soru

12,293,956 cevap

38,282 kullanıcı

Kategoriler

...