+2 oy
47 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,804 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar herkese, 

Benim adetim 10 gun sürüyor. Sonrasinda da 2 gun lekelenme yaşıyorum,  bikac ay boyle oldu. Sogan kuru yapinca lekelenme bitmisti ama yine başladı. 

Doktora git diyenleriniz olacak, ki haklisiniz bende bu tur seyleri ihmal etmeyi sevmiyorum ama bi ara o kdr cok gittim ki inanin artik alttan muayene olmaktan bıktım, erteliyorum bu yuzden hep.

Ayni belirtileri yasayanlar var mi? Pcos var bende ondan dolayi mi acaba, care bulanlar oldu mu? 

3 Cevaplar

+2 oy
(4,145 puan) tarafından
İhmal etme canım bende miyom vardı benim de hem adetim uzun olurdu hem de lekelenme yaşardım 
(2,804 puan) tarafından
Evet gidecem mecbur, gebelikte düşünüyorum kardes icin :) peki naptilar miom icin? Tedavi filan, cocuga engel mi
(4,145 puan) tarafından
Bende ikinci çocuğu istiyordum ama kalamıyordum. Sonra yeni  doktor gelmiş şehrimize gittim  dedi miyomun bebek gibi rahminde yapışık ve büyük 5 cm öyle agrilar çekiyordum ki kanamadan bacaklarım tutmuyordu. Sonra temmuz de açık ameliyat oldum temizlendi rahmim  Şu an yasak çocuk için rahim kendini toplasın diye bekliyoruz 6 ay dolcak bu ayın 24 ünde tekrar gitcem Şubat gibi yaralarım iç dikişlerim çok hatta 1 ay kanama yaşadım bu yüzden eğer topladiysa kendini yasak kalkacak bende tekrar anne olabileceğim inşaallah ♥️
(2,804 puan) tarafından
Cok gecmis olsun, Allah hayirlisiyla saglikla nasip etsin ❤️
(4,145 puan) tarafından
İnşaallah canım inşallah ♥️ çok yoruldum :(
-Reklam-
+2 oy
(1,170 puan) tarafından
Bilgim yok ama 10 gün boyunca adet olman normal mi , doktorla konuştun mu? 
(2,804 puan) tarafından
Eskiden de 8 gun olurdum, dogumdan sonra 10 gun oldu. Ve duzenli cok şükür, o yuzden problem gorulmedi
+2 oy
(151 puan) tarafından
Ben 10 gün filan adet görüyorum 2 gün camur rengi cnm dogum yaptım adet 5 gün görüyordum 2 gün leke  dr şekeyi sordum ben hoca bitmiş adetin içinde kalan kan camur rengi geldini bir cok kadında olduğunu dedi.  Sonra camur 1 gün geliyordu 4 gün adet şimdi hamileyim tekrardan  dr içeride kalan eski kanları attın söyledi.
(2,804 puan) tarafından
Evet internette bende okudum bunu, ne kanmis arkadas 10 gunde atamiyor birde ekstradan gelio:)) hastalik olmasinda buna da şükür tabi
(151 puan) tarafından
Ben bunun için her gittim dr sordum cnm bu normal durummuş
(2,804 puan) tarafından
Allah razı olsun canim biraz icim ferahladi

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
0 cevap 62 göst.
23 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leylademir (2 puan) tarafından soruldu

409,690 soru

12,315,938 cevap

38,827 kullanıcı

Kategoriler

...