+3 oy
380 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,008 puan) tarafından
Instagram'da gördüm kitabın adı " kardeşini doğurmak " baba hakim karşısına çıkarılıyor, babamın cevabı ise " hakim bey bahçenize diktiğiniz ağacın ilk meyvesini başkasına verir misiniz? " Ve bu yaşanmış bir olaymış, böyle bir kitabı okumaya ben cesaret edemem siz okuyabilir misiniz 

22 Cevaplar

+3 oy
önce (4,230 puan) tarafından
Kitabi bilmiyorum ama bu soz beynime kazımış resmen biliyorum yaşanmış bir olay malesef 
-Reklam-
+3 oy
önce (2,636 puan) tarafından
Oha nasıl gerçek ola bilir ki bu?

Tani kuzenler bile evlenince bebeklerinin saglik sorunu oluyor cogu zaman . Kardesini dogurmak mümkün ola bilirmi?

Allahim asla okuyamam . Ben dizi izlerken bile psikolojim bozuluyor sırf bu yüzden izlemiyorum dizi . Bu kitabi asla okuyamam . "Kalbim bu asrın dengi değil "
Kız candy artı veriyorum durmadan herkese ahahah nerden verdin bu bilgiyi bana +hshshsh
önce (2,636 puan) tarafından
Ahahah yaa. Alemsin kız . Puanin az once boyle degildi baya yukselis var :)
Artı veriyom deli gibi ondandir ahahahah
+3 oy
önce (7,065 puan) tarafından
Bir kısmını okudum sonrasını midem almadı içinde birçok yaşanmış hikaye var gerçek mahkumlardan vs dinlenmiş gerçek olaylar bu dediğinde çok etkiledi ama bir yer daha vardı babası çocuğuna bu iğrençliği yaparken annesi biraz daha dayan diyor o şekilde yazmışlar ben orda iptal oldum bıraktım 
önce (4,008 puan) tarafından
Bizler okurken kahrolduk, o kız çocuğu ne yaptı? Daha 16 yaşındaymış
önce (7,065 puan) tarafından
Bu bahsettiğim erkek çocuk annesinin dayan dediği ama kızlarınada bunu diyor yazıyordu
+3 oy
önce (46 puan) tarafından
Benim psikolojim de kaldırmaz okuyamam.

Okumamak daha iyi .
+3 oy
önce (5,810 puan) tarafından
Bende boyle bişey duymuştum bak yine merak uyandırdı .  Okumak isterdim 
+3 oy
önce (12,866 puan) tarafından
kitabı duydum ama okumadım, uçurtma avcısını okurken tüylerim diken diken olmuştu, bitiremedim. 

huzursuzluk ve çizgi pijamalı çocuk kitaplarını da ağlamaktan zor bitirmiştim 
+3 oy
önce (76 puan) tarafından
Ben okumuştum. Ve ben 11-18 yaş arası istismar mağduru kız çocukları ile ilgili staj yaparken ne olaylar gördüm, duydum. Rabbim iyi insanlara denk getirsin
+3 oy
önce (19,658 puan) tarafından
Ben okuyamam. Allah'ın cezasi rezil pislik iğrenç insan demeye dilim varmaz 
+3 oy
önce (1,162 puan) tarafından
Bu nedenle , tarih, felsefi ve kişisel gelişim kitapları okumak en iyisi. Okuduğum kitabın etkisinde kalıp kötü olacağıma bilgilenirim daha iyi. 
+3 oy
önce (285 puan) tarafından
Okumadim okumam da, benzeri türde filmler çekildi izlemedim izlemem de... Allah bunları yattığı yerde ters döndürsun inşallah. Umarım yasattiklarini yaşamadan ölmezler 
+2 oy
önce (10 puan) tarafından
Yok okuyamam canim zaten psikoloji yok :(
+2 oy
önce (4,352 puan) tarafından
Okumadım ama bu cümleyi çok duydum eğer tahmin ettiğim gibiyse gerçeklik payı olan bi kitaptır
+2 oy
önce (2,126 puan) tarafından
Gördüğüm andan itibaren unutamadım. Nasıl olur aklım almıyor işte etimle kemiğimle nefret ediyorum artık 
+2 oy
önce (7,224 puan) tarafından
Kitabı bir okur da görmüştüm ama hiç alma düşüncesine bile girmedim:( Türkiye de yaşanmış bir olayı anlatıyor maalesef:((
+2 oy
önce (212 puan) tarafından
Gerçek bir olayın filmini izlemiştim . Bütün dünya biliyor haberi malesef bilgi veremem . Psikolojim alt üst oldu. Her baba ,baba değildir. O kitabı da tavsiye etmem.
+2 oy
önce (7,655 puan) tarafından

Hayir okuyamam. İnsanı kötü fikre sokar Allah korusun......

+2 oy
önce (170 puan) tarafından
Ben bu davayı biliyorum haberlelrde görmüştüm ama böyle değil babanın cevabı şuydu;"yaptığınız yemeğin ilk siz tadına bakmamzmısınız" dı sanırım ama ben okuyamam asla 
Yok cnm insan kendi tarlasındaki meyvenin tadına bakmazmı gibi iğrenç ötesi bir cevap vermisti lanet kopek
önce (170 puan) tarafından
Ha o ha bu her iki cevap da iğrenç ötesi cevaplar
+2 oy
önce (7,773 puan) tarafından
Kitabı olduğunu bilmiyordum ama bu olayları çok duydum. Babası tecavüz ediyor 1 yıl boyunca komşuları toplayıp dövüyor şeytana uydum diyor şeytan herif. Duyulmasa devam edecek tabi. Videosunu izledim 
+2 oy
önce (6 puan) tarafından
"Baba ve ***" kitabı vardı Elif Şafak'in. Onu okumuştum.  Spoiler olmasın buna benzer bı kitaptı sanırım. Ama bunu okumadım. Psikolojim kaldırmaz muhtemelen. Çok üzülüyorum çünkü böyle şeylere 
+2 oy
önce (17,923 puan) tarafından

Duymuştum bende ama okuyamam ya psikolojim kaldırmıyor :'(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 3,756 göst.
+1 oy
25 cevap 1,175 göst.
11 Ocak 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 153 göst.
3 Ocak 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Fatma.nurr. (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,467 puan) tarafından soruldu

409,029 soru

12,293,950 cevap

38,284 kullanıcı

Kategoriler

...