+2 oy
338 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (127 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
18 aylık Kızım sacimi cektiğinde bnde  cok canını yakmayacak şekilde onun kini cekiyorum hemen sacımı bırakır sizce böyle yapmam ne kadar doğru ama işe yarıyor. 

14 Cevaplar

+4 oy
önce (691 puan) tarafından
Doğru değil canım yanlış dediğin hareketi sen ona yapiyosun celismis oluyosun doğruyu göstermen gerek ellerini tut hayır de canım yanıyor de 
önce (127 puan) tarafından
İlklerde yapma cekme diyordum ona eğlenceli geliyordu. Gülüp daha da yapışırdı
önce (691 puan) tarafından
Bazen ses yükseltmek gerekiyor canım beni kızım canımı yakarsa sesimi yükseltiyorum öpüyor sonra barisiyoruz
-Reklam-
+3 oy
önce (2,256 puan) tarafından
Doğru bir yaklaşım değil malesef...
+1 oy
önce (2,636 puan) tarafından
Kaç aylık kızın?

Benim kızım r aylık. O da çekiyor. Dün kaynana sende onunkini çek dedi . Ne alaka 4 aylık bebek onu nerden anlasin . 
18 aylık bilincinde bnimki
Anladım canım.. yok benimki küçücük anlamiyor .
önce (2,126 puan) tarafından
Kaynanan çok vicdansız merhametsiz 4 aylık bebeğin ufak da olsa saçını çekmek nedir ya geri kafalı
Ben zaten bir kaç gündür kaynanamla ilgili aşırı hayal kırıklıgı yasadım. Bir anneni yavrusundan ayirmaya çalışan insan o . O yuzden ben pek öyle diyişinı kafaya takmadim
önce (2,126 puan) tarafından
Bebeğini yalnız bırakma bir anneye bunu diyen kendi neler yapmaz
+1 oy
önce (5,082 puan) tarafından
Beenm 20 aylık oğlum cekıyor ama ellerını açmayı tercıh edıyorum 
Bnim caydırma amaclı
önce (5,082 puan) tarafından
Zamanla unutur
+1 oy
önce (1,756 puan) tarafından
Benim oğlum çok isirirdi 3 yaşındaydı bir çok kez uyardık bir defa öyle çok ısırdı ki bacağım kan topladı deldi resmen bacağımı aynı gün babasının da omzunu ısırıp kanatmişti bende isirmanin nasıl acı verdigini anlaması için onun kolunu ısırdım ama ahh ahh deyince bıraktım gördün mü nasıl acıtıyor bir daha sen bizi isirirsan bizde seni isircaz dedim bir daha isirmadi :) işe yaradı yani 
İşte bnimde caydırma amacli bu yöntem işe yarıyor ama ne kadar doğru acaba
önce (1,756 puan) tarafından
Ama benimki büyüktü zaten can yakmak için sinirlenince ısırıyordu seninki oyun için saç çekiyorsa sende karşılık verince oyuna çevirebilir.  Bilemedim
+1 oy
önce (7,773 puan) tarafından
Bu şekilde yaparsan oyuna çevirir ama anlamaz ki empati yapmayı. 
+1 oy
önce (19,658 puan) tarafından
Doğru değil. O öyle yaptığı zaman hayır kızım öyle yapılmaz deyip elini tutup engelleyeceksin. Bak böyle sevilir diyerek cici yaptıracaksin. Senin yaptığın şekilde yaparsan yaptığına devam eder 
+1 oy
önce (1,372 puan) tarafından
Keşke saçını çekmek yerine bu hareketin yanlış olduğunu aşılasaydın
+1 oy
önce (914 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Tabiki yanlış yaptığın, anlayabilecek yaşa geldiğinde daha iyi anlar sizi, siz yinede anlatın.
0 oy
önce (818 puan) tarafından
36 aylık kızımda aynısını yapıyodu o çekince canımi çok acıttın çok üzüldüm falan diyodum ama benimki dediğim gibi 3 yaşında özür dilemeyi falan bildiği için üzüldüm acıdıya tepkisi özür dilerim oluyodu şuan yapmıyo komşumuzdan öğrenmişti seni yolarım seni parçalarım seni doverim gibi kelimeleri
0 oy
önce (1,482 puan) tarafından
15 aylık kızım benimde saçımı çekiyor elini tutup sert bir surat ifadesi ve ses tonuyla hayır bunu yapamazsın saçlar çekmek için değil sevmek içindir diyorum sonra geliyor öpüyor saçımı sevip sarılıyor bir gün sonra yine aynı ama bu yöntem çok işe yarıyor oyun olarak gelmiyor çünkü 
0 oy
önce (1,874 puan) tarafından
O doğrunun ne olduğunu bilmez yanlışları yaparak deneyerek öğrenir,sende hayır saç çekmek yok dersen bunun yanlış bir şey olduğunu zaten anlar.

Benimki de 15 aylık sanki inadıma çekiyor:)
0 oy
önce (601 puan) tarafından
Allah aşkına saçmalamayın lütfen ya. Açın iki kitap okuyun. 18 aylık çocuk neyden anlayacak. Elini çekip başka şeyle dikkatini dağıtacaksın bu kadar.
0 oy
önce (1,552 puan) tarafından
Ben siz onun sacini cekmeyin. Sacinizi cektigi zaman net sekilde  cekmesine izin vermediginizi  net sekilde soyleyin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,289 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 167 göst.
25 Nisan 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Serap gumus (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 677 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,029 soru

12,293,956 cevap

38,282 kullanıcı

Kategoriler

...