+1 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (11,927 puan) tarafından
Kızlar daha önce bir postumda anlatmıştım.eniste bizim kızdan gizli bir arkadaşı ile 300 bin borca girip mal almis sözde diye.aileler karıştı büyük kavgalar çıktı.oglanin ailesi tamamen bizim kızı haklı buluyorlar.buzim kızdan sure istediler.eger borçlar ödenmezse bosanirken arkasında duracak hatta şahitlik yapacaklar.bizim kız da o mallar eve gelecek ve bütün faturaları istiyorum demişti.ne gelen mal var ne fatura.kiza sordukca da kavga cikartiyormus.telefonu sakliyormus.bizim kız enisteyi bir kaç kere gizlice mesajlasirken konuşurken yakalamış ama karı kız değil bu adamla.

Şimdi öyle yada böyle biz bu adamın numarasını bulduk.

Arayıp aramamak arasında kararsız.

Bir arayım ağzına edeyim bütün faturaları işteyim bu işe nasıl girdiniz? o mu dedi ? Gibi herşeyi sorayım diyor.cunku eniştenin iş diye çıkıp bu adamla gorsutugunu düşünüyor.ama ararsa büyük kavga da çıkacak bu belli.aramasam içim içimi yiyor diyor.siz olsaydınız ne yapardiniz

8 Cevaplar

+1 oy
(1,242 puan) tarafından
Kavga çıksın canım yani konu boşanmaya kadar gittiyse büyük kavgadan korkmamalı ben olsam ararım sonuç iki türlü de kötü görünüyor zaten 
(11,927 puan) tarafından
Yazamadım kusurabakmayin .daha hala kararsız
-Reklam-
+1 oy
(946 puan) tarafından
Kayınbabasına yada kaynına versın numarayı yanında arasınlar konuşsunlar onlara da bir şey dıyemex tabi kocası dökülür ortaya
(11,927 puan) tarafından
Kayınpederi yok.kayni karışmıyor.
+1 oy
(5,252 puan) tarafından
Öyle ya da böyle kavga edıyorlarmısnzTrnn sus sus da nereye kadar. Gerçepi öğreneci yüzfe yüzse kavgaya değer
(11,927 puan) tarafından
Daha aramadı kararsiz
+1 oy
(1,667 puan) tarafından
Yaani artık kötü bişey olur diye korkmayi geçmiş bu mesele ararsa asla yalnız olmasın kayınpederi kaynı yanında olsunlar dünyadır bu insanlar tuhaf en azından şahit olurlar. Eşi de sanki daha da dibe batıyomuş gibi anladım ben kavga çıkarmasının başka sebebi olamaz 
(11,927 puan) tarafından
Bana da öyle geldi
+1 oy
(139 puan) tarafından
Yanında eşinin aile fertleri kendi aile fertleri olsun öyle arayın. Haklı iken haksız olmasın. Kopacak kıyamet kopmuş ha az ha fazla fark eder mi
(11,927 puan) tarafından
Bu da çok mantikli
0 oy
(1,535 puan) tarafından
Kız kardeşin asalak kocasıyla ugrasacagina bosansin daha iyi
(11,927 puan) tarafından
O da boşanmak istiyor
0 oy
(1,417 puan) tarafından
Ben olsam kocamı bir süre takip ederdim. Bu adam mafyada olabilir, enişteyi dolandıran biri de. O yüzden ele sağlam delil geçmedikçe adami arayıp haksız olmanın anlamı yok. Sonrada suç duyurusunda bulunurdum. 
(11,927 puan) tarafından
Daha aramadı .bence şuc kocasinda
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Mesele zaten boşanmaya kadar gelmiş faturalar yok mallar yok ysni bence arasın kavgadan korkmasın ki zaten kavga ediyorlar bu konudan daha büyüğü olmaz kıza da ayrılmaya bahane çıkar 
(11,927 puan) tarafından
Ayrılmak istiyor bir iki düşündüğü şey var
(1,698 puan) tarafından
Umarım herşey istediği gibi olur ve kurtulur bu heriften
(11,927 puan) tarafından
Umarım .çok üzüldü cunku

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 139 göst.
0 oy
5 cevap 333 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 788 göst.
7 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 401 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,765 puan) tarafından soruldu

413,250 soru

12,442,084 cevap

46,026 kullanıcı

Kategoriler

...