+2 oy
353 göst.
önce Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (27 puan) tarafından

image

Selam tatlım,
İlk regl deneyimi her zaman unutulmazdır! Peki, o gün korkmuş muydun, yoksa durumu hemen kabullenip sakin mi kaldın?

• Şaşırıp panikleyenlerden mi? :blink:
  • Yoksa “Bu da hayatın bir parçası” diyenlerden mi? :silly:

Hadi yorumlara yaz, ilk deneyimini bizimle paylaş! ✏️

26 Cevaplar

+1 oy
önce (18 puan) tarafından
Ben şaşırmıştım anneme söylemiştim annem bana kızmışmıştı :D
önce (629 puan) tarafından
Benim kızım da 12 yasında oldu
önce (5,498 puan) tarafından
11 yaş sonrası normal kabul ediliyor ceylancım da 9 yaş çok erken. Hiç kimse pat diye regli olmaz. Tüylenme olur memeler büyür. Çocuktaki değişimleri farkedersin yani.  Kardeşim 13 yaşında regli oldu ilk pedini ben taktım 9 yaşındaki çocuk için çok büyük travma.
önce (12,904 puan) tarafından
kız 9 yaşında olmuşsun tamam da bu senin elinde olan bir şey değil ki. eskiden de tokat atarlarmış kızlar regl olduğunda
önce (629 puan) tarafından
Filizim zeynep 9 yaşlarındayken memem acıyor dedi o kadar korktum ki hemen doktora gittik doktor erken ergenlik belirtisi demişti adette olabilir demişti şok olmuştum o daha cocuk dedim Allah tan olmadı o yaşta
önce (18 puan) tarafından
Ben adet oldum bir ay falan geçti öyle gittik ilaç falan başlamadı olmuşsun artık diye belki o dediğin ilaçlar yeni çıkmıştır çünkü üstünden kaç yıl geçti
-Reklam-
+1 oy
önce (7,739 puan) tarafından

Korkmuştum ve bidaha olmamak için dua ediyordum

önce (2,788 puan) tarafından
Ahahah elif ya. Annen anlatmamismuydi
önce (7,739 puan) tarafından
Anneme kadar ortaokulda anlatiliyordu zaten . Biliyordum ama korkmuştum işte:)
Hee bizdede anlatmıştı bioloji ogrtmenimiz
+1 oy
önce (4,245 puan) tarafından
Bn 14 yasinda olmuştum okuldan gelince  fark etmiştim sevinçten ağlamıştım çünkü tüm sınıf arkadaşlarım regl oluyordu ve çok kafama takıyordum :) 
Äy sen bensin
önce (4,245 puan) tarafından
Ee hani artım ahah
0 oy
15 yaşında regl oldum. Annem önceden anlatmıştı böyle olcak. Her kadinda olan bir sey diye. 

Şaşırmamistim
0 oy
önce (270 puan) tarafından
Kendimi özel hissetmiştim ve hassas
0 oy
önce (570 puan) tarafından
Ben de ilk Regal olduğumda çok korktum o gün sakladım herkesten ertesi gün annemle paylaşmaya karar verdim ama ondan sonra bir şey olmadığını anladım
0 oy
önce (10,019 puan) tarafından
Ben çok korkmuştum ağlamıştım biliyordum regl olunur ama istemiyirdum içime korku girmişti nedense bayada ağlamıştım 
0 oy
önce (1,517 puan) tarafından
Regl olduğum gün okuldaydım eve geldim kanın kesilmesini bekledim baktım hala geliyor anneme kanıyorum ben dedim anladı ve ped verdi nasıl kullanılır kan neydi hepsini anlattı sağolsun :)))) 
0 oy
önce (2,119 puan) tarafından
Hayır korkmadım 16 yaşındaydım çünkü. 
0 oy
önce (11,425 puan) tarafından
Korkmadım sevindim çünkü tüm arkadaşlarım olmuştu özenmiştim hahshddh
0 oy
önce (1,995 puan) tarafından

Hiç kirkmadim8.siniftayken bazen gelip bilgilendirme yapılıyordu ped veriliyordu bide sınıf arkadaşlarim onceden girmişti öyle biliyordum ne olduğu 

İlk girdiğim zmn okuldayken oldu peçete kullandım eve gelince anneme söylemiştim öyle 
0 oy
önce (17,969 puan) tarafından

Çok utanmıştım anneme nasl söyliycem diye:D

0 oy
önce (1,741 puan) tarafından
5. Sınıfta ilk ben olmuştum ve ne olduğunu bilmiyordum o şekilde okula gitmiştim. Arkadaşıma söyledim annene söylesene dedi ondan sonra eve gidip söylemiştim. Hiç bilmediğim için idrak etmekte zorlanmış olabilirim 
0 oy
önce (19,707 puan) tarafından
7. Sınıfa geçtiğim yazdı. Arkadaşımin doğum gününe gitmek için hazırlandım. Tuvalete gidip öyle gideyim dedim. Tuvalette bir de baktım ki ne göreyim. Aaa kan. Şok oldum tabi. Ama annem bana önceden anlattığı için ne olduğunu biliyordum. Tuvaletten çıktığımda annemin yüzüne öylece baktım. Hicbisey demeden. Annem anladı hemen. Gelmiş mi gelmiş mi diye hem şaşkınlık hem sevinç gibi bir sesi vardı. Hala kulagimda. Sonra pedi nasıl kullanacagimi anlattı annem ve arkadaşımın doğum gününe gittim. Doğum gününden sonra babannemlere gittiğimde annem halama söyledi. Halam da aramıza hoşgeldin hehehe falan yaptı. Sinir oldum. 
0 oy
önce (2,300 puan) tarafından
Ben altıma s.ıÇtm sandım anne ben altıma yapmışım dedim meğersem regl olmuşum sonra neyse annem anlattı felan bende sanıyorum bir damla geliyor bitiyor sonradan acı gerçeklerle yüzleştim 
0 oy
önce (1,760 puan) tarafından
14 yaşımda olmuştum ve hiç unutmuyorum olmak istemiyorum diye ağlamıştım ablamda kafama vurup senden küçükler bile oluyor s*lak demişti. 
0 oy
önce (1,717 puan) tarafından
Korkup ağladım sonra evden dışarı çıkıp teyzemi aramıştım. 
0 oy
önce (902 puan) tarafından
Ben bilincindeyim napâcagimi bildiğim için korkmadım hiç 
0 oy
önce (132,333 puan) tarafından

o kadar yorgunumki ilk regl oldum gunu ani unuttum :(

0 oy
önce (4,820 puan) tarafından
Ben çok korkmuştum 12 yaşındaydım bilmiyordum ne olduğunu âdetin.gorunce iç kanama geçiriyorum ölücem diyip korkmuştum sonra anneme söyledim o da ne olduğunu korkmamam gerektiğini bana anlatmıştı.

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 272 göst.
+4 oy
25 cevap 806 göst.
4 gün önce Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 509 göst.
+1 oy
5 cevap 97 göst.
8 Ocak 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (27 puan) tarafından soruldu

409,219 soru

12,299,130 cevap

38,395 kullanıcı

Kategoriler

...