+2 oy
382 göst.
önce Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (30 puan) tarafından

image

Selam tatlım,
İlk regl deneyimi her zaman unutulmazdır! Peki, o gün korkmuş muydun, yoksa durumu hemen kabullenip sakin mi kaldın?

• Şaşırıp panikleyenlerden mi? :blink:
  • Yoksa “Bu da hayatın bir parçası” diyenlerden mi? :silly:

Hadi yorumlara yaz, ilk deneyimini bizimle paylaş! ✏️

26 Cevaplar

0 oy
önce (204 puan) tarafından
Etrafımda adet olan arkadaşlarım olduğu için garip gelmemişti. Kendimi kötü de hissetmemiştim. Ama garip hissettiren evdeyken olmuştum ve yengem bizdeydi ben adet oldum galiba diyince kadın bana pat tokat atmıştı. Onun gerekçesi şoka girmesin falan diyeymis heralde. Oysaki şoka girecek bir durumum da yoktu. Saçma sapan birşey ama onu hala unutamiyorum. Cahilce bir davranış.
-Reklam-
0 oy
önce (1,895 puan) tarafından

İlk regl olduğumda lise 1.sinifin veli toplantısında hasta olmuştum,anneme söylememiştim oda bana kızmıştı neden söylemedin diye.Basta korkmuştum ama anlamıştım regl olduğumu ve cokkkk mutlu olmuştum:D

0 oy
önce (24 puan) tarafından
İlk reglimi . Yatılı Kur'an kursunun il günü olmuştum faciaydı. Bı arkadaşım vardı Allah'tan yoksa kimseye de diyemezdim. Hazırlıksız yakalandım baya
0 oy
önce (364 puan) tarafından
Ben korkmadım ama cok utanmıstım. 2yıl annemden saklamıştım. Ramazanda bıle regl iken gizliden yerdım yada boşuna ac kalırdım. Neyse bnmle yasıt olan herkes olunca annem bende sorun var sandı. Bı gun komsulara anlatıyordu. Bunda var kesin bı sorun hala hasta olmadı bı doktora goturcem diyince ben artık söyledim.   Hıc unutmam ya salaklık işte
0 oy
önce (1,273 puan) tarafından
Tatildeydim ve bekliyordum çünkü tüm belirtiler vardı, annem bana her an hazır olmamı söylemişti. Tuhaftı.. hem korktum, hem de özel hissettim. Tatil yerindeki ablalar çok tatlıydılar yardımcı olmuşlardı yani sohbet falan etmiştik, beni rahatlamışlardı ❤️
0 oy
önce (4,223 puan) tarafından
Orta sona başladığım  Eylül ayında olmuştum zaten bir önceki sene pek çok arkadaşım olmuştu okulda ders olarak da anlatılmışti.Sasirmadim çamaşırımda leke görünce ama o an  pek mutlu hissetmemiştim kendimi öyle anımsıyorum.

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 278 göst.
+4 oy
25 cevap 833 göst.
4 gün önce Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 512 göst.
+1 oy
5 cevap 97 göst.
8 Ocak 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (30 puan) tarafından soruldu

409,254 soru

12,300,329 cevap

38,415 kullanıcı

Kategoriler

...