+1 oy
60 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (3,054 puan) tarafından
Bizm sehirde.kutuphanenin ucretsiz etkinlikleri oluyor

Sinirlo kontenjanli oluyor buraya kadar hersey tamam 

Surekli msj atiyoruz dm den etkinlikler doldirmistur diye donus aliyoruz simdiye kadar yogun talepten gec gormusumdur dedim

Dun gecede instahram.da gordm paylasimi gec gormustum.ama olsn yine de yazaym dedim yazdim 

Sonra 1 dk sonra da arkadasa yazdjm.goturelim.mi diye umudum yoktu neyse sabah oldu bana yine klasik etkinliklerimz doldu msji arkadasim.benden en az 1 2 dk sonra yazmasina ragmen onjn iki cocugunu da yazmislar.

Aradim.bana neden bpyle surekli doldu diyosnz aksam 11 de yazmissinz yohun talep bar dediler e arkadasima.ben soyledm benden 2 dk.spnra o yazmisti4 ona yogun talep.yok muydi dedm ismini sordu soylemek.istemedim kiskandihim icin degil.surekli boyle oldgu icin sinir oldum bir kez bile katilamadik ustelik onlar kutiphaneye uye bile degilms uye olusturun gelmeden once uye degilswniz demis 

Cimer e sikayet edeyim.mii

1 cevap

+1 oy
önce (285 puan) tarafından
Bizim burada da ikamet ettiğim ilçe farklı olduğu için kabul etmiyorlar çok üzüldüm ya bebek kütüphanesi çok güzel etkinlik ama değerini bilmiyor Sincanlı hanımlar 
önce (3,054 puan) tarafından
Ben her gun yaziyorumda noluyo benjm.oglum 1 senedir tek nir etkinlige gidemedi
önce (285 puan) tarafından
Hangi il ve ilcedesiniz
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 239 göst.
0 oy
25 cevap 1,206 göst.
22 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ela94 (1,003 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 1,274 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde ZeynepDeniz94 (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 907 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Seda22 (87 puan) tarafından soruldu

409,037 soru

12,294,102 cevap

38,288 kullanıcı

Kategoriler

...