0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından
Kzlar bebeğe hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz yada kullanmamayı seçen var mı çok gazlida olsa gaz damlası vermiyorum diyen bide kaçınız sıcak su torbası uyguluyorsunuz msela ben şu gaz dmlalarimdan korkmaya başladım çok mu uyutuyor emmeyi mı azaltiyor çözemedim ama bigaia fayda etmiyordu sanki sab simpleksde yan etki yapıyor gibi ağır geliyor sanki bu işin dogrusu ne ya  bide d vitamini ocean almak istiyorum kan ilacı da hangisini kullanıyorsunuz 

6 Cevaplar

0 oy
(133,756 puan) tarafından
nurse haeweys kulandiydim ben oyle uyku falanda yapmadiydi
(186 puan) tarafından
Vallah sevdam her biri 550 TL fiyati parayada yazık oluyor biri çabuk bitiyor diğeri  farklı etki ediyor artık sadece zeytinyağı vericem nerdeyse
-Reklam-
0 oy
(6,743 puan) tarafından
Zinco veriyorum yoksa gaz biriktiriyor. 6. Ayında bebeğim şuan. 
(186 puan) tarafından
Zinco yu duymuştum ama kullanmadım günde kaç damla ve sabh yada akşam mı bide fiyatı kaç tl
(6,743 puan) tarafından
Fiyat bilmiyorum sabah 4 akşam 4 ama ben altışar damla veriyorum
(186 puan) tarafından
Sağol canm
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Bence gaz damlaları hiç bir halta yaramiyor oğlumda en iyi marklardan tut en ucuzuna kadar düzenli kulandim Kolik bebekti hiç birinin faydasını görmedim kimyon rezene daha etkili onlardan şimdi kızım iki buçuk aylık gaz damlası kulanmadim papatya rezene kimyon çayı tüketiyorum oğluma gore iyi
(186 puan) tarafından
Bende rezene kimyon içiyorum hep
(1,546 puan) tarafından
Damlalarim fiyatları çok uçuk bebeğin çok mu gazlı masaj yapiyomusun düzenli gaz çıkarmasını falan
(186 puan) tarafından
Çok gazliydi damla verdim ama bu sefer gözünü acamayip emmiyor yan etkileri çok yani bir ek gece ağlıyor biraz ama önceden çok gazliydi artık vermeyi düşünmüyorum damla korkuyorum çünkü gaz masajı yapıyorum canm
0 oy
(1,408 puan) tarafından
Momy's bliss kullandım faydası varmıydı bilmiyorum ama kullandım 
0 oy
(631 puan) tarafından
Ptoboyotik kullanırsan bir sorun kalmaz. Ama durumun yoksa metsil çok fayda ediyor düzenli kullanıldığı takdirde 50 liraydi
(186 puan) tarafından
Bigaia almıştım 550 TL ye o da fayda etmedi sanki
(631 puan) tarafından
Ben hepsini denedim ama fayda etmedi ilk önce d vitamini değiştirdim ardından metsil kullandım ek olarak da doktorum ptoboyotik önerdi onunla metsilj bir kullanınca rahats erdik 7. Aydan sonra kullanmiyorum rahatladı artik
(1,546 puan) tarafından
Evet canım ya valla boşa para döküyoruz büyüdükçe azaliyor dediği gibi
0 oy
(905 puan) tarafından

image

ben kullanmadım ilk iki ay çok gazi vardi iki kez gaz çıkarttım her beslenme sonrası, doğru kavramasina özen gösterdim ve günlük gaz kaka masajı yaptım sıcak tuttum benim kızımda Kasım'da doğdu. En geç 4-6 ayda gaz biter zaten. Gaz damlası devamlı kullanılması gereken bir ürün o yüzden tercih etmedim hiç bir gaz damlasinin da sorunu cozmedigini yazmıştı Osman gonulal
(905 puan) tarafından
Hayır D vit ozelde alsanız aynıdır. Monovit güvenle kullanılabilir. Piyasadaki pedia D, devit3 gibi D vitler ile içeriği aynı. D vit oranı da aynı. Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal 10 günde 1 de yapabilir 1 günde 10 kezde
(905 puan) tarafından
Uyurgezer, bende severek takip ediyorum
(186 puan) tarafından
Peki bu süreyi geçip kaka yapmasa napmam lazm
(1,546 puan) tarafından
Benim kızım da öyle cisli bez sayısı normalse korkcak bişey yok canım oğlumda öyleydi
(905 puan) tarafından
O zaman doktor çoğunlukla lavman veriyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 144 göst.
0 oy
14 cevap 493 göst.
9 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 93 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ummuhan23 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy