+3 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (208 puan) tarafından
Sağlık ocağının verdiği monovit d vitamini kullananlar var mı şuanda ben veiyorm fakat 6 7 günde bir kaka yapıyor daha 2 aylık bide icindede kabızlık mide bulantısı kusma yaozyor yan etkiler ve ben verince hemen midesi bulanıyor kusuyor  ocean alcam ama sorayım dedim kzlar sizede

10 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Gaz damlasi postunu acanda sendin canım galiba monovikt ayçiçek yağı içerikli olduğu için bebeğinde huzursuzluk yapıyordur neler çektik biz o damls yüzünden değiştir kullanma,  ocean var biraz pahalı ama zeytinyağı içerikli olduğu için yok denecek kadar az huzursuzluk yapıyor kullanma onu mutlaka değiştir.
(208 puan) tarafından
Evet aynencanm ya  kabızlık mide bulantısı kusma da gapiyor ilkcocuguma ocean almstim bunada alicam bir kaç güne yoksa iyi gelmiyor gaz damlasida hiç kullanmam artk
tarafından
Gaz da.mlasi yerine ptoboyotik basla doktorla görüşüp faydasını gorursun
-Reklam-
+1 oy
(5,743 puan) tarafından
Ben kullanıyorum 10 gündür sıkıntı yok şimdilik bebeğim 27 günlük 
+1 oy
tarafından
Kullandık sonra bıraktım.  

Sağlık ocağının verdiği vegaferon damlayı kullanmıyorum bestiron aldım parayla onu kullanıyorum 
0 oy
(353 puan) tarafından
S.ocaginin D vitaminde sorun yok da kan damlasını kullanma demişti doktorumuz 
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Sağlık ocağının verdiği hiç birşeyi kullanmadım, kendim aldım.
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Ben hep verdim 4 tane çocuğuma da yan etki gormedim
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Ama kaka yapmaması normal değil o kadar zaman kilo alımı nasıl bez takibi yapmıyor mu doktor 
0 oy
(13,385 puan) tarafından
Monovit direkt kabız sebebi ocean kullanmıştım ben kızıma
(208 puan) tarafından
Evet ya anne sütü alıyor ama yinede kabız boyke
0 oy
tarafından
ben 8 aydir kullaniyorum bi sikinti yok kaka da 10 gune kadar normal kabizlik belirtileri baska zaten 
0 oy
(14,895 puan) tarafından
Ocean almak daha mantıklı. Kızımda verdiler baktım dediğin gibi kabız oldu iyi olmadı değiştirdim şimdi oğluma vereceklerdi dedim bana hiç vermeyin ben kendim alacağım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
24 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melis... (70 puan) tarafından soruldu

411,424 soru

12,384,910 cevap

43,457 kullanıcı

Kategoriler

...